Wpisy 2 726 573 – 2 726 672
3 października 2016 14:43 → 3 października 2016 17:35, 100 wpisów
Ja gram w STSie.Wczoraj ładna wtopa ogólnie,faworyci zawiedli i kolejny raz okazało się że tak naprawdę to faworytów nie ma .Buki ładnie zarobiły.
dusia ..8,9,,,,nie bedzie ..teesta postawię mirnam >>61<<, ...1/1
dusia ..nie kupuj na czesci auta ..kasa jest afera ..jedz lepiej roverem jak krasna ..nic nie kosztuje
krzysiu pisze że muszę mieć orginalne części a nie zamienniki bo szkoda 2 razy płacić na tych tańszych
kasiarz nie pękaj kiedyś tam wygrasz STS-a
dusia graty szkoda naprawiać daj wóz na złomowisko
A kto z was gra jeszcze ? A dałem do mechanika skuter to mi zrobił. Teraz blokady zdjęte i ciśnie 70 km/h a nie 50 z przerywaniem. Choć nowe części też: moduł i wariator. Ale tak od 3040 miał chwilę że przerwał i do dopiero ruszył na dobre. Ale to mechanik mówił że tak będzie robił. A żeby było elegancko tu musiał bym wariator wymienić. A mówił a to nie potrzeba wymieniać tak też by było dobrze. A wczoraj byłem z rodzicami pociągiem w Olsztynie, pojechaliśmy tramwajem do galerii było bardzo dużo ładnych dziewczyn 16 latka blondynka szczupła i inne, a potem do McDonald`s i wróciliśmy pociągiem.
To ja już nie wiem grać na więcej meczów, czy mniej na jednym kuponie ?
krzysztof c a to 70km/h to z wiatrem? czy bez?
Bez !!!
krzysztof c a wiesz o tym że 16 -latek nie wolno podrywać
jak bez to dobrze idzie
Ale ja chciałem odpalić to gdzieś dopiero za 5 około razem, a dzisiaj za 2 odpalił.
Ale właśnie potem usiadła przy jakimś.
A jakie masz rady aby zdobył serce dziewczyny ?
Bo ja patrzę również na charakter, chciałbym dziewczynie okazać jej miłość, zaprosić ją gdzieś, kupić i takie tam. Mówić jaka jest ważna dla mnie. To właśnie w takim barze z kebabem gdzie chodzę, to jest 20 lat około, 160 cm około, 55 kg około, brunetka, ale ogólnie więcej mam na oku.
panie ..niskoo ..a 12 latka nazywa mamuszka śzmarkata niunia ma ciąza
krzysztof c małoletnich to lepiej nie podrywaj bo skończysz w pudle
Od 15 lat można. A zresztą miłość jest najważniejsza.
Chyba wiem takie rzeczy, więc 20 latka tam jest.
W miejscowości Warszawa padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
20 lat około, 160 cm około, 55 kg około, brunetka jest okej
krzysio panie....tam było kaźirodztwo
Nie mozna!!! z 16 latąu uprawiac sexu, bo wtedy jest krymninał
Gdzie tak jest ? A kto o tym mówi zaraz ?
oooo dzikuska prawdę pisze
15 lat !!!
z nieletnią nie mozna uprawiac seksu tak stanowi Polskie Prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczytaj sobie !!!
dzikuska ..nie letnia sprawa seksu ..etam wystarczy wyrzucam dzieci namiot na ziemie i okeY
dusia auta sprowadzane 10 letnie tak zwane dziadki stwarzają tylko zagrożenie na drogach przez to niewinni ludzie giną na drogach
dusia ..a masz wóódka mezusia ,,daj twój znajony i zbierasz kasa ..mąz nie bedzie nerwy
Samochód powinno się używać przez 5 do 6 lat i złom
dusia ..jesteś tam mieszkasz blogerka ..duzo ludzie masz znajomy
krzysio panie.. jak wyrzucać dzieci przez okno namiot
Widziałem wczoraj konsole w galerii po 1549 PS4 Slim z FIFĄ 17, coś pięknego, kupię sobie na Święta. Gra ktoś też z was ?
A i inne również F1 2016 i F1 2015 przyda się. Widziałem F1 2015 za 179 zł.
Kolega ma PS4 ale starszą wersję, to będziemy we 2 grać online.
