Wpisy 2 738 705 – 2 738 804
23 października 2016 15:07 → 23 października 2016 16:18, 100 wpisów
Ewcia,zawsze Ci doradzę i pomogę,jeśli będziesz chciała
torsan,masz na City
Brjan
jak bedę wiedziała te 20 co zostaje to sama zacznę zdawać
jak bedę wiedziała te 20 co zostaje to sama zacznę zdawać
Ewcia,ja też palę
krasnalek Do 20,30 podaj 60 na NIE a ja Ci napisze,które trafisz z tych 20tu poostałych
Ewcia,nieee,zioła nie palę,tylko papieroski
3.12.16.17.18.19.20.24.30.31.32.39.41.44.48.
52.56.61.64.66.67.68.69.70.77
52.56.61.64.66.67.68.69.70.77
Torino już wbiło
mam jesteś głupia i dajesz takie coś co mnie poniża jako dziewczynę pfff
Dzień dobry
Chciałem odnieść się w dwóch zdaniach co do blokady krzysia
Co jak co ale gryks przesadził z doniesieniem na krzysia
Krzysio to spoko gościu który nikomu tu nie ubliżał Jedynie co na potępienie to zasługuje gryks który jest zwykłym szpiclem a od szpicli to trzeba stronić z daleka.Na dodatek od tych którzy wyzywali i pisali różne głupstwa a teraz udają aniołów i donoszą
Jednym zdaniem żal d..e ściska
Chciałem odnieść się w dwóch zdaniach co do blokady krzysia
Co jak co ale gryks przesadził z doniesieniem na krzysia
Krzysio to spoko gościu który nikomu tu nie ubliżał Jedynie co na potępienie to zasługuje gryks który jest zwykłym szpiclem a od szpicli to trzeba stronić z daleka.Na dodatek od tych którzy wyzywali i pisali różne głupstwa a teraz udają aniołów i donoszą
Jednym zdaniem żal d..e ściska
Blue witaj
krasnalek a są już halucogenne czy jeszcze nie ma wysypu
dusia
kurki ,zielonki i trochę podgrzybków na jakieś 4-5 słoiczki i do obiadku na dziś
kurki ,zielonki i trochę podgrzybków na jakieś 4-5 słoiczki i do obiadku na dziś
dusia masz jakie pewniaki na wieczur?
i..dobra...czas do kiczyn...
niskopochylony ocen sam bez napinki.... twoje zdanie ok szacunek to powyzszego wpisu o mnie do mnie jak tam sobie chcesz...........
gdy krzysio wlazl spowrotem ani razu mu nie ublizalem ani razu z jego pisma sie nie nasmiewalem traktowalem wporzadku a jak sie odezwalem do niego oile mialo to miejsce to nic co by jego moglo obrazic pisalem nie raz ze dla mnie typowanie gry ts to zabawa mogbym miec w typowaniach same zera a ten sie mnie czepial szydzil ze przegralem ze 0/1 pisalem grzecznie ze nie rozumiem co on pisze ale ok..........
2raz rzędu 5-10 hehe