Wpisy 2 727 097 – 2 727 196
4 października 2016 18:18 → 4 października 2016 21:41, 100 wpisów
A co chcesz wiedzieć?
nie dam rady wszystko mi ucieka jeszcze trochę i już odejdzie znieczulenie
krasnalek
krasnalek wytypował(a) 0000000 - wygrana 100 zł
Mecenas sprawa wygląda tak oile jesteś co do wczoraj vel zagłębia od 4 lat mieszkam w Legnicy jak mieszkalem w Lubinie jakies 32 lata odkad zaczelem się bawic w multi to wysłałem oile się będziesz orientowal na armii krajowej nie wiem czy jeszcze ta kolektura jest w Lubinie bywam raz w miesiącu tylko na jakas h tam mialem 6/6 z 3-4 razy w multi w tym raz po starej cenie za zaklad w lotto pare trojek raz 4/6 lotto
Na Galileusza nie daleko mnie jest szczęśliwa ala kolektora nie tylko dla mnie
witam
krasnalek
witam,a ja dalej gram na sucho, kasuję dziennie 10 zł.Nie muszę latać do Żabki czy tam jakiejś
żółtej budki i też się świetnie bawię -typuję i oglądam losowania-a kasa zostaje mi w kieszeni
ale nikomu niczego nie narzucam mojego toku myślenia,
do losowania
żółtej budki i też się świetnie bawię -typuję i oglądam losowania-a kasa zostaje mi w kieszeni
ale nikomu niczego nie narzucam mojego toku myślenia,
do losowania
Ale typujesz
A jak zatypujesz 2000000
Krasnalek grasz w mini dziś
Wczoraj nie gralem dzis troche braklo i bym nie zagral powód mosne opady deszczu i zimnego wiatru
2 727 084,,,nisko ..a kobieta z palcem na dole tak musić być ..nieslubna z kim
Od 23 lipca 75 razy platne ponad 40zl
krasna ..ja nie wiem oo co chodzi ..to czego słuzyć palec wsadz ... jak masz czujesz zbokki
Lece sie golić bo 3zm
Hey... Ceha fajne ze sie dobrze bawisz nawet na sucho ja tam lubię te zabawki wzajemna typerska wesola zabawe nie w
Nie mam zbytnio potrzeb dla mnie to pasja czy na gry czy na co inne kasa by szla ograniczylem słodkie wole sportowo wyslac zakład niz Browarka
Dzis mam zamiar obiac prowadzenie w lidze typerskiej Wizard gdzie jesteś twoje tak dobre po losowanku wizje sa mi teraz potrzebne
Hey stoneczka właśnie podgldnelem cie między innymi.... To ja zawitalem do pracy
Cześć jak dajecie typy na 3 kolejkę LM ? Ja tak sobie rozpisałem 9 meczów jakie dam i wyszło: Monaco remis, Tottenham remis, Legia remis, Sporting Lizbona remis, FC Porto remis, Leicster remis, Benfica remis, Man.City remis i Celitc remis. Wiem z tą Legią to pojechałem za za 10 zł można spróbować. Do tego kurs jest 10.04. Aha bo grałem też z podpórkami i wygrałem w 1 kolejce za 100 zł 562.11 do przodu i 2 kolejce za 30 zł 173.28 do przodu. A mecze ligowe coś mi nie idą jednak, w tych jeszcze nie wygrałem. A w życiu razem może z 5 razy wygrałem. A wy jakie dacie rady ?
A i mam chęć też dać na Eliminacje MŚ i LE. Do LM zrobiłem analizę po tabelach i ostaniach 5 meczach. Bo na faworytów z małymi kursami to nie dawałem.
gryks miłej pracy
pracujesz do 6 rano temu pijesz kawkę o 4,30
pracujesz do 6 rano temu pijesz kawkę o 4,30
A kolega był u mnie ten od gumofilców.
No i co z tymi zakładami ?
No i co z tymi zakładami bukmacherskimi, bo zaraz mam iść stąd ?
Zaraz kabaret zaraz cyrk
Hey pasko oile czuwasz w nd chyba napisałem meila do ciebie ws nagrody wrześniowej pozdrawiam
Medea