O Mistrzostwo Świata w F1 !!!
krzysztof c zamiast konsol to lepiej kup sobie czarną brykę i wyrywaj laski
Czas najwyższy już wydorośleć
Czas najwyższy już wydorośleć
auto jeżdzi to po co wywalać ....przez 2 lata miałabym uszporowane ,ale taki kraj że leki które wykupowałam bardzo dużo kosztują .....więc wybieram zdrowie ,a mam dla kogo żyć...1200 zł miesięcznie
A w tym sezonie wygra Nicoooooooooooo Rosberg zobaczycie, tak przed sezonem stawiałem. A lubię Fernando Alonso i Roberta Kubicę, który wróci do F1 i zdobędzie tytuł Mistrza Świata zobaczycie. A raz zostałem Mistrzem Świata w Lotusie na łatwym i mój zespół też. Teraz będę na legendarnym starał się również zdobyć tytuł choć Torro Rosso będzie za słabe na to ale w Ferrari to co innego.
dusia jak tylko dojdę do władzy to zrobię że wszystkie leki dla przewlekle chorych będą za darmo
A kolega też się doczepił że jeszcze pracy nie mam. A to dobre sam jak ja u rodziców siedzi. No dobra pracuje w robieniu gumofilców. A ja też pójdę ale do kartonów jak skończy mi się zasiłek 13 chyba ? No bo niby ma mnie wziąć. A jak pisałem koledze aby załatwił mi pracę w gumofilców też, czyli butów to że kierownik by mnie wziął niby ? A praca blisko by była. Choć do kartonów też blisko.
dusia ..jak masz auta ..bedzie miałaś boli głowa ..płaci składka OC dodaj paliwa i dodaj przegląd ,,dodaj zginął auta ,,nie pewnie spać spokojnie
krzysztof c a czego Ciebie ze średnim wykształceniem nie chcą przyjąć tam do pracy do gumofilcaków?
dusia
A może mój kolega coś bredzi ? No taki kolega widzicie, jak dam piwo, zaproszę na galę boksu to dobry, a załatwić mi nie może niby.
Co mam mu powiedzieć ?
powiedz mu...zeby sie odwalił
Ale my się znamy około 18 lat.
hey mecenas czemu podgladasz moje liczby ktore sobie w notesie zapisuje by skreslic lub zatypowac
krzysztof c coś mi się wydaje że ten cały twój kolega robi cię w banbuko
Piwo za Twoje wypije i tyle go widać A pojawia się na pewno przy następnym zasiłku
Piwo za Twoje wypije i tyle go widać A pojawia się na pewno przy następnym zasiłku
mysle nad taka 3/3 04,05,09 i tyle z moiej strony jakies liczby w typowaniach
krzysio panie.....on nic nie zapłaci zasiłek mało wydajny
panie ..nisko ..ona gniewa krzysztofie ..bedzie brał slubu od 35 lat ..nie wcześniej
u mnie podwyżka od listopada o 400zł
krzysio panie....teraz ślubu nikt nie chce brać
krzysztofie cccP ..jesteś czuje zboki ..chcesz dziewczyny naga w łózku
i dobra...czas ...spadam na forum
Dwóch myśliwych z Texasu polowało na łosie nad jeziorem na Alasce. Obaj upolowali piękne sztuki. Wrócili do samolotu którym przylecieli, a pilot mówi, że nie ma mowy, żeby wystartowali z oboma upolowanymi łosiami, jeden musi zostać.
- Bzdury ? krzyczy jeden z myśliwych ? Kiedy byliśmy tu w zeszłym roku pilot zabrał nas stąd a wcale nie miał większego samolotu niż twój. Tamten miał jaja i nie bał się polecieć!
Pilot się zdenerwował i powiedział:
- Do cholery, jeżeli on to zrobił to ja też potrafię. Nie latam gorzej niż inni!
Załadowali się, silnik na pełną moc i startują. Niestety nie wznieśli się nad drzewa na końcu jeziora. Zahaczyli o wierzchołki, samolot spadł i rozbił się. Żywi ale trochę połamani wyczołgują się z krzaków, a pilot potrząsnął głową i pyta:
- Gdzie jesteśmy?
