Wpisy 271 707 – 271 806
16 kwietnia 2011 17:24 → 16 kwietnia 2011 20:18, 100 wpisów
Lestek prowadze sobie i patrze ktora zostala ostatnia parka i tą typuje albo biorę tą która najlepiej chodzi.Na mojej stronie opisalem co i jak z tymi parkami do lotto i mini i tak samo jest z MM
nie wiem typuje i czekam na te ostatnie na koncu jest najlepiej jak juz prawie wszystkie wypadną
Korn to chyba długo trzeba czekać.
Gram w pasjansa na twojej stronce ale ani razu nie udało mi sie ułozyć
Gram w pasjansa na twojej stronce ale ani razu nie udało mi sie ułozyć

jandzia ten pasjans jest ciezki mi tez sie niei udalo go jeszcze ulozyc
Witajcie
Korn..ciesze sie ze masz trudnego pasjansa..
zaraz ide do Ciebie na strone..i sprobuje go
rozpracowac..

Korn..ciesze sie ze masz trudnego pasjansa..

zaraz ide do Ciebie na strone..i sprobuje go
rozpracowac..

07,10,19,25,27,
30,46,48,67,74 byłem....puściłem.....
x2
i wieczorkiem
30,46,48,67,74 byłem....puściłem.....
x2
i wieczorkiemNarkotyk to każden zgniły albo niedojżały każde coś...
JAJKO I SER Z PLEŚNIĄ
JAJKO I SER Z PLEŚNIĄ
Ulexxa mnie sie znowu nie udało ułożyc ale nie daję za wygraną i bede grac dalej
Jandzia..chodzi Ci o..Crescent Solitaire..?
ja probuje drugi raz..ale musisz podgladac
jakie karty sa pod spodem..
ja probuje drugi raz..ale musisz podgladac
jakie karty sa pod spodem..

jandzia ,ulexxa na srodku jest niebieski RESHUFFLE uzywacie go jak juz nie mozna kart przełożyc macie 3 mieszania
Tak Korn..o tym wiem ,ale trzeba uwazac i nie klasc
kart zbyt szybko,jak sa 2 jednakowe..tylko zerknac
ktora lepiej pasuje z tych ..dolnych..ale jest ciekawa
nie znalam jej jeszcze..
kart zbyt szybko,jak sa 2 jednakowe..tylko zerknac
ktora lepiej pasuje z tych ..dolnych..ale jest ciekawa
nie znalam jej jeszcze..
lestek w nocy 4/6 brawo artur chyba nic więc z długo nie myśl.Pozwoliłam Sobie równieżż skreślić Twoje liczby .Myślę, że barzo pomocna by była Tobie mag le nie ma ,ona lub on naprawdę świetnie typuje sama kiedyś korzystałam z owych typów.Ja jestem tylko tu gościem ,czasami coś uda mi się ugrać,ale to raczej szczęście a nie strategia dziś mam chaos w łepetynie.
Lestek moje zadanie-puszczaj,co nie zmienia faktu,że MM to najgorsza gra.Powodzenia
Witam.Dzisiaj na wieczorne losowanie Multi wysyłam:
3,25,48,57,70 stawka x4.
Pozdrawiam.
3,25,48,57,70 stawka x4.
Pozdrawiam.ulka45 dzięki. Artur jest nieziemski w trafianiu plusów.
Dziś śniła mi się krew więc muszę zagrać ostro.
Dziś śniła mi się krew więc muszę zagrać ostro.
Tak lestek ale Artur dziś dupeczki wyrywa ,ale my będziemy jutro balować,może jeszcze dziś-dzięki
Dzięki za odpowiedż,w 49's 150.000zł-zakład za 1zł,od jakiegoś czasu szukam gorszej gry od MM,pod względem prawdopodobieństwa ,ceny,wygranych,kasy która wraca do graczy,jeszcze nie znalazłem...Ale wam życzę powodzenia
Lestek dorwałem jakiegoś -netbook jestem w kołobrzegu idę dzisjaj na jakiegoś browarka
coś tam nakreślił jestem tylko z 20 min

coś tam nakreślił jestem tylko z 20 min

Z tych wygranych musisz koniecznie kupić iPhone, dostęp do netu zawsze i wszędzie 

