Wpisy 2 730 930 – 2 731 029
12 października 2016 10:14 → 12 października 2016 14:03, 100 wpisów
wyslalem te co pisalem i 1x 9 na 1 losowanko z trafika co mi dali 6 takich samych liczb co byly wieczorem
zgrywus wcale nie u mnie dziewczyna w pracy jak sie przeszla hala i wez tu co kolwiek rob 5 minut wez tu stoi bo sie jeszcze zatrzymywala
co zes czarowala od dzis bedziesz czarusia ide do garow w jednych gotowac drugie myc bede zioral
wlasciwie to przez kolege 41 lat bez kobiety nie bede wnikal ile lat i czy wogule smialem sie z niego bo stanol i patrzyl nie ruchomo musialem popatrzec na co
mechanik stwierdzil ze po silniku biegaly mi myszki bo kawalki chleba sa a zonka na to czy biale
krasna kto ich nie ma bez nich co to za bycie razem co to za przyjemnosc a jak mam pomyslec ze nie ktorzy tylko w nocy po ciemku pod kolderka zalamka gdzie reumatycznosc akrobacje
nie bede wnikal mozna miec to i to hm chyba nie wiem nie znam sie zarobiony jestem i za mlody hm chyba 40 lat mam az lub tylko
gryks to chyba tylko ja mam trochę więcej i reumatycznosc jeszcze do mnie nie zawitała
bede za jakis czas chyba jak by co milego typowania trafnego jak i w realu jak by co narazie do wieczora choc moze po 17 sie odezwe sa meble zaraz zadzwonie do mechanika ze bede jechal
meble sa jest na czym usiasc i sie polozyc tak czy siak trzeba bedzie akrobacje przetestowac na wszystkim to mnie nie ma mykne do autko po tych garach krasna nie pije do twojego wieku nie wiem nawet ile i nie wnikam ale ja sobie wyobrazam do konca zycja figlowac nawet w myslach wspomnieniach paparapa bawcie sie dobrze wszyscy jacy wy tam jestescie czy was lubie czy nie
prosze pomozcie jak korzystac z mapek , jak typowac , jestem nowy i chcialbym sie czegos dowiedziec
luka ...naciśnij twój nicki profil ..zobacz tam >>podaj swoje typy<<< .....
ja ci z mapek nie pomoge nie korzystam z nich tylko w wynikow itp swoich finezji schiz itp jak typowac krzys napisal i tyle
gryksioo ..ja tu nic ..podaję liczby ani nie chwale ,,,nie bede typuję do konca zycia .....no ty chcesz chwalisz całe MP
Przy barze siedzi zapłakany i mocno wstawiony gość.
Podchodzi do niego znajomy i pyta:
- Co jest stary?
- Żona rozbiła moje nowiutkie autko - tylko na złom się nadaje!
- A co z żoną?
- A wiesz, że nawet nie wiem.
Podchodzi do niego znajomy i pyta:
- Co jest stary?
- Żona rozbiła moje nowiutkie autko - tylko na złom się nadaje!
- A co z żoną?
- A wiesz, że nawet nie wiem.
witam
witaj
Jeśli chcesz typować zaloguj się po prawej znajduje się LOGOWANIE potem wchodzisz na swój profil, jesli chcesz zatypować np MULTI-MulTI u góry jest fiszka z napisem: Zatypuj
w tabeli wpisujesz typowane liczby
Jeśli chcesz typować zaloguj się po prawej znajduje się LOGOWANIE potem wchodzisz na swój profil, jesli chcesz zatypować np MULTI-MulTI u góry jest fiszka z napisem: Zatypuj
w tabeli wpisujesz typowane liczby
moge i byc stalinem ale czy morderca hm kartoteke mam czysta patrz jaki ja nie uchwytny jestem tak ze uwarzaj
ide do powaznych zajec mini nie mam zatypowanego 03 05 08 czy 06 09 12
dzien dobry witalski wszystkim mam pytanie ....moze ktos z Was zna skuteczny sposob na pozbycie sie czkawki...nie jest to pijacka morduje mnie kolejny dzien z malymi przerwami
krzysio badz ty w koncu grzeczny nie denerwuj ludzi nie wyzywaj nie szydź zyj w zgodzie ......... wiesz kiedys napisalem zagadke na forum monetowi sie to nie spodobalo i dostalem bana coz trudno zdaje sie po fakcje i kiedy moglem dalej pisac nic zlego w kierunku moneta ani do niego nic nie napisalem tak wiec moze przemysl jesl masz do kogos uraze a ktos nie chce z toba pisac to nie pisz tak czy siak masz i badz grzeczny z ludzmi jesli sa wporzadku wobec ciebie zaczynajac od teraz moze warto i pamietaj moze w koncu chocbym mial same zera w typowaniach bawie sie bawic sie dalej bede powodzenia dla ciebie i wszystkich od hitlera mordercy
ja kiedys mialem czkawke kupujac bilet nie pamietam co ta kobieta powiedziala ale sie wystraszylem i mi przeszlo
moze wez sprawdz czy masz kase na kacie bo ja kasy u ciebie nie widze
bry
slawek
dziś w keno 6/7 z chybika, wczoraj 5/6 na 50tkach
gryksie czzy możesz podać datę kiedy trafiłeś 7/7 w mm, bo i informacji TS-targowa wynika że w legnicy takie wygranej ostatnimi czasy nie było....
