Wpisy 2 719 737 – 2 719 836
22 września 2016 21:12 → 22 września 2016 21:36, 100 wpisów
angierski, z calym szacunkiem wypowaidaj sie w swoim imieniu , co ja czuje to tylko ja wiem
spoko, ale ty dla mnie jestes tylko 6 literkami wiec w sumie nie zagladam w twoja dusze
przyjmujac "zielony chrzest" z rak Paska, bylem przekonany ze tutaj bywaja Normalni ludzie ale od jakiegos czasu odnosze wrazenie dzieki m in tobie i kilku innym ze frustratow / dewiantow internetowych jest bez liku
nie bo np. o jakie mamy fajne ciekawe propozycje na jutro, budzi w was zainteresowanie
stara prawda i gowno prawda: nie dyskutuj z idiota bo ściągnie cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem
no wlasnie ulegasz glupim stereotypem myslenia i popelniasz blad poznawczy, nara
lubie sluchac ludzi ktorzy nie mysla to co sie w duszy ich dzieje
ja się kiedyś też uczyłam a teraz się okazało że to wszystko to była bujda
krasnalek bujda to byli ci ludzie co ci wpajali co masz robic
probuja zachowac wlasne ja i isc przez zycie bez dyktowania co ma sie robic przez innych
Witam Wszystkich
kilka Piątek
55,58,60,70,80 x3
1,26,33,42,80 x3
48,57,58,79,80 x3
reszty, nie chce mi się wypisywać
Powodzenia w Losowaniu
kilka Piątek
55,58,60,70,80 x3
1,26,33,42,80 x3
48,57,58,79,80 x3
reszty, nie chce mi się wypisywać
Powodzenia w Losowaniu
Krasna - tylko sniete ryby plyna z pradem, czasem warto byc jak lisc na wietrze, madrac zyciowa chyba polega na tym , zeby wiedziec kiedy plynac pod prad a kiedy dac sie poniesc fali ...
ogolnie powiem wam, ze boicie sie przyznac do swojej prawdy o sobie
doktor
przepraszam że się nie przywitałam ale jakoś tak jestem pochłonięta tokiem myślenia angielskiego
przepraszam że się nie przywitałam ale jakoś tak jestem pochłonięta tokiem myślenia angielskiego
angierski nasz rację mnie każdy przerasta mam tylko 152 cm wzrostu
Witam wszystkich z Werony trzymałem dziś Julię za biust co ponoćprzynosi szczęście cośw tym musi być bo kolejka do jej piersi spora a i pierś mocno wytarta moje kupony oddane na 28 losowań w mm i system 7 w D z plusem oczywiście zwróciły się zdużym naddatkiem ale dziś pierś Julietty powali wszystko kumulacje moje
poprostu szukasz akceptacji u innych zeby siebie dowartosciowac