Wpisy 2 728 633 – 2 728 732
7 października 2016 22:19 → 8 października 2016 07:44, 100 wpisów
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 233 615,80 zł
zgrywuś ..>>chcialem ci dac<<< ..juz byłes jutro ..teraz daj mi 1/1 obiecałeś
laurka potrzebuje tej kasy na gwalt
na niewiastach 1 listopada jestem w gdansku
na niewiastach 1 listopada jestem w gdansku
To mogłam nie podawać skoro to na.....gwałt
Żartuje. ....ale ja zagram tą pionę
Żartuje. ....ale ja zagram tą pionę
sie okaze ja musze czarowac parke na lotto uk jutro
puszcze za 5 funtow - 300 f potrzebne na wczoraj
puszcze za 5 funtow - 300 f potrzebne na wczoraj
poczatek mi sie podoba, moze bedziesz miala szczescie i kuleczki kanciate
33 na 53 i pedz do zoltej budy
lepiej pusc 2 piony po zakladzie zwiekszysz szanse
lepiej pusc 2 piony po zakladzie zwiekszysz szanse
ten multi posysa nie trafisz i czekaj znow na kolejny dzien i szanse
czekanie na cos wydluza zycie
czekanie na cos wydluza zycie
laurka ..>>długo będziemy żyć<<< po jesteś młodziutka tak mówisz ..a jak starucha ..pewnie ty zmienisz ine tematy nie chcesz zyć .. ..jak tu kto jest wiekszy wiek .. nie chciał zyć
Jeszcze 75 i 78 jutro może wpaść....trzeba pomyśleć nad dziesiątką z ich udziałem
No tak....dawno nie było....
1,12,41,75,78
Plus tamte pięć i mam dziesiątkę
1,12,41,75,78
Plus tamte pięć i mam dziesiątkę
Sebol tak właśnie jest....polujesz na coś i typujesz to jej nie ma...dajesz spokój to wpada....
zgrywus ..a ty mozesz zyc do 120 lat pokona na całym swieci ,,,niz paczkiewicz wczesniej zdechł...bedziesz mocno kaleka
zgrywus ..ty chcesz zobaczy na zywo 2100 rok ..patrzysz straszna wojna 4 swiatowa
Coś mi tak szybko typowanie dziś przyszło....może to i lepiej bo jak siedzę i kombinuję to też nic dobrego z tego nie wychodzi
zgrywus ..5/5 kreslec ..za 30 lat pózniej ..znowu nie ma nic wygrać...popatrz ..ty jesteś
---
http://www.marekwasiluk.pl/wp-content/uploads/2016/01/slajd6-proporcje-mlody-stary.jpg
---
http://www.marekwasiluk.pl/wp-content/uploads/2016/01/slajd6-proporcje-mlody-stary.jpg
tez mi sie to nie podoba, takie 5/5 to trzeba trafiac raz na miesiac minimum
inaczej bieda grozi, funt spada, mozna grubo elo w kiblu wylozyc
jest kaplica nic nie wchodzi jedno 5/5 na miesiac marzenia scietej głowy
Dobry wieczór wszystkim
Żeby nie mówiono że moje śledztwo jest nijakie przedstawię wam krótki wpis z forum :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=370
tu jest dowód na to , że 007 to skoda a skoda to fobia 1
kiedyś 007 założył sobie wątek jako Skoda a wpisy
sam ze sobą robił (robiła) jako fobia1
bo jest fanem Skody Fobi1
007
ale słyszałem że teraz kupujesz fiata multiple
i będziesz miał nicka na multipasko "multipla"
007 mogłeś (mogłaś) pisać jako stara fobia1
wszyscy już i taką cie tu znaja fobiu = 007
Jak widać po wpisach że jest to nieueczalna choroba na tej stronie
Nie bardzo się będę rozpisywał ale stwierdzam że ta stronę nawiedza banda wariatów która ma za zadanie przejąć kontrolę na tej stronie
Która podlega w jak najszybszym sposobie szczegółowym badaniom psychiatrycznym
Żeby nie mówiono że moje śledztwo jest nijakie przedstawię wam krótki wpis z forum :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=370
tu jest dowód na to , że 007 to skoda a skoda to fobia 1
kiedyś 007 założył sobie wątek jako Skoda a wpisy
sam ze sobą robił (robiła) jako fobia1
bo jest fanem Skody Fobi1
007
ale słyszałem że teraz kupujesz fiata multiple
i będziesz miał nicka na multipasko "multipla"
007 mogłeś (mogłaś) pisać jako stara fobia1
wszyscy już i taką cie tu znaja fobiu = 007
Jak widać po wpisach że jest to nieueczalna choroba na tej stronie
Nie bardzo się będę rozpisywał ale stwierdzam że ta stronę nawiedza banda wariatów która ma za zadanie przejąć kontrolę na tej stronie
Która podlega w jak najszybszym sposobie szczegółowym badaniom psychiatrycznym
gwiazdy euro melons 9,11
w tych rzedach dzis kupilem miejsca na loty
w tych rzedach dzis kupilem miejsca na loty
2,12, 27 20,30 latwe numerki nikt nie trafil 700 mln zl
2,12 MB Rozancowej
2,12 MB Rozancowej
"...banda wariatów która ma za zadanie przejąć kontrolę na tej stronie"
2728688
do łez
2728688
do łez
majpan dej sobie spokój tu są poważne problemy
https://uploads.disquscdn.com/images/2368d08f35f09c6b6717c3a99ed9251ba095dccb9675d6cd0c658600aca07fd8.jpg
No cóżSkoro nikogo...to można trzasnąć drzwiamiDobranoc-prawie Wszystkim
Co niektorzy niczym uchodzcy u siebie chca by się do ich kultury dostosować lecz po za swoją piaskownica obca inna nie maja zamiaru wszędzie ma być jak oni chcą burza wszystko za milo co dzieciatkA po co w zgodzie szacunku zyc
Zatypowane można po pracy isc lulu choc pierw się wysle z 3 zakladami
Leci facet w samolocie, zaś obok niego siedzi papuga, strasznie pyskata.
