Wpisy 2 744 112 – 2 744 211
31 października 2016 22:04 → 31 października 2016 23:51, 100 wpisów
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 60 Parek - niewylosowanych w Październiku w 2016 r.
Powodzenia https://www.facebook.com/typowanieparkami
Ale za Bałtykiem już niebawem będzie kalifat zamiast Szwecji. Bo tam durni ludzie żyją.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 310 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 274 115,80 zł
Ciekawe czy losowania sa na żywo
A u nas też pewne baby chciały serdecznie przyjmować arabskie, młode byczki
Bo losowania super przekrętu odbywają się nie kulkowo tylko nie wiadomo jak i gdzie. Nie wiadomo co losuje. Czy komputer, czy papuga czy małpa czy nie wiadomo co jeszcze
pytanie do grających 'po nocy' - jak to to jest z tymi kolekturami, kilka dni temu wybrałem się na Orlen koło 23ej, kobita zrobiła wielkie oczy że chcę zagrać. statoil, łukoil, dupoil, zwiedziłem kilka stacji, na żadnej nie mogłem zagrać. nie znam żadnych stacjonarnych 24h z lotkiem, więc nie bardzo wiem - gdzie i jak można grać po 22???
Dzis byl dobry numer z dowodem z najbogatszego polaka limuzyna ochrona ale Itak się nieudalo
chłopaki chcieli zrobić gościa, się nie udało i mają siedzieć 8. A walcowa kręci od lat z kumplami na grube miliony i nie będzie siedzieć.
multi chciałem puscic. wszyscy twierdzili że i tak kolektura nieczynna
na stronie lotto piszą że można grać do 23:54, nie jest napisane że tylko w keno?
lotto.pl- duży lotek- jak grać- faq-
2. Kiedy mogę zagrać?
Codziennie w godzinach działania systemu sprzedaży, czyli od 6.30 do 23.54. W dniach, w których odbywają się losowania Lotto, w godzinach od 21.30 do 21.50 następuje przerwa w sprzedaży zakładów tej gry.
2. Kiedy mogę zagrać?
Codziennie w godzinach działania systemu sprzedaży, czyli od 6.30 do 23.54. W dniach, w których odbywają się losowania Lotto, w godzinach od 21.30 do 21.50 następuje przerwa w sprzedaży zakładów tej gry.
więc albo się leniwym skurczybykom nie chce kiwnąć palce, albo faktycznie nie wiedzą/nie zostali przeszkoleni, albo to całe granie po wieczornym losowaniu to ściema
a ile ta panienka na stacji zarabia po nocy żeby ci coś puszczać ?
pewnie zarabia więcej niż większość kolektorów. to nie słowacja z lat 90tych że o 14,50 wypieprzają ze sklepu i gaszą światła bo zaraz zamknięcie, goście autentycznie sprawiali wrażenie mocno zaskoczonych prośbą o puszczenie kuponu
dtotmon Jak byłeś na stacji CPN,lottomat był włączony i ekran z KENO
Ciekawe dlaczego do 23.54,a nie do 23.55???Chyba muszą się wyspać!
to oznacza, że nie są zainteresowani w poziomie sprzedaży tego produktu
a wiesz że nie patrzyłem czy był włączony... ale też wiem ze niektore wygaszają ekran przy bezczynnosci wiec nie zwracam na to uwagi
ej ale przecież to chyba automatycznie działa o ile nie wyłączą "guzikiem" to maszyna jest ciągle online, nie?
no nic więc jest duża szansa że mnie olali. zadzwonię do TSa spytać o co kaman
może poprostu starym zwyczajem koło 22ej wyłączyli z sieci i już, nikt im nie powiedział że działa do północy. no bo inaczej nie rozumiem, przecież w skali całej sieci to jest konkretna stata, jakby się jakis regionalny dowiedział że pracownicy bimbają i nie chce im sie obsłuzyc kolektury to byłaby ostra z*** i polecenie po premii
Sprawdzam sobie trójeczki robione dla jednego Nicku z 29-10 na 21:40
7x3/3 z 15-stu
na 14:00 trochę gorszy wynik ale i tak opłacalny
jeszcze wczesniej 4x 3/3 z 11-stu
No jak stare czasy wracają?
7x3/3 z 15-stu
na 14:00 trochę gorszy wynik ale i tak opłacalny
jeszcze wczesniej 4x 3/3 z 11-stu
No jak stare czasy wracają?
mam na mysli sieci stacji. nie wiem jaki procent mają kolektorzy ale do xuja wafla przecież nie robią tego za darmo
i teraz np pojechałbym zagrać w MM bo jutro przed 14tą nie zamierzam się zwlekać, ale boję się że zrobię kilkanaście km na darmo.