slawek
dziś w keno 6/7 z chybika, wczoraj 5/6 na 50tkach
gryksie czzy możesz podać datę kiedy trafiłeś 7/7 w mm, bo i informacji TS-targowa wynika że w legnicy takie wygranej ostatnimi czasy nie było....
gryksioo ..bardzo mądry ty rozumku tiaa ..jak duzo przegrasz ..ty zmienisz nie grzeczny ..rozumku wiesz czy nie ..jak wszyscy tak samo ..po ty jesteś nie dzielny
W miejscowości Łuków padła wygrana 60 437,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 60 437,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Wilkowo padła wygrana 60 437,30 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Kalisz Pomorski padła wygrana 60 437,30 zł w grze Mini Lotto
gryksioo ..ty masz suchara dziś 3/3 i pomóc tu ludziom ....tu chca byc grzeczne ..i co nie mozesz ..urośnie urazkai wielki prooblem jest tu zadymiarzu
gryksioo ..tak samo kiedy dawno pomagałem 13maxa 1/1 tam na forum ..miał pierwszy miejsce ..ja naprade ..nie pieeeprzałem ludziom ..kazdy człowiek a ty coo
W miejscowości Tarnów padła wysoka wygrana w zdrapce Szczęśliwe linie
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
3,14,32,73,79 moja piątka
-59 dni 29 pierwsza
-29 dni 59 plusem
Może cos z tego będzie do tego 73,53 może? i narka
-29 dni 59 plusem
Może cos z tego będzie do tego 73,53 może? i narka
może coś z tego będzie 5.7,9,55,79 idę zagrać w te liczby na 14stą 2zmniana do losowania
W miejscowości Zgłobień padła wysoka wygrana w zdrapce WIELKA CZWÓRKA
Nie wiedziałem że w sołectwach sa punkty Lotto?
Przekręt? Raz sprawdzalem jedna wioske w ikipedi to liczyla 400 osob? i W takich wisokach sa punkty Totalizatora sportowego? Cos mi tu nie gra?
Przekręt? Raz sprawdzalem jedna wioske w ikipedi to liczyla 400 osob? i W takich wisokach sa punkty Totalizatora sportowego? Cos mi tu nie gra?
nieraz w takiej wichurze jest np stacja benzynowa na której jest lotek. albo jest to "przedmieście" jakiejś większej wichury. populacja nie ma tu wiele do gadania, są wioski znacznie większe gdzie w promieniu -nastu kilometrów nie ma gdzie zagrać
U mnie są 2
witalski wszystkim raz jeszcze mam pytanie ....moze ktos z Was zna skuteczny sposob na pozbycie sie czkawki...nie jest to pijacka morduje mnie kolejny dzien z malymi przerwami
Witam Wszystkich
Multi
6.21.25.31.38.42.53.62.80
Takie pytanie do ogółu zastanawiam się czy nie puścić system mini 9 skreśleń 3 zakłady z trafika
ktoś coś jakaś opinia i czy dziś najlepiej czy może jutro W weekend wyjezdzam na kilka msc może to ta chwila
Multi
6.21.25.31.38.42.53.62.80
Takie pytanie do ogółu zastanawiam się czy nie puścić system mini 9 skreśleń 3 zakłady z trafika
ktoś coś jakaś opinia i czy dziś najlepiej czy może jutro W weekend wyjezdzam na kilka msc może to ta chwila
Witajcie
wujas tu masz link poczytaj i wypruboj
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-pokarmowy/sposoby-na-czkawke-skuteczne-metody-na-pozbycie-sie-czkawki_41500.html
wujas tu masz link poczytaj i wypruboj
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-pokarmowy/sposoby-na-czkawke-skuteczne-metody-na-pozbycie-sie-czkawki_41500.html
spadam na film później wejdę i przeczytam jak coś się pojawi
Wysokich Wygranych!
Wysokich Wygranych!
i jeszcze jeden link ze zdjeciami tam kliknij na foto kobiety
http://www.fakt.pl/kobieta/zdrowie-i-fitness/sposoby-na-czkawke-jak-pozbyc-sie-czkawki/nwxxv9g
Mam nadzieje ze ktorys ze sposobow ci pomoze
http://www.fakt.pl/kobieta/zdrowie-i-fitness/sposoby-na-czkawke-jak-pozbyc-sie-czkawki/nwxxv9g
Mam nadzieje ze ktorys ze sposobow ci pomoze
3,7,11,15,22,60,67,74,75,76
4,7,9,11,14,55,60,69,74,76 - MM (14:00).
4,7,9,11,14,55,60,69,74,76 - MM (14:00).
Zaraz kabaret zaraz cyrk