Wpisy 2 736 934 – 2 737 033
21 października 2016 15:00 → 21 października 2016 16:55, 100 wpisów
krasna czy piszesz czy nie i tak na to samo wychodzi bede wlazil odrazu na wyniki wlasny profil i tyle
krasna ..isc gg chłopaka ..mafioso o mnie ..isc juz ..prawda zła ty ,,
gryks teraz się do mnie odezwij i daj znać tu na forum żebym miała pewność że to ty
gryksioo ..i no wszystko czytałem i wiem ..ty naprawde .. nadal nie rozum ..dokuczom ludziom ....chory bidny i jak znasz twój rozumu
ide bo jakies zwierze sie dosiadlo do kompa czlowiek tak nie pisze ........ dam znak ide na obiad
Kobieta bierze lekcję golfa, ale nie może trafić w piłeczkę, gdyż ciągle źle chwyta kij. W końcu zniecierpliwiony instruktor mówi:
- Niech Pani weźmie kij tak, jakby Pani dotykała członka swojego męża...
Kobieta bierze zamach i... piłeczka toczy się na jakieś 10 metrów.
- Dobrze... - cedzi instruktor. A teraz proszę wyjąć kij z ust i uderzyć porządnie...
- Niech Pani weźmie kij tak, jakby Pani dotykała członka swojego męża...
Kobieta bierze zamach i... piłeczka toczy się na jakieś 10 metrów.
- Dobrze... - cedzi instruktor. A teraz proszę wyjąć kij z ust i uderzyć porządnie...
witam
wczoraj
krasnalek ewa
Ktoś trafil 9/9Brawo dla Farciarzy
krasia nie mam za dużo czasu bo zaprawiam buraki ,do słoików ...
dostałam z działki prawie 10 kg
dostałam z działki prawie 10 kg
ja już miałam porobione ,ale młody za każdym razem jak przyjeżdza to gotowe zabiera...
sobie do szwecji
sobie do szwecji
Co chwile się tu trafia jakiś Baran niepiśmienny co obraża ludzi--A chodzi na tej stronie o dobrą zabawe i o farta w grach losowych TS.---poprostu.
no to młody jak przyjedzie to podbierzei tak wychodzi syzyfowa praca
....... ja chyba nie dostalem bana pasko bym wyrozumialy za co mu dzieki brawo za wpis andreas 2 736 987 ide do liczb mam metlik z nimi zwiazany 60 tki z 70 tkami a moze jak byly 50 tki po nich 2 razy 30 tki to teraz ponownie 50 tki
Dusia,krasnalek
krasna skopiowalem twojego @ ale musialem zrestartowac kompa i tyle ale chyba tutaj bedziemy mogli sobie porozmawiac no chyba ze chcesz dac jeszcze raz
Pogoda Barowa-a ja od czerwca grama alkocholu--jedynie wirtualnie
dusia dzis
7/20 z moich na NIE
zobaczymy co będzie wieczorem bo dalej to obstawiam
7/20 z moich na NIE
zobaczymy co będzie wieczorem bo dalej to obstawiam
dusia tez mnie one mecza jak i nastki z 8 na poczatku a na koncu 26
08,10,11,14,15,16,17,18,19,26
08,10,11,14,15,16,17,18,19,26
Coś z tego napewno poleci---1,4,6,9,11,17,18,26,28,36,40,67,70,71,72,73,76,79,----tylko co
Spadam do żółtej Budy
mam dylemat czy nastki 50 tki czy 60 tki z 70 tkami ostatnio ciagne ciagle 60 tki i 70 tki jak dalej nie pociagne to moga wpasc kiedy dam np 50 tki
ide sie typnac i zonce obiadek zagrzac i tea zrobic zaraz z pracy wroci
Wszystkim Wysokich
bede zioral jeszcze szynszyla wypuszcze niech pobiega i sie w piasku wykapie
nastki 50 tki 60 tki 70 tki tak patrzac na 2 ostatnie losowanka byla wieksza ilosc liczb 01-40 moze sie czepiam ale moze cos wiecej- 40-80 tylko ze 30 tki z 20 tkami ostatnie 3 losowania 50tki dwa ray 30 tki eh ten zartobliwy psikusny ts
Widze dzisiaj fajny ciag licz padł 29.30.31.32.33.34
jeszcz nie wiem ale pewnie za tydzień a teraz obstawiam na NIE te same zestawy
Krasnalek
Krasnalek to trza na tak ostawiac
Krasnalek w grach tych jest tak że wysylasz 1000 razy i nic nie ma a wysylasz za 1001 i jest duza wygrana