Wpisy 2 732 934 – 2 733 033
15 października 2016 20:23 → 15 października 2016 21:22, 100 wpisów
w keno go u rycha masz inaczej stawki od 50 groszy po 1 zł,2,50zł,5 zł i tak do góry
za 50 groszy jest 250 zeta 6/6
937
nie znasz krasna rycha lottolanda rembisza
934 gdzies 13-40
jakiego?lottoland jest
narazie mln nie wygrałem to nie wiem czy te wysokie wypłacają ,te niskie dochodzą bez problemu
jest tam dużo gier zdrapek loterie światowe np.niemiecka za podst.stawke 4 zeta
wszystkie polskie także polecam rejestrować się i powoływać na paftego
bank transfer ,paysafecard,srill,doptay,pay pal no i większość banki
skrill
pafty ..ile dni ..i le dni tyle czasu nie pywiósłes kasa wygrania ..i le skuur..win,,syny zeeroo kasa ani stówe
keno go jest dobre online grasz kiedy chcesz ale nieraz fajnie wchodzi a nieraz to jak po grudzie zależy ,są stosunkowo częste zwroty np 3 liczby trafisz masz 5 zeta za 50 groszy już parew zet do przodu 5/5 za 50 groszy to 50 zeta wygrana
doktor
masterszef Jaja sobie robisz,jakie masz profity w naganianiu frajerów
960 nie chcesz nie graj mi to zwisa opisałem tylko jak ja to widze i tyle
Yy brjan które liczby sorry jestem w pracy dopiero teraz moge co nie co zlukac ale najpierw cos zjem bede za pare minut
ale dobry zbychol 3 limonki własnie popijam ,podobny smak do mojej cytronaty za komuny
gryksioo jak nie wyskoczy twój 69 ..cała MP cycuszka przyjedzie u ciebie ..chce kopać w duuupie
krzysio juz po kolacyjce?
ale schabowego byś schrupał jutro na obiad z zasmażanom?
Co za idiotyzm:dawać oszustom kasę,na grę i liczby trafione,za które cwaniaki zgarną kase,a frajerowi dadzą grosze,albo wcale
Krzysio wrednego skretyniauego Charakteru nie zaslonisz choroba pamiec i chorobe masz jak ci pasi ile razy mam pisac nie pisz do mnie z takimi jak ty się nie zadaje
krzysia?
brian ..wszyscy ..oszustów ty tez złodziejem ..jak ty zamien inne zawód ..np komornikiem ty ...wyłudzasz gryksioo
W wyzywaniu szydzeniu choroba ci nie przeszkadza dopiero jak jechac po tobie to bidny krzysio
krzysio Debilu:albo piszesz normalnie,jak wszyscy,albo zamilcz na zawsze
to nie jest Polak. Dajcie jemu spokoj
mówisz ja debil ..no trudno ide inee www .. i dzida ..po ty nie masz wiecej wiesz sprawiedliwe
On tego nie zrozumie brjan on tylko rozumie jak po nim jada lub jak mu wygodnie
zostaw krzysia w spokoju
Idz i nie wracaj spokoj będzie i wesoło jak wtedy co miałes bana
Jak krzysio zostawi mnie krasne brjana i innych z których szydzi dam ja spokój
gryks puść na luz ja go nie zaczepiam i przestałam odpowiadać na jego zaczepki
Ja nie umiem jak ktoś szydzi ze mnie pisalem ma nie pisac probowalem dac na luz a ten dalej...
Choc moze w kg bede pisaljak dalej będzie mleszczec niby dorosly facet a
Pasko chyba zajety ostatnio nie chce tez byc natretny upierdliwy czekam grzecznie na nagrode września
Przypuszczam,że osobnik pod niciem krzysio :jest trolem mp,proszę o usunięcie tego osobnika z mp
fakt, nie nudzę się ostatnio ale na czata zawsze zerkam. Z krzysiem zobaczymy jeszcze.
Pasko wybacz musze bo może z malej nie rozumie
KRZYSIO NIE PISZ DO MNIE O MNIE NIC CO ZE MNA ZWIAZANE ZACHOWUJESZ SIĘ JAK NIEMOWLE
KRZYSIO NIE PISZ DO MNIE O MNIE NIC CO ZE MNA ZWIAZANE ZACHOWUJESZ SIĘ JAK NIEMOWLE
co tam jak w jego jezyku popisze ,niech tam nikogo nie ubędzie.
Nie,kategorycznie usunąć tego osobnika,nici:krzysio,krzysio c,to ta sama osoba
a jest śmiesznie przynajmniej