Wpisy 2 733 183 – 2 733 282
15 października 2016 22:41 → 16 października 2016 01:39, 100 wpisów
Yapa mój e-kolego nie uwierzysz ale wczoraj byłem na Twoim profilu i zobaczyłem, że od stycznia nie byłeś na multipasko ...sie przestraszyłem tfuuuuuuuuuuuuuu
Yapa ta jedna sprawa to dopiero tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ulala mam nadzieje ze ta faza księżyca nie ma nic do 69 choć z drugiej strony
Nie trzeba żadnych mam..tylko spokojny umysł wyciszony..i wtedy saefekty
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
gryks...jutro jest zmiana...zawsze liczby się zmieniają...najmniej aktywna była 26..ciekawa jest jak będzie chodzić
Anzu,
U mnie wszystko OK ( oby tak dalej). Kiedys Pietrzak ( tak, tak ten Pietrzak) spiewal piosenke pt. "Recepta na dlugowiecznosc" w ktorej refren brzmial: " ...chcialbym przezyc jeszcze paru skur...synow..." No i jest OK. pzdr
U mnie wszystko OK ( oby tak dalej). Kiedys Pietrzak ( tak, tak ten Pietrzak) spiewal piosenke pt. "Recepta na dlugowiecznosc" w ktorej refren brzmial: " ...chcialbym przezyc jeszcze paru skur...synow..." No i jest OK. pzdr
Zobaczymy..Z jednego roku najmniej chodziły.....26-32-10-5-2-8-6-44
Yapa to super..ale "ten" Pietrzak nie jest z nami. Na ryby jeździsz, pies zdrowy ?
Anzu, ale tych "s..synow" sobie nominujemy sami. Na ryby jezdze, teraz rzadko, bo wlasnie piesek ( juz prawie 15-letni) wymaga stalej opieki. Biedny coraz slabszy,
ale dalej kochany
ale dalej kochany
nie wiem za co tylko pamiętaj są tu ludzie którzy dopiero zaczynają itd nie jesteś sam
Bul, a tych z ktorych "bulow"?
Anzu, nawet nie mow, pare dni temu jak deszcze padaly, i nie mogl sie ruszyc juz
mialem lzy w oczach.
Anzu, nawet nie mow, pare dni temu jak deszcze padaly, i nie mogl sie ruszyc juz
mialem lzy w oczach.
vapa z tych którzy gadali z innymi użytkownikami i na poziomie bez potrzebnych sarkazmów
Yapa pozdrawiam Cię serdecznie i Twoich najbliższych
Dobranoc wszystkim
aż się prosi kultowy cytat:
"a kim Ty qrwa pajacu jesteś" z dobrej zmiany ..nocnej ?
Dobranoc wszystkim
aż się prosi kultowy cytat:
"a kim Ty qrwa pajacu jesteś" z dobrej zmiany ..nocnej ?
Podpowiem co do tej parki pomimo tego że i mi zaczyna się udzielać "choroba zielonej"
44 i 55 możliwa z 52 lub po 52 mniej możliwe przed 52 ale bardziej wszystkie razem
jakoś tak niebawem >>>>>>>>>> phi
Wielce Szanowny
44 i 55 możliwa z 52 lub po 52 mniej możliwe przed 52 ale bardziej wszystkie razem
jakoś tak niebawem >>>>>>>>>> phi
Wielce Szanowny
czy pamieta ktos by ktorys z typerow typerek trafil w miesiacu jak gustaffns 2 razy w miesiacu 5/5 bo ja nie
pasko nie chce byc natretny nie grzeczny czy tez upierdliwy jakie sa szanse na dostanie nagrody wrzesniowej
nastepny dylemat 58 duzo tych 50 czyzby pare mialo by poleciec lub male
i wez tu badz madry ktora wywalic oile wywalic a jak tak czy dac 9 a co jeszcze 12 mi wchodzi
Pewniak MM 69
Parka MM 54,45
Trójka MM 72,75,78
Piątka MM 20,23,26,35,41
Dziesiątka MM 03,04,06,08,09,11,12,13,18,19
jak na mnie dziwna 10/10 mimo to za nia trzymam
Parka MM 54,45
Trójka MM 72,75,78
Piątka MM 20,23,26,35,41
Dziesiątka MM 03,04,06,08,09,11,12,13,18,19
jak na mnie dziwna 10/10 mimo to za nia trzymam
po h prawie mam dopiero tyle zakladow co chcialem tylko pic w tym wszystkim zeby liczby ktore sie widza , podobaja dobrze dobrac a to nie takie latwe jak sie ma w 2 zakladach np 4/8 a jeszcze jak sie mieszalo
2x5/5 w tym typowana 2x10/10 w tym typowana oraz 8/8 z 69,68,67
wypije herbate zielona z miodem gozdzikami imbirem cytryna i lulu w miedzy czasie typne sobie ss ep oraz mini i lotto no chyb ze w dzien
pamietajcie nie kradniemy liczb jak nam sie nie chce podumac lub nie mamy czasu ani pomyslu my je pozyczamy i zapominamy o tym ja osobiscie lubie pogadac podumac o liczbach
mam wlasne zestawy ulubione liczby pare razy podawalem wiecej nie podam
Niestety nie na imprezce
W kuchni byłam i wyczarowałam pyszny sernik
W kuchni byłam i wyczarowałam pyszny sernik