Masz zaje*iscie podobne liczby do moich które podałem o 15:13
Ja proponuję: 61,73,5,6,51,10
Ja proponuję: 61,73,5,6,51,10
artur,
jesteś w ołobrzegu?
może razem wypijemy
jesteś w ołobrzegu?może razem wypijemy

38,39,40,41,64,65, szóstka i próbuje dalej w trzydziestki 30,31,32,51,52,53,/....33,38,39,40,41,61,62,63

ryszardz12 jestem z 12 km od ciebie w ustroniu morskim ale bedę w kołobrzegu niedawno przejerzdzałem 

artur a szkoda bo przy
może wpadły by pewniaki,jagby co to daj znać
może wpadły by pewniaki,jagby co to daj znać
artur w POSEJDONIE
Artur ale ja już turnus kończę 22.04 wyjeżdżam w czwartek na noc lub w piątek rano

Artur Posejdon jest kolo portu,100 m
Artur super,
Artur pogoda się poprawia to trzeba wyjezdzać

Dobra ludziska, ja już uciekam, czas na mnie
Moja królewna czeka
Widzimy się po losowaniu.
Artur, owocnego rwania

Moja królewna czeka
Widzimy się po losowaniu.Artur, owocnego rwania

artur ul spacerowa jest blisko do mola i portu co roku jezdze do DOZAMELU TAM JEST TEŻ SUPER KOŁO AMFITEATRU
NA MOLO JESTEM 3 X DZIENNIE
jadłem tam też rybkę ale tutaj dają takie jedzenie że nie można dodatkowo 2 kg do przodu

tam nadaję lotto
z prawej strony jak wchodzisz na mollo w tej budzie kiedys miałem na chybika 8/9 x2 bez plusa
ty jesteś stworzony do MM ja mam też osiągi 8/8 raz 7/7 3x
jednej mi rysiu brakło 140 koła bym miał gdzisś mam ten kupon wkleję go
Użytkownik gorwil dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
a ja piłem najdroszą wódkę w życiu,byłoby 10/10x5stawka,wypiłem i nie chciało mi się isc na piechote około 1 km

życzę ci tego 10/10 w tym roku wszystko na to wskazuje

w tym miesjacu rysiu 43.000 prawie szóstek 1z plusem i parę 5/6 no i piatkę machłem 7000 nie gram powyzej osmiu rysiu ale jutro puszczę 10/10 z plusem x5 zobaczymy co z tego bedzie
uciekam rysiu juz mnie gonią i krzyczą że przyjechałem nad morze a siedzę na forum ciekawe kto mbędzie stawiał nie mają wyboru he he ...

uciekam rysiu juz mnie gonią i krzyczą że przyjechałem nad morze a siedzę na forum ciekawe kto mbędzie stawiał nie mają wyboru he he ...
ok podaj 10/10
ale jutro podaj to postawie

dzisjaj rysiu dziesięć to na wodzie pisane morze nie być ani jednej ale podam ci 30,31,32,33,39,40,41,64,65, niestety tylko dziewieć dziesiatej nie wiem może 10 

ok artur ale dzisiaj juz nie nadam wczesniejsze bo już chyba nieczynne udanego odpoczynku

życzę wysokich wygranych wszystkim paskowiczą i nie sugerujcje się moimi typami na dzis wasze są lepsze od moich
kreślcje to co wam pierwsze do głowy przychodzi nie przeprawiajcje potem jest tak 
nie raz tak miałem 
kreślcje to co wam pierwsze do głowy przychodzi nie przeprawiajcje potem jest tak 
nie raz tak miałem 
artur jak wygrana o 14??
a ty już poszedłeś 

dla Pań (tylko dla Pań)

a ja za chwilę wyrwię moją panią. Tak jak obiecałem na kolację 
a czekam