W pewnym momencie facet dzwoni po stewardesę. Na pytanie co podać, pasażer mówi:
- Kawę poprosiłbym
- A dla mnie stara cioto pepsi tylko - wykrzykuje papuga do tejże stewardessy
Stewardessa przyniosła pepsi dla papugi lecz zapomniała o kawie dla pasażera obok. Wiec ponownie poprosił ją o kawę. Papuga w międzyczasie wyżłopała swoją Pepsi i klasycznie dorzuciła stewardessie:
- A dla mnie, stara cioto, przynieś następną Pepsi.
Sytuacja taka powtórzyła się kilka razy, w końcu facet nie wytrzymał i przyjął taktykę papugi, zadzwonił po stewardessę - wykrzyczał do niej:
- Daj mi stara cioto kawę!!!
Tego stewardessa nie zdzierżyła, poszła po pilota i razem z pilotem wypieprzyli faceta z samolotu razem z papugą. Lecą tak oboje na dół i papuga mówi:
- No k**wa, masz tupet jak na kogoś kto nie umie fruwać!!!
W pewnym momencie facet dzwoni po stewardesę. Na pytanie co podać, pasażer mówi:
- Kawę poprosiłbym
- A dla mnie stara cioto pepsi tylko - wykrzykuje papuga do tejże stewardessy
Stewardessa przyniosła pepsi dla papugi lecz zapomniała o kawie dla pasażera obok. Wiec ponownie poprosił ją o kawę. Papuga w międzyczasie wyżłopała swoją Pepsi i klasycznie dorzuciła stewardessie:
- A dla mnie, stara cioto, przynieś następną Pepsi.
Sytuacja taka powtórzyła się kilka razy, w końcu facet nie wytrzymał i przyjął taktykę papugi, zadzwonił po stewardessę - wykrzyczał do niej:
- Daj mi stara cioto kawę!!!
Tego stewardessa nie zdzierżyła, poszła po pilota i razem z pilotem wypieprzyli faceta z samolotu razem z papugą. Lecą tak oboje na dół i papuga mówi:
- No k**wa, masz tupet jak na kogoś kto nie umie fruwać!!!
witam
7,10,19,21,22,24,25,34
gryks 7,9
gryksioo ..dziekuniu ..mój gosc ..ja eetam krasna .. ..tak płaczu i wieecej stresy ii nerwuch i wiecej tyle ..jestem spokojny ..ublizam inne osoby sa tu duzo zyje ludziom kontakty i okeY
gryksioo ..widzisz twój profil ..nisko ..pewnie dobry człowiek ..on jest kulturalny .. a ty nie uwazasz
gryksio ..czemu jestem równy pisze aYa ..wazne trzeba walczy TS .. ..a tu jak wariaty chory umysłowo ..robiom gamoniom pewnie nie ma co szczescie
gryksioo ..poszukaj tutaj nicki ,,nie pewnie znasz ..a kurde lepiej uciekam i paaa
krzysio moze jeszcze raz kolejny raz chocbym mial caly czas w typach 0/1 0/2 0/5 0/10 to nie wazne ts nie trafilo w moje liczby .........
ja nie trafilem w ts liczby lub innaczej zle je dobralem w typowaniach tak czy siak dla mnie to zabawa pasja hobby lubie sie bawic liczbami typowac .........
czasem cos wyjdzie fajnego czasem nie czasem mam wizje jak ostatnio z 69 co pisalem tydzien temu w piatek ze bedzie szalala w pazdzierniku i tak bylo i wg mnie dalej bedzie szalec w sierpniu we wrzesniu mialem farta 6/12 przy mecie nie malrze wczesniej 5/5 w multi dalo mi 2 miejsce we wrzesniu 5/5 i chyba cos w lotto plus mini i sie udalo wygrac lige i tyle co typuje przewaznie sle ostatnio nie wyslalem 5/5 co mialem nie mialem jak wysylam tez nie podawane czasem liczby i cos wejdzie ale nie wnerwiam sie bawie sie dalej kiedy wkoncu zrozumiesz ze mi to lotto ile mam pkt czy cos mam w typach trafione fajnie jak wejdzie np 5/5 wpadlo zatypowane w realu nie puszczone i byl gitara
spadam sie wyslac i lulu powodzenia wszystkim w typowaniu oraz w realu...............