Wpisy 2 744 588 – 2 744 687
1 listopada 2016 19:42 → 1 listopada 2016 21:44, 100 wpisów
Dusia , byłem tam kiedyś na meczu i szedłem od ul. Przemysłowej ale jak zmarzłem
kosmaty czemu nie ,tylko ja już z 20 lat nie jeżdziłam na łyżwach
synowie i mąż to kibice hokeja oni tylko chodzą na mecze ,dla mnie ten krążek za mały jest i szybko się przemieszcza
Wiezie taksówkarz kobietę.
Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy.
Więc taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę.
Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i kładzie na trawę.
- Ale proszę pana, ja na pewno oddam panu pieniądze, proszę nic mi nie robić, mam dzieci i męża... - mówi prawie płacząc kobieta.
- A ja 40 królików, rwij trawę! - odpowiada taksówkarz.
Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy.
Więc taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę.
Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i kładzie na trawę.
- Ale proszę pana, ja na pewno oddam panu pieniądze, proszę nic mi nie robić, mam dzieci i męża... - mówi prawie płacząc kobieta.
- A ja 40 królików, rwij trawę! - odpowiada taksówkarz.
witam
W szkole Pani zadała dzieciom pracę domową - napisać kilka zdań ze słowem pięknie
Jaś napisał:
- Wczoraj moja siostra przyszła do domu i powiedziała, że jest w ciąży. Mój tata powiedział: pięknie, ***a, pięknie.
Jaś napisał:
- Wczoraj moja siostra przyszła do domu i powiedziała, że jest w ciąży. Mój tata powiedział: pięknie, ***a, pięknie.
Kurs na prawo,jazdy-egzamin.
Blondyna podchodzi do egzaminu jazdy:proszę siadać do samochodu,otwiera tylne drzwi i siada
egzaminator prosi o opuszczenie wozu:cojuż zdałam,nie pani nawet nie zaczęła
Blondyna podchodzi do egzaminu jazdy:proszę siadać do samochodu,otwiera tylne drzwi i siada
egzaminator prosi o opuszczenie wozu:cojuż zdałam,nie pani nawet nie zaczęła
Przychodzi tata do domu z pracy i szczęśliwy mówi "dostałem bon na wakacje, Jedziemy nad morze"
To Fantastycznie mama na to. Jasio masz tu dychę na lody a my tu się spakujemy. Jasio poleciał, a
tatko do mamusi choć kochanie strzelimy sobie gola przed wyjazdem. Tata z mamą rozgrzebani na tapczanie, Jasio wpada tato dychy zapomniałem, a co wy robicie ? No wiesz synu duży jesteś, ale ci powiem, Jedziemy nad morze, mama nie umie pływać trzeba biedaczkę troszkę napompować żeby nam nie utonęła, łe tato nie pękaj pan Zenek z pod czwórki mame pompował wczoraj z tyłu, z przodu i po tem językiem kontrolował czy powietrze nie schodzi
To Fantastycznie mama na to. Jasio masz tu dychę na lody a my tu się spakujemy. Jasio poleciał, a
tatko do mamusi choć kochanie strzelimy sobie gola przed wyjazdem. Tata z mamą rozgrzebani na tapczanie, Jasio wpada tato dychy zapomniałem, a co wy robicie ? No wiesz synu duży jesteś, ale ci powiem, Jedziemy nad morze, mama nie umie pływać trzeba biedaczkę troszkę napompować żeby nam nie utonęła, łe tato nie pękaj pan Zenek z pod czwórki mame pompował wczoraj z tyłu, z przodu i po tem językiem kontrolował czy powietrze nie schodzi
Pani na lekcji polskiego prosi dzieci, aby ułożyły zdanie, w którym będzie nazwa ptaka. Zgłasza się Ja:
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak.
- No, może być. Ale zdania z dwoma ptakami już nie ułożysz.
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak i wyrznął orla - przyjmuje wyzwanie Ja.
- A z trzema ptakami?
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla i pucił pawia.
- A z czterema ptakami, cwaniaczku?
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla, po czym pucił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa.
- A z pięcioma ptakami ?
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla, po czym pucił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa i poszedł dalej chlać na sępa.
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak.
- No, może być. Ale zdania z dwoma ptakami już nie ułożysz.
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak i wyrznął orla - przyjmuje wyzwanie Ja.
- A z trzema ptakami?
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla i pucił pawia.
- A z czterema ptakami, cwaniaczku?
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla, po czym pucił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa.
- A z pięcioma ptakami ?
- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla, po czym pucił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa i poszedł dalej chlać na sępa.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 567 000
stoi dwóch gości i siusia jeden normalnie a drugi tak ciut na rozprysk...
ten normalnie pyta co tak sikasz dziwnie? bo moja bierze do buzi...
no moja też i robię normalnie... tak ale moja jest obrzydliwa i bierze go do buzi widelcem...
ten normalnie pyta co tak sikasz dziwnie? bo moja bierze do buzi...
no moja też i robię normalnie... tak ale moja jest obrzydliwa i bierze go do buzi widelcem...
nie no bardzo przepraszam wszystkich za ten obrzydliwie kiepski dowcip wymazcie go...
zapomnijcie...
zapomnijcie...
o tym jasu był bobry!!!
Sztuka Romeo i Julia w teatrze. Julia umiera. Romeo na to:
- Co ja mam teraz zrobić?!
Głos z sali:
- ***, póki ciepła!
- Co ja mam teraz zrobić?!
Głos z sali:
- ***, póki ciepła!
ale stoi dwóch gości i sika jeden normalnie a drugi ręce trzyma z tył
ten normalnie sikający mówi tej no weź go w rękę bo sikasz po wsiech
na co on mu odpowiada nie wezmę k....a do reki dopóty alimentów nie spłacę
ten normalnie sikający mówi tej no weź go w rękę bo sikasz po wsiech
na co on mu odpowiada nie wezmę k....a do reki dopóty alimentów nie spłacę
Cześć czekam na mecz LM !!! Oby FC Barcelona wygrała, bo mam kupon za 50 zł, a jutro jeszcze Monako, Tottenham i Leicester, no i będzie ponad 1100 do przodu. Chociaż mnie inny dzisiaj nie zmartwi wynik aż tak bardzo. Bo mam na 4 kuponach pozostałych jeszcze 3, po 20 20 20 zł mam remis, Manchester City remis i Manchester City. Choć potem inne mecze pozmieniane. A po za tym wygrywam i przegrywam. Choć 1 i 2 kolejka LM były dla mnie szczęśliwe, ponieważ trafiłem 12 meczów. W 1 kolejce 10/12 z podpórkami a 2 kolejce wszędzie podpórki. A wy gracie ? CO pi liga Polska nie idzie i ogólnie mecze ligowe wieziecie. A Polska liga jak wiecie pewnie nie przewidywalna, choć ta kolejka okazuje się być spoko. Ostatnio wygrałem 4 mecze Polskiej ligi, to za to miałem 10 zł a do przodu około 110. A może jutro jeszcze dam kupn że Legia zremisuje ? Cuda się zdarzają. A jako wierny fan Realu chciałem być na meczu ale taaaaaaaaaaak zrobili łachudry. A kto z was jeszcze Blancos ?
Jak wygram kupię wam coś.
Kolejka wtedy. Dla tych co mnie lubią.
Brjan najgorsza jest teraz pora na łapanie wszystkiegowięc trzeba się konserwować
Ludogorets 2 - 1 Arsenal
PSV 1 - 0 Bayern
Atl. Madryt 1 - 0 FK Rostov
Atl. Madryt 1 - 1 GOLFK Rostov
Monchengladbach 1 - 0 Celtic
a tam kibice tu przynajmniej trafisz pare groszy i faktycznie los bo jak ogladam losowaania te TS to juz mi sie odechciewa i te ustawione cyfry
PSV 1 - 1 GOLBayern
u bukmachera tez trzeba miec farta
Manchester City 1 - 1 Barcelona
takie pytanie do wszyskich cograja w keno i sami skreslaja wchodzi wam cos ?
witam wszystkich przyszłych milionerów
wejc na strone lottoland tm mozna zagrac w keno za 50gr np ja skreslisz 2 liczby to wygrasz 2,50 jak trafisz jedna to dostaniesz 50 gr czyli wzrot za losowanie
znowu Was TS zrobi na szaro...
mnie nie bo jestem cały czas mocno do przodu
mnie nie bo jestem cały czas mocno do przodu
toksyn
zaraz kabaretzaraz cyrk a po cyrku spać
Dopisano wyniki Multi Multi
02,04,08,13,15,16,32,35,37,40,44,46,48,50,62,65,67,72,74,75
Plusem jest liczba: 40
02,04,08,13,15,16,32,35,37,40,44,46,48,50,62,65,67,72,74,75
Plusem jest liczba: 40
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 8507 zestawów od 1093 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 842 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 11 288 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- klonik - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 320 zł = 32,00 x koszt gry
- borysek1 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 246 zł = 9,84 x koszt gry
- KING SPAN - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 192 zł = 7,68 x koszt gry
- jolab - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- marek1970 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 56 zł = 5,60 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 23,28,31,33,34
się konserwuję