Wpisy 2 730 385 – 2 730 484
11 października 2016 09:17 → 11 października 2016 13:31, 100 wpisów
Mialem wczoraj 4/12 w mini w typowaniach lece się golić
a ja o 10 mykam do lekarza
takie to moje zwolnienie codziennie do szpitala muszę śmigać
takie to moje zwolnienie codziennie do szpitala muszę śmigać
krasna ..trzeba spaać w szpitalu ..wez pizama ..wez kapcie i bez biustonosz i do łózka
gryksioo ..i co twój auta złom do mechanika ..i co wstyyd nie kupisz nowiutku ..kiedyś miałeś ostatnio 5/12 mini lotto
a gdzie Janosik?
Zdradził nas???
ja mu dam
Nie ma to jak zielona kazy lubi co lubi nie rusze się stad chyba ze pasko wykopie
Janosik medowac sie napewno lukasz
Gryksio jo
A księciunio spi?
Malpeczko
Že,co?
Ok panom
Zag to twój słodziak?
Ok mykam robić obiadyniec
Marzy mi sie 6/12 w lotto 5/12 w lotto plus 5/12 w mini o 14h 5/5 9/9w multi a wieczorem 8/10 w mylti
?? Ludzie do pracy cza ich nakarmic
Ano
W miejscowości Szczytno padła wygrana 1 185 042,30 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Września padła wygrana 224 375,30 zł w grze Mini Lotto
Październik juz a mam wrażenie jak by do końca roku daleko trzeba jakas kreacje na sylwka znaleźć u mnie w oberzy 160 zl od osoby
7 dni temu pierwszą losowali 77, a
77 dni temu pierwszą losowali 7 więc moze 7,77
77 dni temu pierwszą losowali 7 więc moze 7,77
gryks,
ta twoja
Trójka MM: 12,15,18 nawet mi pasuje, ale moze 12,13/14,17?
ta twoja
Trójka MM: 12,15,18 nawet mi pasuje, ale moze 12,13/14,17?
w parce dam 7,77, a resztę wymyślę w przedbiegach...moze 40ki jesccze raz?
zag dzieki choc to tylko chwilowe mam juz tak jak inni mieli 30 typowan za soba i ja wskoczylem zeby je utrzymac musialbym dobrze dobrac liczby
Kondi dam ći rade jak śiedźisz już w liczbach to graj na dwójki bo żeby trafić 5czy8 to trzeba mieć troszeczkę szczęśćie a 2 da śię przewidźieć bo inaczej zostaniez bankrutem.
kondi puszczasz cos dzis albo i sie 69 to taka przyjemna liczba daje ja do konca miesiaca jako pewniak szkoda ze tak nie robilem od poczatku mialbym 10 pewniakow zgromadzonych
kondi oile lukniesz masz chwilke czy w swoich rozpiskach masz jakies powtoreczki np 50 44??
podawalem wyzej 2x9/9 jeszcze nie wysylalem zmieniam tylko jedna 9 na 10 zeby nie bylo
dla jasnosci bo namieszalem dodalem chodzilbym chory gdybym nie namieszal cos mi wpadlo w oko 1 lotto zwykly 2 mini 10/10 na 2 losowanka na 14 h 5/5 typowane 1x9/9 1x7/7 2x8/8 i juz na liczbowe kulki nie patrze co ma byc to bedzie wysle reszte wezme bedzie na zas na dalsza zabawe
dzis mam nadzieje ze polacy ograja armenie bez jakis cyrkow jak z dania i kazachami mam w tym tyg 2 zmiane i niestety nie bede kibicowal choc kto wie moze wynik bede sledzil
Pasko mam nadzieje ze o mnie pamietasz jak i dla wszystkich zycze samych dobrych typow dobrze dobranych liczb w typach jak i w realu dzieki temu chociazby z kuponu za 1,25 czy 2,50 3zl milego paparapa
Każdy z was na tym forum robi sobie zabawkę z lotka a przećiesz to są realne pieniądze gdźie trafiasz 6 w lotto czy 10 w ml i jesteś ustawiony.
bushido moze nie do konca zabawke ale to prawda piszac za samego siebie dla mnie gry ts typowanie liczb to zabawa pasja sprawia mi to przejemnosc 10/10 wysylam bo moze akurat gdybym mial typowac 6 liczb w lotto lub w mini 5 tylko bym je wysylal a nie tylko typowal gdyz jakas szansa by byla na kase mialem ostatnio zatypowane 5/5 w multi weszlo mialem 1 zmiane i nie mialem jak wyslac troszke szkoda ale nic wielkiego sie nie stalo pewnie gorzej by bylo 10/10 dlatego staram sie gdy mam 1 lub 2 zmiane slac na 2 losowanka bo gdy wpadnie 5/5 to nic takiego ciesze sie ze dobrze wytypowalem choc pewnie inni by sobie pluli w brode ze nie wyslali 2,50 ale to inni kazdego wola kazdego wybor 6/12 mialem tez w lotto 5/12 tez w mini to samo mysl byla gdyby ale co gdyby czlowiek wiedzial ze upadnie to by usiadl co na koniec jedni wola rybki inni akwarium a ja wole typowac i sie puszczac w realu powodzenia i milego spadam
https://uploads.disquscdn.com/images/a1417d36295ccba0c43bd01a04d18386478548ae2ce73b6a0f897e35dd6ef96e.jpg
nowe odkrycie bedzie 75
I emeryta 50 ki
Jasnowidz zdaje na prawo jazdy. Jadą, jadą, w końcu egzaminator się odzywa:
-Teraz będziemy skręcać w prawo...
A jasnowidz na to:
-Przecież ku**a wiem!
Po powrocie z egzaminu na prawko
- Zdałeś?
- Nie..
- Jaki błąd popełniłeś?
- Kazali mi dmuchać...
-Teraz będziemy skręcać w prawo...