Wpisy 2 745 500 – 2 745 599
3 listopada 2016 20:52 → 3 listopada 2016 21:39, 100 wpisów
ooo ulala prawda dlatego nie patrzę na pieniądze one muszą być a.zdrowie powinno
Cześć bylem z tatą zagrać na LE ale z 8 kuponów został tylko jeden w grze !!! Aha i mam jeszcze toto ligę 8 zakładów. No co to ma być Manchester United przegrał 1-2 ??????????????!!!!!!!!!!!! Co za cioty !!! A wczoraj miałem na kuponie LM, że Legia wygra albo zremisuje. A na te 8 spotkań 3 nie weszły: Tottenham, Leicester i Juventus. Aha a wracając do LE teraz, to za 2 zł mogę być 1415.28 do przodu. A jak mówiłem te kupony rozpisane to ta co podaje zakłady powiedziała czy ja się dobrze czuję ? Bo mówię ter zakłady po 2 zł. A ona mi wyjechała, że promocja na wygnane jak się zagra za 100 zł. No kiedyś tak zagrałem na 1 kolejkę LM dałem na 12 meczów w tym 10 podpórek i byłem 562.11 do przodu. A ktoś z was gra i ma metody jak dawać ? Czy dużo meczów za mało kasy, czy mało meczów za dużą kasę ? A na psach 3 razy wygrałem na 20 biegów około. A wy gracie w to ? My jesteśmy w Totolotku, nawet karaty mamy członkowskie a jak, jak goście. A czy opłaca się grać mecze na gole ?
z tym drugim u mnie gorzej ale na pierwsze dzięki ts narzekać nie mogę
Brawo Legia gratuluję remisu, choć jestem kibicem Realu Madryt i chciałem być na meczu !!!!! Już od blisko 11 lat około jestem.
To dobrze....takie emocje jak zazdrość nie powinny mieć miejsca zaniżają naszą wartość
jaka mamy w sobie
jaka mamy w sobie
A w Keno widzę jak grają. Opłaca się ? Taki dziadek jak przychodzi często w to gra ? A może spróbuję kiedyś dać tak tenis ziemny sam. Ogólnie od EURO 8 razy wygrałem na około 113 kuponów niestety i 370 około na minusie.
A gdzie pracujesz ? BO JA SZUUUUUUUUUUUUUKAM PRACY. POMOŻE KTOŚ NAPRAWDĘ ? ODWDZIĘCZĘ SIĘ. AHA I PISZĘ Z DZIEWCZYNAMI NA GG PIĘKNE, SĄ OSTATNIO TAKĄ POZNAŁEM BLONDYNKĘ. BO NIGDY Z DZIEWCZYNĄ NIE BYŁEM, CHOĆ PRÓBOWAŁEM.
ZAŁOŻYŁEM KONTO NA PRACUJ.PL I ZAAPLIKOWAŁEM. Chciałem do kartonów to tam się ciągnie sprawa z Ukraińcami, do gumiaków gdzie kolega ale to nie wiadomo. Pojadę do Urzędu Gminy może wójt coś wymyśli ? Bo zasiłek mi się skończył dostałem list z PUP.
Ja chcę pracować.
Slabo szukasz najwidoczniej nie musisz skoro grasz u buka masz na gry albo sobie jaja robisz
Jak bys musial pracowac bys w Polsce gdzieś poszukal najwyraźniej nie musisz masz za co zyc i masz na swoje potrzeby
Zeby chciec trzeba cos wiecej niz pisac o tym na mp tak jak i o dziewczynie sama nie przyjdzie a gadanie netowo może trwac wiecznie
U mnie ludzie cos narzekaja w mieście na jelitowa u mnie w pracy u zony epidemia czy jak
Zaraz kabaret zaraz cyrk