Wpisy 2 731 210 – 2 731 309
12 października 2016 22:02 → 12 października 2016 23:48, 100 wpisów
Brr to co tam w realu przytulisz?
Chyba wsie rycza
Medusia
Medusia
ja miałam zagrać ale tak lało u mnie i było ponuro, że dowlokłam sie do domu bez puszczenia kuponu ..... słuszna decyzja
Co tam słychać?
Ja Lecę na niesortach...
Medusia tak czymaj
Czę szympansiku
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Co księciunio tak się opindala? Nic nie podpowiada...
isla ja muszę chwilowo zbastować więc puszczam tylko "żelazne zestawy" jak mają wskazania. Ten okres w roku nigdy mi nie sprzyja więc dałam sobie na luz
Ojej
Medusia ok
Księciunio szukaj na jutro do 44
Kilka głupawych nicków obraziło Księciunia to wziął i się wypiął ....
rano zajrzeco tam książę wymyślił
Przy ksieżycu w Rybach w aspekcie z Neptunem może być mnóstwo liczb od 40 w górę, no i 60-tki mogą jeszcze porządzić
isla jutro wskazanie ma zestaw dawno tu przeze mnie nie widzianej koleżanki j. ten 10/10
isla jutro wskazanie ma zestaw dawno tu przeze mnie nie widzianej koleżanki j. ten 10/10
Ojej aż tak?
Ok koleżanki wsio kumam
Medusia lte bez limitu ale telefon
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 30 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 73 281,40 zł
Chociaż teraz dołączają:kaskada i ekstra pensja.Nic dodac nic ująć Brian
Gram przede wszystkim w multi potem mini i profilaktyka z lotto jeden zaklad bez plusa
Mam takie rozwiązanie dla TS zostawcie tylko lotto,mini,mm,a co do zdrapek to w wolnych chwilach sami podparcie sie po dupie.
gryks76Ja w telefonie wykasowałem internet,operator za bardzo chciał cwaniakować: w porę go zatrzymałem i faktura poszła na policję STOP oszustom i naciągaczom
Mam takie wrażenie ze niektórzy mają mi za zle,ze atakuję ts ,ze to jest zabawa za 2,50 ale nie wiedzą ze to jest ustawiane.
siemanko. Kumulacje muuszą być inaczej ludzie by nie grali
dokładnie.
mój kolega trafił 5 w mini na jeden los, chybił trafił za 1,25 od tamtej pory gram i ja
Powinna być ogólna polska akcja ,ze nie chcemy takiego losowania z amerykańskich maszynek do losowania.
camilex brawo za przewidzenie ze glowna padnie w pazdzierniku i chyba cos tam w pn przewidziales
raczej mało to wykonalne
skąd takie wieści masz,
a to myślisz ze jakaś reguła istnieje
Tak właśnie myślę i to się sprawdza,życzę tej 10 dla wszystkich,Nara dobranoc.
Narka
7 lub 9 ma jutro, ktoś obstawił ? tak sie zastanawiam , ewentualnie 3