Wpisy 2 725 495 – 2 725 594
1 października 2016 19:42 → 1 października 2016 21:27, 100 wpisów
Wiem z czym się to kojarzy...ale pisze prawdę..ja tego nie wymyśliłam
ok, zmykam życząc Wam wysokich wygranych
Może podam gdzieś potem kilka parek na jutro
Może podam gdzieś potem kilka parek na jutro
Ciężko się z telefonu pisze wpisy uciekAja i jakies emoty wlaza
witam
Hey Krzysztof.. Troche wypilem do tego dzis w pracy jazda byla wole się nie udzielac by nie marudzić
Kawal dobry jest zawsze dobryco nam pozostaje kłótnie lepiej zartycz umiarem
Podobno Mogę marichuanw chorować na polu w końcu będzie zysk
Się typnelem o 14 nic 0 pkt trzymamza was sorrki ale fajne uczucie jest jak w sierpniu 2 we wrześniu 1 jak zanudAm sorrki ide do zonki 07 zgłoś się trza pogadać co boli
domyślam się, że typowana jest ta z realaa może typujesz tutaj dla zmyły
Ide wrócę prosze o wesola atmosfere nie snaski które byky do tej pory wek jak coś nie pasi nie gadac zaczepiac szacenek w zartach zgoda eh dorosli ludzie pamietax ze czlek czlekiem powo
Jak pisałem ta ostatnia tylko typowana ta dzis z trafika 10/10 wyslane typowane
Mam 3 mini z typiwanych 1 zwykły z typowanych jak pisałem 5/5 typowane z trafikA w multi w multi wyslana typowana 10/10.....
Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa... Wylądowali...
Już zbierają się do wyjścia, aż tu nagle podleciało dwóch Marsjan, takich śmiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjściowe.
Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... Po godzinie się udało.Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan...
No wiec witają się i pytają dyplomatycznie:
- Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe?
Na co Marsjanie:
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? - niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli...
- Amerykanie:
- Prezenty? Polacy? Jakie prezenty?
Marsjanin:
- Wpie**ol to się nazywało czy jakoś tak, ale wszyscy dostali.
Już zbierają się do wyjścia, aż tu nagle podleciało dwóch Marsjan, takich śmiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjściowe.
Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... Po godzinie się udało.Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan...
No wiec witają się i pytają dyplomatycznie:
- Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe?
Na co Marsjanie:
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? - niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli...
- Amerykanie:
- Prezenty? Polacy? Jakie prezenty?
Marsjanin:
- Wpie**ol to się nazywało czy jakoś tak, ale wszyscy dostali.
Siedzi dwóch facetów w knajpie, popijają piwo i rozmawiają.
W pewnej chwili jeden pyta.
- Powiedz mi Kazik, czy ty czasami robisz to z żoną w tę drugą dziurkę?
- No coś ty, żeby zaszła w ciążę ?
W pewnej chwili jeden pyta.
- Powiedz mi Kazik, czy ty czasami robisz to z żoną w tę drugą dziurkę?
- No coś ty, żeby zaszła w ciążę ?
dzis tylko 4/9
19,29,37,41,51,53
puk puk jest tu kto czy wekendowe oderwanie od tygodniowej charowki i imprezki
naprawdę długo mnie tu nie było, choć chyba niektórzy wiedzą lepiej
jetta to nie wazne wazne by bylo milo radosnie wesolo byla atmosferka
tak zgadza sie w sierpniu 2 tez sie udalo zajac w lidze typujacych 5/5 w multi 6/12 w lotto 5/12 w lotto plus 5/12 w mini zdaje sie 5/5 bylo we wrzesniu w multi i chyba zamiast sierpnia we wrzesniu 5/12 zeby sie nie chwalic
kolejny raz prosze by nie cofac czata by zapomniec i nie snaskach niech ci napinacze jak im zalerzy na atmosferze na tej stronie by dali na luz a jak nie to pa po co tutaj a jak cos ban by nam zylo sie lepiej bo warto by taka stronka byla i warto bylo sie bawic w typowania i nie tylko bez napinek
greatulacje dla gryks76....jestes super
gryks widzę że odkąd typujesz z żoną to wymiatasz jak szalony
ty gryks nie przejmuj sie niczym, jestes najlepszy...a inni nie moga z tym sie pogodzic.....
prosze bardzo zostawie dla was tylko sie starajcie bo ja sobie bede typowal a co bedzie to bedzie
czesc stoneczka....
my tez sie staramy....ale ty gryks masz lepszy "nos"...i na tym polega hazard, że wygrywa najlepszy
zbigniew chyba spalił się ze wstydu i siedzi na czacie i się nie odzywa
hey mrowka dzieki ostatnio mi sie udaje mam farta kazdy jest najlepszy tyle osob mialo 5/5 5/12 7/10 3/3 dla nich
czesc jetta
nie badź taki skromny...dobry jestes i nalezyci sie extra nagroda....naprawde
mi też się udało ale co z tego jak nie zagrane zawsze mam pecha
ja w sr zdaje sie mialem 5/5 tylko typowane pisalem o tym zreszta zeby nie bylo
pasko nie wiem czy juz ale napisalem meila w sierpniu nagroda byla za co dziekuje raz jeszcze
ta 5/5 w typach do multi to z trafika zobaczy sie czy cos da jak narazie po 1 losowaniu pazdziernikowym lipka...............yyy chyba stoneczka nie odpowiedzialem sorrki gram dzis multi lotto mini.........
2 725 525. gryks76 2016-10-01 (20:16) wkoncu rozbije bank lotto
Mam 3 mini z typiwanych 1 zwykły z typowanych jak pisałem 5/5 typowane z trafikA w multi w multi wyslana typowana 10/10.....
2 725 526. gryks76 2016-10-01 (20:18) wkoncu rozbije bank lotto
2razy 5/5 z liczb np 37,39,34,46,49,44 i inne 10/10
2 725 526. gryks76 2016-10-01 (20:18) wkoncu rozbije bank lotto
2razy 5/5 z liczb np 37,39,34,46,49,44 i inne 10/10
stoneczka za tych co mieli 7/10 8/10 chyba nie bylo dla tych 5/5 dla tych co przekroczyli 1000 pkt dla wszystkich oraz powodzenia w tym miesiacu jak i dobrej zabawy
nie tajemnica ale nie zapisuje cos tam w lotto w multi w mini ale to nie wazne dla mnie co wpadlo pisalem a jak nic nie padlo to pisalem lub tez nie zyje sie dalej