Wpisy 274 494 – 274 593
19 kwietnia 2011 14:21 → 19 kwietnia 2011 15:36, 100 wpisów
A ja teraz zawezmę się na 'powtórki" 

lila to cześć

bonusik

Joker wylosowany, choć z problemami
19.04.2011
Pomimo awarii nowej maszyny do Jokera (jest w Studiu Lotto od tygodnia), poniedziałkowe losowanie tej gry odbyło się. Oto liczby, które padły we wczorajszym losowaniu: 10, 34, 39, 45 i 9, która jest Jokerem. W środę gramy w Jokerze o 2 700 000 złotych.
Na czym polegała awaria nowej maszyny? Już wyjaśniamy. Miłośnicy tej gry wiedzą, że kule są losowane w dwóch bębnach. Z kaset maszyny losującej spada do lewego bębna (patrząc od strony widza Studia Lotto) 50 kul, z których są losowane cztery liczby, a do prawego - 36 kul, z których losuje się jedną liczbę, którą jest właśnie tytułowy Joker. Wczoraj 50 kul zeszło do lewego bębna prawidłowo, natomiast z czterech rzędów po dziewięć kul kasety drugiego bębna, prawidłowo zeszły trzy, a jeden się zablokował. Maszyna została zatrzymana i włączona ponownie, jednak w tak krótkim czasie pracy pobrała już z lewego bębna kulę z numerem 10. Po ponownym uruchomieniu maszyny kule z zablokowanego rzędu zeszły do prawego bębna maszyny i losowanie mogło być kontynuowane. Po drugim uruchomieniu maszyna rozpoczęła pracę od początku, czyli tak, jakby tej pierwszej kuli z numerem 10 nie pobrała, a zatem wylosowała kolejne cztery kule (lewy bęben) i Jokera (prawy bęben). W ten sposób widzowie mogli zobaczyć łącznie pięć zamiast czterech wylosowanych kul w lewym bębnie i Jokera w prawym. Komisja Kontroli Gier i Zakładów uznała, zgodnie z regulaminem gry, że ważne są tylko cztery pierwsze kule wylosowane w lewym bębnie oraz Joker.
Przyczynę awarii sprawdzą eksperci z warszawskiego Instytutu Elektrotechniki, którzy homologowali nową maszynę losującą do Jokera.
Wszystkich miłośników tej gry przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że nowa maszyna nie sprawi już więcej kłopotu.
Przypomnijmy jeszcze raz zasady gry w Jokera. Grając w tę grę wybieramy jedną liczbę z trzydziestu sześciu. Do tego przy zakupie otrzymamy jeszcze cztery inne dobrane losowo liczby. Im więcej z nich trafimy, tym większa będzie nasza wygrana. Jeżeli trafimy wszystkie cztery i naszego Jokera, wygrywamy główną nagrodę, która w kumulacji może osiągnąć nawet kilka milionów złotych!
Przypomnijmy, że pierwsze losowanie Jokera obyło się 9 kwietnia 2010 roku. Najwyższa wygrana w Jokerze padła we wrześniu 2010 roku i wyniosła 3 615 059,10 zł. Szanse na główną wygraną wynoszą 1:8 290 800. W grę możemy zagrać w każdym punkcie sieci LOTTO. Cena jednej gry to 2,50 zł. Losowania odbywają się w poniedziałki, środy oraz piątki o godz. 22.15. Są transmitowane tutaj .
19.04.2011
Pomimo awarii nowej maszyny do Jokera (jest w Studiu Lotto od tygodnia), poniedziałkowe losowanie tej gry odbyło się. Oto liczby, które padły we wczorajszym losowaniu: 10, 34, 39, 45 i 9, która jest Jokerem. W środę gramy w Jokerze o 2 700 000 złotych.
Na czym polegała awaria nowej maszyny? Już wyjaśniamy. Miłośnicy tej gry wiedzą, że kule są losowane w dwóch bębnach. Z kaset maszyny losującej spada do lewego bębna (patrząc od strony widza Studia Lotto) 50 kul, z których są losowane cztery liczby, a do prawego - 36 kul, z których losuje się jedną liczbę, którą jest właśnie tytułowy Joker. Wczoraj 50 kul zeszło do lewego bębna prawidłowo, natomiast z czterech rzędów po dziewięć kul kasety drugiego bębna, prawidłowo zeszły trzy, a jeden się zablokował. Maszyna została zatrzymana i włączona ponownie, jednak w tak krótkim czasie pracy pobrała już z lewego bębna kulę z numerem 10. Po ponownym uruchomieniu maszyny kule z zablokowanego rzędu zeszły do prawego bębna maszyny i losowanie mogło być kontynuowane. Po drugim uruchomieniu maszyna rozpoczęła pracę od początku, czyli tak, jakby tej pierwszej kuli z numerem 10 nie pobrała, a zatem wylosowała kolejne cztery kule (lewy bęben) i Jokera (prawy bęben). W ten sposób widzowie mogli zobaczyć łącznie pięć zamiast czterech wylosowanych kul w lewym bębnie i Jokera w prawym. Komisja Kontroli Gier i Zakładów uznała, zgodnie z regulaminem gry, że ważne są tylko cztery pierwsze kule wylosowane w lewym bębnie oraz Joker.
Przyczynę awarii sprawdzą eksperci z warszawskiego Instytutu Elektrotechniki, którzy homologowali nową maszynę losującą do Jokera.
Wszystkich miłośników tej gry przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że nowa maszyna nie sprawi już więcej kłopotu.
Przypomnijmy jeszcze raz zasady gry w Jokera. Grając w tę grę wybieramy jedną liczbę z trzydziestu sześciu. Do tego przy zakupie otrzymamy jeszcze cztery inne dobrane losowo liczby. Im więcej z nich trafimy, tym większa będzie nasza wygrana. Jeżeli trafimy wszystkie cztery i naszego Jokera, wygrywamy główną nagrodę, która w kumulacji może osiągnąć nawet kilka milionów złotych!
Przypomnijmy, że pierwsze losowanie Jokera obyło się 9 kwietnia 2010 roku. Najwyższa wygrana w Jokerze padła we wrześniu 2010 roku i wyniosła 3 615 059,10 zł. Szanse na główną wygraną wynoszą 1:8 290 800. W grę możemy zagrać w każdym punkcie sieci LOTTO. Cena jednej gry to 2,50 zł. Losowania odbywają się w poniedziałki, środy oraz piątki o godz. 22.15. Są transmitowane tutaj .
mala557>> ja lubie paczki