Jak idę o 7,00 zagrać w KENO,to dopiero załączają,a sklep czynny od 6,00
ja myślę, że ci ludzie tyle zarabiają, że jest im wszystko jedno - aby mniej się ruszać za taką pensyjkę. Znam takiego co pracuje w fastfoodzie i pixrdoli swoją robotę, ja tam już nigdy nie zjem, bo wiem jak to się objawia
Pisałem z taką kobietą 21 lat z Białegostoku. Niby wszystko pięknie a potem papa. Blondynka zajebista mówię wam.
detmon Czy po przerwie(21,30-21,50) system przyjmuje kupony do MM nie wiem,nigdy nie miałem takiej potrzeby,co do MM
wg strony lotto powinien.. właśnie znalazłem jakieś delikutasy 24h z lotkiem, nie wiem czy się nie kajtnę..
detmon Przejedż,będziemy na 100% pewni,zobacz czy mają włączony ekran KENO
A jak napisałaś aby dziewczynę zainteresować ?
detmon
na stacjach paliw tez miałem kilka razy kłopot z puszczeniem
i to zaraz po 21:00 na jednej często kit obsługa mi wciskała ze jest awaria systemu
a 700 metrów dalej po drugiej stronie szosy na innej stacji puszczałem bez problemu
10-minut później oczywiście o żadnej awarii nie słyszeli
innym razem na pewnej stacji gostek miał kwaśna minę i pieprzył coś że już kasę zrobił
a była godzina 21:15 i z wielką łachą puscił
na stacjach paliw tez miałem kilka razy kłopot z puszczeniem
i to zaraz po 21:00 na jednej często kit obsługa mi wciskała ze jest awaria systemu
a 700 metrów dalej po drugiej stronie szosy na innej stacji puszczałem bez problemu
10-minut później oczywiście o żadnej awarii nie słyszeli
innym razem na pewnej stacji gostek miał kwaśna minę i pieprzył coś że już kasę zrobił
a była godzina 21:15 i z wielką łachą puscił
Majpan Miałem taką samą sytuację:21,20 a obsługa z tekstem:że ona kasę zrobiła,bo nie zdąży na autobus
Z***łem ją z błotem i włączyła system i puściła,bo przyszło kilkoro klientów
Teraz piszę z panną z Radomia.
Chce na kawę już.
xuj z tym, jadę, najwyżej zarządam od TSa zwrotu za paliwo, czas i poniesione straty moralne
@Brian; próbuję chłopakowi doradzić
krzychu olbrzymia kasa, rozległa wiedza z jakiejś dziedziny, niezwkłe hobby, najlepiej niebezpieczne dla życia, może hodowla pytona albo motyli, kobiecie 3ba zaimponować
krzychu olbrzymia kasa, rozległa wiedza z jakiejś dziedziny, niezwkłe hobby, najlepiej niebezpieczne dla życia, może hodowla pytona albo motyli, kobiecie 3ba zaimponować
Ale ona piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dała zdjęcie, naprawdę serio. W szpilakch, ciemny blond, krótkie spodenki. No piękna.
Co pisać ?
hey wrocilem sobie z pracy ........a co to nie bylo losowania SS
2 744 180. krzysztof c 2016-10-31 (22:54)
Ale ona piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dała zdjęcie, naprawdę serio. W szpilakch, ciemny blond, krótkie spodenki. No piękna.
Dawaj Foto
Dawaj Foto
Krzysztof c>>>co? tego nie wiem,ale wiem jak>...pięknĄ,polskĄ,mowĄ,wiążanĄ
Krzysztof_c
pewnie nikt nie wierzy że taka piękna
wklej w profil foto dziuni jestem niekwestionowanym znawcą i wielbicielem Kobiecej urody
to ocenię słowo harcerza że obiektywnie
pewnie nikt nie wierzy że taka piękna
wklej w profil foto dziuni jestem niekwestionowanym znawcą i wielbicielem Kobiecej urody
to ocenię słowo harcerza że obiektywnie
Dał bym ale nie ładnie tak by było.
Prawdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
..rzuć pasek na oczy i bez zwierciadeł duszy jestem w stanie ocenić
krzysztof c
w jakiej ty firmie bukmacherskiej grasz
za stawki 3,50; 2,50
a nie całe złotówki ???????
w jakiej ty firmie bukmacherskiej grasz
za stawki 3,50; 2,50
a nie całe złotówki ???????
ha, właśnie wróciłem z delikutasów 24h i uprzejmie donoszę że jednak można grać
co z ss nie bylo losowania znowu machina zastrajkowala czy dali sobie spokoj z losowaniem bo nikt nie wyslal