Wpisy 2 738 725 – 2 738 824
23 października 2016 15:14 → 23 października 2016 17:28, 100 wpisów
torsan,masz na City
Brjan
jak bedę wiedziała te 20 co zostaje to sama zacznę zdawać
jak bedę wiedziała te 20 co zostaje to sama zacznę zdawać
Ewcia,ja też palę
krasnalek Do 20,30 podaj 60 na NIE a ja Ci napisze,które trafisz z tych 20tu poostałych
Ewcia,nieee,zioła nie palę,tylko papieroski
3.12.16.17.18.19.20.24.30.31.32.39.41.44.48.
52.56.61.64.66.67.68.69.70.77
52.56.61.64.66.67.68.69.70.77
Torino już wbiło
mam jesteś głupia i dajesz takie coś co mnie poniża jako dziewczynę pfff
Dzień dobry
Chciałem odnieść się w dwóch zdaniach co do blokady krzysia
Co jak co ale gryks przesadził z doniesieniem na krzysia
Krzysio to spoko gościu który nikomu tu nie ubliżał Jedynie co na potępienie to zasługuje gryks który jest zwykłym szpiclem a od szpicli to trzeba stronić z daleka.Na dodatek od tych którzy wyzywali i pisali różne głupstwa a teraz udają aniołów i donoszą
Jednym zdaniem żal d..e ściska
Chciałem odnieść się w dwóch zdaniach co do blokady krzysia
Co jak co ale gryks przesadził z doniesieniem na krzysia
Krzysio to spoko gościu który nikomu tu nie ubliżał Jedynie co na potępienie to zasługuje gryks który jest zwykłym szpiclem a od szpicli to trzeba stronić z daleka.Na dodatek od tych którzy wyzywali i pisali różne głupstwa a teraz udają aniołów i donoszą
Jednym zdaniem żal d..e ściska
Blue witaj
krasnalek a są już halucogenne czy jeszcze nie ma wysypu
dusia
kurki ,zielonki i trochę podgrzybków na jakieś 4-5 słoiczki i do obiadku na dziś
kurki ,zielonki i trochę podgrzybków na jakieś 4-5 słoiczki i do obiadku na dziś
dusia masz jakie pewniaki na wieczur?
i..dobra...czas do kiczyn...
niskopochylony ocen sam bez napinki.... twoje zdanie ok szacunek to powyzszego wpisu o mnie do mnie jak tam sobie chcesz...........
gdy krzysio wlazl spowrotem ani razu mu nie ublizalem ani razu z jego pisma sie nie nasmiewalem traktowalem wporzadku a jak sie odezwalem do niego oile mialo to miejsce to nic co by jego moglo obrazic pisalem nie raz ze dla mnie typowanie gry ts to zabawa mogbym miec w typowaniach same zera a ten sie mnie czepial szydzil ze przegralem ze 0/1 pisalem grzecznie ze nie rozumiem co on pisze ale ok..........
2raz rzędu 5-10 hehe
mialem jego docienk dosc nie tylko ja jego pisania do dziewczyn do innych osob ktore sie ciesza ze jego nie ma ze mozna spokojnie sobie porozmawiac co wszedl niszczyl atmosfere nikt mu nic zlego nie napisal a ten swoje gdy ktos mu cos napisal gdy ja zaczelem pisac to odrazu jaki on biedny chory zaczol wyzywac mnie od mordercow od hitlerow ostatnio ze on nazista czy rasista gdzie nigdzie nie napisalem krzysio jestes ty rasista nazista tak nie napisalem to ze szydzil z innych to nie pamietal nie widzial wtedy ok mial radoche i dalej jak jemu to ktos zly on chory niech ci krasna i inni pokaza wpisy ostatni0o zbigniew g idzie w jego slady nie raz mu pisalem nie pisz do mnie o mnie czy to takie trudno do zrozumienia odpowiedz sobie sam czy jak bym ja do ciebie napisal nie pisz do mnie ani nic o mnie bys dalej pisal chcialbys bym ja lub ktos uwarzal ciebie za glupiego chyba nie ile mozna pisac do kogos a ten zlosliwie dalej jak by mu sprawialo to przyjemnosc ale moze to tobie odpowiada i wg ciebie krzysio robiac komus na zlosc wyzywajac szydzac jest wspanialy to ok zapraszam do korna ja nie mam zamiaru uzerac sie z takimi ludzmi ktorzy z popsucia dobrej atmosfery musza psuc
tak napisalem bo mialem dosc wchodzenia na czata nie pisania do niego i szydenia mimo ze jak krowie na rowie pisalem ze dla mnie zabawa ze ma nie pisac dziecko by zrozumialo ...... przepraszam za dlugie wpisy jak komus krzysio i jemu podobni odpowiadaja prosze bardzo ja nie musze tutaj wchodzic tylko sobie zatypuje sprawdze wyniki i tyle nie mam zamiaru uciekac jak tchorz z tej strony wg mnie bez podlizywania jest najlepsza odpowiada mi i bede z niej korzystal bo lubie te zabawki nie wazne czy mi idzie czy nie dobrze sie bawie a ze krzysio czy inni tego nie szanuja nie rozumieja to reki bo nie rece opadaja papa ide piec piernika
witam
narescie pasko zrobil porzadek z tym krzysiem juz nie musimy czytac jego wywodow bo doczepial sie kazdego brawo pasko
hey krzystof i ewa..........co jeszcze nisko dla tych co moze nie sa czesto krzysio jest ok ale dla tych co milo chca spedzic tutaj czas i sa czesciej co dzienie moze nie dla wszystkich ten czlowiek jest zlosliwy nie potrafi sie dostosowac czy ublizal wg ciebie nie spytaj sie na czacie przed losowaniem szczegolnie w wolny dzien nie mnie ale innych moze ja tylko mam taka alergie moze ja widze co chce widziec np to ze pare osob jest szczesliwych z mowliwosci spedzenia tutaj wolnych chwil kiedy to nie ma twojego wporzadku goscia dla ciebie z powazaniem i szacunkiem do ciebie
aaaa sorrki za bledy ort spadam nie zasmiecam milego popoludnia oraz trafnego farta w typowaniach oraz w realu z gory i na zachete nawet na sportowy zakladzik w mini
4/10,5/9 tylko
38,39,48,49,50,56,57,58,59
witam ja tez byłam na grzybkach jakims sposobem wiaderko podgrzybków ,już się suszą
moze cos z tego tylko co dalej 60 tki i 70 tki choc 40 tki korca
25,39,41,44,47,48,61,60,66,64,67,69,75,72,78,17,05,15,09,08,19,18,21
25,39,41,44,47,48,61,60,66,64,67,69,75,72,78,17,05,15,09,08,19,18,21
Tylko dzis dostalem zaproszenia na sluby w styczniu 2017 az trzy razy ide
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
21
55,56,57,58
SS
02
111
555
777
Ep
4
XXXX
21
55,56,57,58
SS
02
111
555
777
Ep
4
XXXX
I az trzy razy slyszalem a ty kiedy
Czwarty raz uslyszalem od mamuski a ty kiedy kur&ra jak trafie szóstkę w lotto czyli nigdy