Jeden z myśliwych podnosi się z ziemi i mówi:
- Powiedziałbym? że przynajmniej sto metrów dalej niż w zeszłym roku?
- Bzdury ? krzyczy jeden z myśliwych ? Kiedy byliśmy tu w zeszłym roku pilot zabrał nas stąd a wcale nie miał większego samolotu niż twój. Tamten miał jaja i nie bał się polecieć!
Pilot się zdenerwował i powiedział:
- Do cholery, jeżeli on to zrobił to ja też potrafię. Nie latam gorzej niż inni!
Załadowali się, silnik na pełną moc i startują. Niestety nie wznieśli się nad drzewa na końcu jeziora. Zahaczyli o wierzchołki, samolot spadł i rozbił się. Żywi ale trochę połamani wyczołgują się z krzaków, a pilot potrząsnął głową i pyta:
- Gdzie jesteśmy?
Jeden z myśliwych podnosi się z ziemi i mówi:
- Powiedziałbym? że przynajmniej sto metrów dalej niż w zeszłym roku?
Przychodzi młode małżeństwo do ginekologa. Mąż zostaje w poczekalni, a żona wchodzi do gabinetu i żali się lekarzowi:
- Panie doktorze, kiedy odbywam stosunek z mężem to mnie strasznie kuje pod prawym żebrem.
Lekarz zbadał ją "dogłębnie" z każdej strony i na koniec informuje:
- Nic pani nie dolega, być może przyczyna jest po stronie małżonka. Niech pani się ubierze i zaczeka na korytarzu a ja zbadam także jego.
Wchodzi mąż i na prośbę lekarza zdejmuje spodnie. Lekarz z niedowierzaniem patrzy na jego "sprzęt" "długi i gruby na kształt maczugi". Kiedy już szok mu przeszedł, mówi do gościa:
- Panie, z takim fiutem to pan powinien kobyły ruch*ć.
- Próbowałem - odpowiada mąż - ale zdychały, a żonę tylko pod prawym żebrem kłuje
- Panie doktorze, kiedy odbywam stosunek z mężem to mnie strasznie kuje pod prawym żebrem.
Lekarz zbadał ją "dogłębnie" z każdej strony i na koniec informuje:
- Nic pani nie dolega, być może przyczyna jest po stronie małżonka. Niech pani się ubierze i zaczeka na korytarzu a ja zbadam także jego.
Wchodzi mąż i na prośbę lekarza zdejmuje spodnie. Lekarz z niedowierzaniem patrzy na jego "sprzęt" "długi i gruby na kształt maczugi". Kiedy już szok mu przeszedł, mówi do gościa:
- Panie, z takim fiutem to pan powinien kobyły ruch*ć.
- Próbowałem - odpowiada mąż - ale zdychały, a żonę tylko pod prawym żebrem kłuje
witam
krzysztofie cccp ..a ty wybierasz najwazniejsze łaaadna barbi ..niz nie wazne charakter ...jak chcesz sam na koncu bedzie zrobił twoje problemy
- synku ? dlaczego dziurawisz ojcu prezerwatywy ?
- sam nie dam rady utrzymywać was na emeryturze
- sam nie dam rady utrzymywać was na emeryturze
Pewniak MM 31
Parka MM 04,05
Trójka MM 21,23,25
Piątka MM 39,37,31,34,36
Dziesiątka MM 19,21,23,25,28,31,34,36,37,39
2x10/10 1x8/8 1x9/9 1x5/5 2 x mini
ide sobie na drzemke dzis 1 nocka z 5 papa rapa a tym co sie nie witalem pilnowac mi wesolej typerskiej multipaskowej atmosfery
Parka MM 04,05
Trójka MM 21,23,25
Piątka MM 39,37,31,34,36
Dziesiątka MM 19,21,23,25,28,31,34,36,37,39
2x10/10 1x8/8 1x9/9 1x5/5 2 x mini
ide sobie na drzemke dzis 1 nocka z 5 papa rapa a tym co sie nie witalem pilnowac mi wesolej typerskiej multipaskowej atmosfery
19 albo 46 któraś z tych
i dobra ...czas...spadam w mapy
i dobra ...czas...spadam w mapy
ja właziłem w te mapy i nic nie mogłem dojrzeć , chyba ślepy jestem albo brak intuicji z czarodziejskimi numerkami