pawcio jesteś naszym redaktorem naczelnym
mala, dzieki za tlumaczenie, ale widze jest nadzieja.
Zgodnie z piesnia: "perro, perro bilans musi wyjsc na zero"
Zgodnie z piesnia: "perro, perro bilans musi wyjsc na zero"
Joker

pawcio czytałem twój ostatni link że niby TS ma wprowadzić nowe gry liczbowe czy wiesz może kiedy je wprowadzą 

multi multi plus 1984: Z EuroJackpot muszą czekać na tą decyzję o zmianie prawa i to trudno powiedzieć ile będzie trwać: wiesz jak to urzędasy. Kaskada może w każdej chwili wystartować, ale myślę, że w maju dopiero wystartuje. Pewnie będą chcieli na raz dwie gry uruchomić.
torsan popieram też planuję na święta zagrać trochę bardziej niż codziennie

pawcio dzięki za informację i za trud szukania artykułów 

multi multi plus 1984: spoko. Lubię wiedzieć co się święci i czytać artykuły.
Joker

Mogli by wprowadzić zakłady przez internet na gry liczbowe ,wiekszą kasę by ściągnęli od "wariatów" takich jak My

pawcio mimo wszystko dzięki warto mieć kogoś kto ma linki do ciekawych artykułów

To ciekawe że zawsze w lotto wpada (tak przynajmniej się tłumaczą) wygrana za 3zł na Ch/T jak dla mnie to conajmniej dziwne
jak wypadnie 1-2-3-4-5-6 to dopiero bedzie co dla nie ktorych dziwne a to jest uklad liczb ak kazdy inny
Znacie kogoś "bliskiego" kto trafił większa(2tys i więcej) kasę u podatnika TP???
Ja osobiście nie znam nikogo kto gra w kulki i coś ugrał w tej grze

