Wpisy 2 716 760 – 2 716 859
17 września 2016 17:07 → 17 września 2016 19:48, 100 wpisów
w ep typuje nieraz ostatnio czesto ale nie gram ale by byl bol gdyby tak czlek trafil mimo ze traktuje to jako zabawe by mnie to dreczylo
dreamer nie śniło mi się nic takiego....może to i dobrze bo ciężko byłoby się obudzić
tak tak wygralem wygralem przy przebudzeniu a po chwili ale jakie to byly liczby
Gryks to może nie typuj ep....z twoim ostatnio szczęściem do typów to wiesz. ....ryzyko
zdalo by sie cos typnac cos skreslic multi lotto jest mini jest
o 14 mialem 0/10 w typach z tego 48,55,56,58,62,64,69,71,74,79 moze wieczorem co nieco wyslac tylko wywalic 71 dac 73 choc moze cos tez wywalic i dac 66
choc jestem cos bardziej sklony grac na 1 manke tj 01-40 z 41,43 wlacznie
Ciężko się zdecydować jakie zagrać liczby....ty mówisz 41 i 43 a za mną chodzi 42
skreslilem 2 zaklady lotto z typowanej 12 moze zonce dac niech skresli moze ja ostatnio mam farta co do typowanych liczb moze ona by lepiej dobrala w koncu jedziem na tym samym wozku wspolpraca musi byc
laurka ..mówiłaś i sama chwaliłaś szczescie masz ..i co teraz na koncu koszmar ciezko trafi
gryksioo ..teraz nie mówię... 5 miesiecy pózniej czasy ..nie bedzie trafi na maxa loto i mini
Krzysio ja pisałam że mam szczęśliwe życie i tak jest....a granie to jest taki dodatek i jak nie wygrywam to sobie narzekam. ...kto mi zabroni?
oile zrozumialem krzysio to masz racje tylko to nie jest jak pisalem tobie dla mnie wazne aczkolwiek frajda fajne uczucje
gryksioo ..a wczoraj ..gadałem miałeś sprzedaj auta ..to jest to akurat ..nie które nie wiedziałes co miałeś graC mini lotto ..i co znowu u ciebie masz puusto kasa czemu masz 5/12
Legła jak będzie miała jechać do Dortmundu lepiej niech odda walkower 3:0
krzysio mam to gdzies sam nic nie typujesz sam nic nie masz a komentujesz nie chce mi sie coraz bardziej tobie z toba pisac
ide w mapki robic to co lubie czy bedzie 0/10 czy 6/12 jeden czort jak cos sie przytuli bedzie radocha a jak nic trudno dalej zaba czemu to takie trudne paparapa ...nastki 20 tki
gryksioo..>>sam nic nie typujesz sam nic nie masz<<<eeetamm ..tu jest duupaaa .. ja nic nie chwale narazie ide do sklepu ,,,i znikam.....
co ma byc to bedzie zatypowane teraz trza sie pusic i czekac na rozstrzygniecie zabawy pa jakis meczyk trza
zbynio g dzis cos szarpne przytule napewno zone tak czy siak bedzie slodko i spadam nie ma krasny duski nie ma mini ani bikini to ide se do zony
ale za kilka godzin
tom28 kilka dni reklamowal swojo pione i weszla dzis
tom28 kilka dni reklamowal swojo pione i weszla dzis
mocny spróbuj 30 27 24 33 36 23 25 17 19 wybierz nie ma nic na talerzu to sa narzedzia a jakich uzyjesz
ej no tyle miliardow ludzi juz umarlo wiec nie ma co byc wyjatkowym
no tak mozna ich nie placic nie ktorzy je unikaja nie ktorym sie ich nie naklada i moze kropa oj tak smierc jest jedynie pewna choc bywa tak ze pacjent uznany za martwego nagle wstaje
krasna o wszystkim trzeba rozmawiac jakas odmiana od bikini mini stringow liczb choc 69 tez liczba
nikt prawie nikt sie nie wybiera ale to jak ten tego ten tzw 2 przychodzi z nienacka
Puka śmierć do drzwi faceta.
Facet jej otwiera i popada w lament mówiąc:
- No nie, proszę cię tylko nie to, samochód w naprawie, kredyt nie spłacony, żona, dwójka dzieci.
A śmierć do niego:
- PRZESUŃ SIĘ, PRZYSZEDŁEM PO CHOMIKA
Facet jej otwiera i popada w lament mówiąc:
- No nie, proszę cię tylko nie to, samochód w naprawie, kredyt nie spłacony, żona, dwójka dzieci.
A śmierć do niego:
- PRZESUŃ SIĘ, PRZYSZEDŁEM PO CHOMIKA
a mysleliscie o tym ze jak zginiecie w wypadku to bedziecie mieli skazy posmiertne
hey slawek......krasna oc a kogo uposarzylas??? podac swoje dane
ja zone przed slubem slodycz teraz w sumie tez nawet bardziej dziwne to
a ostatnio duzo ogladalismy na necie zony ktore niosly smierc czy kobiety zabojcze kobiety seryjni mordercy juz nie wspominajac o agentach ny np
pisalem wczoraj ze marzy mi sie 5/12 w mini i sie stalo moze jak napisze ze marzy mi sie 10/10 w multi to cos bedzie
trzeba bedzie zarobic na granie i dopiero grac, mam po drodze kolekture wiec spoko
program sobie przerobie na tablet, znaczy pod emulator windows 95 na androida
laurcja oile gdzies sie czaisz to zonka skreslila te 12 z lottka typowanych liczb nie pokazywalem jej swojego kuponu z tymi liczbami i skreslila podobnie w obu miala po 4 liczby takie jak ja skreslilem
Burza bo mi się wydłuża
Gryks 7-10 miałeś pod rząd