Wpisy 2 733 144 – 2 733 243
15 października 2016 22:28 → 16 października 2016 00:37, 100 wpisów
gonzaga chyba, że ten regulamin to jakaś opinia grupy kolesi tylko
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 10 500 579,60 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 94 193,40 zł
Witaj Anzu,
Jak zdrowko. Mam nadzieje, ze wszystko OK. Oczywiscie poza jedna sprawą.
Dzisiaj pieknie wyczailem plusa: 27
Jak zdrowko. Mam nadzieje, ze wszystko OK. Oczywiscie poza jedna sprawą.
Dzisiaj pieknie wyczailem plusa: 27
Yapa mój e-kolego nie uwierzysz ale wczoraj byłem na Twoim profilu i zobaczyłem, że od stycznia nie byłeś na multipasko ...sie przestraszyłem tfuuuuuuuuuuuuuu
Yapa ta jedna sprawa to dopiero tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ulala mam nadzieje ze ta faza księżyca nie ma nic do 69 choć z drugiej strony
Nie trzeba żadnych mam..tylko spokojny umysł wyciszony..i wtedy saefekty
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
gryks...jutro jest zmiana...zawsze liczby się zmieniają...najmniej aktywna była 26..ciekawa jest jak będzie chodzić
Anzu,
U mnie wszystko OK ( oby tak dalej). Kiedys Pietrzak ( tak, tak ten Pietrzak) spiewal piosenke pt. "Recepta na dlugowiecznosc" w ktorej refren brzmial: " ...chcialbym przezyc jeszcze paru skur...synow..." No i jest OK. pzdr
U mnie wszystko OK ( oby tak dalej). Kiedys Pietrzak ( tak, tak ten Pietrzak) spiewal piosenke pt. "Recepta na dlugowiecznosc" w ktorej refren brzmial: " ...chcialbym przezyc jeszcze paru skur...synow..." No i jest OK. pzdr
Zobaczymy..Z jednego roku najmniej chodziły.....26-32-10-5-2-8-6-44
Yapa to super..ale "ten" Pietrzak nie jest z nami. Na ryby jeździsz, pies zdrowy ?
Anzu, ale tych "s..synow" sobie nominujemy sami. Na ryby jezdze, teraz rzadko, bo wlasnie piesek ( juz prawie 15-letni) wymaga stalej opieki. Biedny coraz slabszy,
ale dalej kochany
ale dalej kochany
nie wiem za co tylko pamiętaj są tu ludzie którzy dopiero zaczynają itd nie jesteś sam
Bul, a tych z ktorych "bulow"?
Anzu, nawet nie mow, pare dni temu jak deszcze padaly, i nie mogl sie ruszyc juz
mialem lzy w oczach.
Anzu, nawet nie mow, pare dni temu jak deszcze padaly, i nie mogl sie ruszyc juz
mialem lzy w oczach.
vapa z tych którzy gadali z innymi użytkownikami i na poziomie bez potrzebnych sarkazmów
Yapa pozdrawiam Cię serdecznie i Twoich najbliższych
Dobranoc wszystkim
aż się prosi kultowy cytat:
"a kim Ty qrwa pajacu jesteś" z dobrej zmiany ..nocnej ?
Dobranoc wszystkim
aż się prosi kultowy cytat:
"a kim Ty qrwa pajacu jesteś" z dobrej zmiany ..nocnej ?
Podpowiem co do tej parki pomimo tego że i mi zaczyna się udzielać "choroba zielonej"
44 i 55 możliwa z 52 lub po 52 mniej możliwe przed 52 ale bardziej wszystkie razem
jakoś tak niebawem >>>>>>>>>> phi
Wielce Szanowny
44 i 55 możliwa z 52 lub po 52 mniej możliwe przed 52 ale bardziej wszystkie razem
jakoś tak niebawem >>>>>>>>>> phi
Wielce Szanowny
czy pamieta ktos by ktorys z typerow typerek trafil w miesiacu jak gustaffns 2 razy w miesiacu 5/5 bo ja nie
pasko nie chce byc natretny nie grzeczny czy tez upierdliwy jakie sa szanse na dostanie nagrody wrzesniowej