a skad wiadomo czy ten ktoś nie zagrał np za 1000zl oni podają kwote zagrania ze zwycięskiego kuponu
pewnieeze tak oni tylko podaja ten jeden zaklad a mogl wyslac sporo i tak zazwyczaj jest
mala557>>> a moze odpuscic sobie ten wieczor

a bo ty jescze w mini szlejesz

czy ktoś pamięta jokera sprzed 10 lat to dopiero była gra ale szybko ją zlikwidowali bo by za dużo ludzi w nią wygrywało

witam wlasnie sprawdzilem wyniki z 14.00 6/10 ale nie wyslane to wpadają

korn748 tak jest zawsze

mala557-skarbie jak chcesz to skorzystaj z tego 2,3,7,10,15,26 ja nie gram ale jak bym zagrał to to,a jak nie zagram to moze cos być

skrsilial sobie dzisiaj 3trójke 10,13,40 i w ostatnim momecie dałam 5 i zamiast 54 zł mam 8

ja nie wysłałem juz pare razy to miałbym to co pamiętam 6/8,6/7 i 5/6

Bonus Multi Multi: 510 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
nie wysłany kupon na którym coś mogło by być żal za gardło ściska
mała557 możemy się podzielić na pół

mala 557 mam prosbe dokonaj u mnie na stronie dowolnego wpisu chce zobaczyc czu czat dziala 

mała557 to dzięki teraz tylko trafić

a póżniej 

a póżniej 

multi multi plus 1984 tak teraz pozostaje Nam odpowiednie liczby wybrać i możemy liczyć

Patrzę na tabelę wygranych,z której wieje grozą.Żeby na cały kraj była 1x7/7,nawet ani jednej 6/6.To komentarz jest zbędny.
mirnam61 tylko albo i aż bo dziś ja jak na razie wygrałem 0 złotych
I znów 10 zł TS mi zabrał - nawet marnego 4/10 , chyba polityka firmy się zmieniła i słabe przychody muszą sobie odbić rżnięciem dziadków na popołudniowych losowaniach i wieczornych też. Koniec z multi multi - w oceanie kombinacji nie ma nawet szklanki kombinacji wygrywających. Jeb.....aĆ TS - od dziś gram tylko w mini lotto, nie będę sponsorował oszustów mamiących marzeniami i nie umiejącymi nawet kulek prawidłowo wylosować. WQURW.....
dotam bo gry TS-u są atrakcyjne jak są dopiero w planach kiedy się pojawiają na rynku to już nie koniecznie 

mała557 mam propozycję trzeba się udać do jasnowidza Jackowskiego
Panowie wybory się zbliżają,kasa potrzebna,więc będzie coraz mniej wygranych,kumulacji coraz więcej,ale gdzie trafiają wygrane?Ja nie gram w TS,najgorsze propozycje gier jakie udało mi się znależć i dlatego chcą zakazać gry przez neta,taka wolność.Pozdrawiam itrafnych typów chociaż tych małych ,bo duże..
oj widzę że nie tylko ja mam nie fart i pause'uje w MM
Coś pomataczyli bo dokładnie 4/10 nie szło mi trafić więc dałem spokój i wygrywam codziennie
)
Coś pomataczyli bo dokładnie 4/10 nie szło mi trafić więc dałem spokój i wygrywam codziennie
)Multi multi plus 1984 > byłoby aż gdyby za 5/10 z plusem było chociaż że 1 00zł
mala557

mirnam61 może to nie dużo ale lepiej wygrać 12 złotych niż nic

MM napiszę to po raz 100,to najgorsza gra,tabela wygranych-katastrofa,Dziś w 49's-parka za 2zł-135 wygrane za 2/2,bb 10sztuk obstawiłem-10zł,trafione 45,na czysto 35,można się bawić,a tam zawsze miałem wrażenie,że kombinują
mała557 nie chce się wtrącać ale dlaczego bijesz torsana

ale chyba już się domyślam to chyba za ten rosół 

ale chyba już się domyślam to chyba za ten rosół