Wpisy 274 262 – 274 361
19 kwietnia 2011 13:22 → 19 kwietnia 2011 13:53, 100 wpisów
Nie wiem musze mojemu mezusiowi powiedziec. Jest informatykiem wiec bedzie wiedzial co i jak. A wiem nawet co powie
. Ze pisać nie umiem a nie klawiatura zepsuta 

. Ze pisać nie umiem a nie klawiatura zepsuta 

Loteryjna ściema:
http://www.ukokey.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1207:loteryjna-ciema&catid=54:ludzie-i-miasto&Itemid=34
http://www.ukokey.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1207:loteryjna-ciema&catid=54:ludzie-i-miasto&Itemid=34
all you need is uhn tiss uhn tiss uhn tisss...
mala557-chodziło mi o zawartość alkoholu
a tłuszczu nie wiem mogło by byc nawet 80% i tak nawet kg nie przytyje
a tłuszczu nie wiem mogło by byc nawet 80% i tak nawet kg nie przytyjeaniqa spokojnie, ja piję kawkę z mleczkiem 3,2% więc nie ma zagrożenia przytycia

ostatnio uslyszałam taki tekst ze faceci nie maja celulitu bo brzydko wygląda.
naukowo udowodniono, że bez tłuszczy i węglowodanów nie da się spalić zalegającej tkanki tłuszczowej...a jak się jej nie ma jak Wy - no to o co się martwić 

torsan a tak na marginesie to najważniejsze jest to, żebyś Ty się dobrze czuł w swoim ciele a jak się innym to nie podoba to już ich problem

mala wiem ze nawet woda nam szkodzi. Ale tak powaznie to ja nie pije kawy.
.
.witam w ten piękny słoneczny dzień 

hello Lilka

aniqa to dobrze, że kawy nie pijesz bo to zły nałóg tak jak papierosy i inne używki

mała557
aniqa

aniqa

i co tam na czacie słychać bo dawno mnie tu już nie było
czy ktoś wygrał jakąś sumkę godnej pochwały
czy ktoś wygrał jakąś sumkę godnej pochwały

Witam wszystkich czatujacych i tych co tylko się czaja. Mam taka dyszke z plusem na 4 los. 3.4.10.11.15.23.29.33.34.43 w poprzedniej wersji miałem 12 ale zmieniłem na 15 czy słusznie to się okaże.
ale dostałem ładnego buziaka!
to ja się odwdzięczam, bo pewnie szczęście miał przynieść i lecę do tej makulatury
wysłać swój los 
to ja się odwdzięczam, bo pewnie szczęście miał przynieść i lecę do tej makulatury
wysłać swój los 
01-03-05-06-14-27-28-31-33-42
44-46-49-51-55-57-58-60-71-72 a to dla was
44-46-49-51-55-57-58-60-71-72 a to dla was

...a raczej chwile kolejnej przegranej 

multi multi...no nie wiem jak Ty ale my tu dzis akurat wygrywamy

wiecej optymizmu. jakie przegrane , jakie przegrane.... 200 zl do tylu to jakie tam przegrane 

ze dzisiaj jest dzien wygranej to sam dyrektor nas zaskoczy swa obecnością 

jak znam zapał TS-u to nie będę zadziwiony jak kiedyś studio lotto poprowadzi prezydent usa

i