Wpisy 2 715 562 – 2 715 661
15 września 2016 17:48 → 15 września 2016 19:52, 100 wpisów
2 slub bierze
11 dwie jednosci
ocena zawodnikow 55
po zmianie skali 66
zyczenia 80
11 dwie jednosci
ocena zawodnikow 55
po zmianie skali 66
zyczenia 80
zgrywus mówisz i masz ,,dziś było ładniejdze numerki ..a wieczór ..i co ...nie masz rozumu ..nie złapiesz MM TS czeka krasc od ludziom ..miał przegrać
choc taka moja profilowa 5/5 44,40,43,49,47 do tego 35 26 27 20 23 9/9 jak sie patrzy
cieniutko ostatnie losowanka u mnie oj cieniutko ts prosze sie poprawic
http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4255/4625/original.jpg
jakis meczyk trza zlukac zonka poszla na kino kobiet do heliosa z dziewczynkami z pracy eh te babskie wieczory to mozna sobie spokojnie mecz ogladnac
gryksio ..widzisz krasna szkoda czasu marnuje TS 1 rok pózniej grała ..pewnie idzie problem minusa kasa ..mało wygrane ..czyli nie ma szczescie ..bedzie tak samo ina druga M77
krzysio przepraszam ciebie bardzo ale mi krasna nie przeszkadza nic do niej nie mam zreszta jej nie ma
raczej 10/10
2 715 576. gryks76 2016-09-15 (18:54) profilowy SKAN ostatni))))))
choc taka moja profilowa 5/5 44,40,43,49,47 do tego 35 26 27 20 23 9/9 jak sie patrzy
2 715 576. gryks76 2016-09-15 (18:54) profilowy SKAN ostatni))))))
gryksioo ...dlaczego ty tak mówisz przepraszasz mnie ..niz wczesniej byłes urazony...i co pan takiego ..ja tu nie ma mowy nie chce przepraszaC ..tu jest głupiom ..i gamoniom
krasna ..dawno miałaś zdrowia i piC postawisz ...a teraz pojechałaś do lekarza i twoja znajoma pijaczka tak samo tez pojechała do lekarza ..i po co było szaleje
krasna ..isc do pana paczkiewicz ...zablokuj mnie .... ja ti sie nie martwię
Witam od dluzszego czasu sie przygladam temu czatu i sie dziwie czemu ten"krzysio" nie jest zbanowany...
krzysio jeszcze raz i napiszę bo sobie nie życzę żebyś mnie obrażał
Pisałam żebyś nie pisał do mnie i o mnie
Pisałam żebyś nie pisał do mnie i o mnie
krzysio raz ciebie juz prosilem bys dal se spokoj nie piszcie ze soba i juz jak miales bana to byl spokoj jak nie zaczepiasz krasny tez jest wiec moze wrzuc na luzik siedz jak siedzisz nie krytykuj nie szydz z ludzi ktorzy tego wobec ciebie nie robia dostales bana bo przegles daj sobie spokoj bo za krasna ja pojde
jak sie tobie cos nie podoba to nie wchodz tutaj u korna tobie bylo zle czy tam tez maja ciebie dosc
krasna ...no dobrze a twoja gg do mnie wyobrazasz inne osoby nic nie wyobrazaja ..nie krzywdził mnie
gryksie,krzysio,krasnalek,mecenas
mecenasie wyskocz z kasaiorki dla paftego na gre
kasiorki
krasna ..było raz do mnie gg ..raz pisze ..nie wiecej ..nie oszukuj
Witam{{hej}
Gryks popieram
Krzys osobiscie nic nie mam do ciebie ale w stosunku do krasnalki to przeginasz
Krasnalka pozdrawiam
Gryks popieram
Krzys osobiscie nic nie mam do ciebie ale w stosunku do krasnalki to przeginasz
Krasnalka pozdrawiam
co gryksie miałeś 5/5?
to graty,dobrze ci to żeństwo wychodzi,chyba ...ja też musze??
lesiu ..ty nic nie rozumiesz dawniejsze czasy ..no dobra i trudno ide tam czas spadammmmm i okeY
...bo iaczej nie wygram?
witam
mozliwe ze nie rozumiem ale to i tak cie nie tlumaczy, bo ile mozna pamietac dawne czasy
3,14,15,51,52,61,62
mecenasku zdeponuj nam graczom kaske na granie
krasnalek
...bo ni ma za co grać ,skandal
2 715 608. Mecenas 2016-09-15 (19:30)
Gryks gratki za 5/5
za ktore 5/5 te w profilu jak tak to dzieki mimo ze dawno temu
Gryks gratki za 5/5
za ktore 5/5 te w profilu jak tak to dzieki mimo ze dawno temu
gryksie jak tam pol ślubie?
lepszy celownik do gier??
krasnalek grasz
632 no ze 10 tys. dla tych co teraz są na czacie
moja perspektywa kransa poszla na kino kobiet do heliosa z kobietkami z pracy babski wieczorek a ja mam swoj przed nocka ogladam meczyk patrzac czy jestescie grzeczni innaczej w dobrym wesolym tego slowa znaczeniu
master po slubie jak przed 8 lat to jak stare malzenstwo przed slubem trzeba bylo sie poznac dogryzc z kazdej strony
Tyle to nie xam wam xd Gryks daj na wieczor liczby z tego twojego zaglebia.
marze o powtorce z tamtego miesiaca 5/5 w multi 4/12 w mini 6/12 w zwykle lotto
krasna ty tu król ..i baw sie dobrze masz ublizesz gryksie ...i zobaczymy pózniejsze czasy grzeczne jest albo nie ..i no ja tez nie zycze ..jesteś nie kulturka
krasnalek grasz dzisiaj mężowi na nerwach czy w lotto
krzyś powrócił
krzysio ludzie ciebie nie ktorzy ignoruja zaczna ignorowac nie widzisz tego moze tak lubisz???? zauwarz jedna rzecz jak nic nie piszesz nic o krasnie to jest wesolo chyba nie jestes jednym z troli ktorzy czerpia podniete satysfakcje z psucja ludzia dobrej zabawy
zbigniew ogol sie dzis bedziesz mial na noce branie sa tam u ciebie na noce jakies nie wiasty jeszcze przez ciebie nie poznane rasiami
gole się co 3 dni
hey greg............ lotto dopracowane 3 zaklady dopieszczone mini 4 zaklady w multi pomieszane namieszane 2x10/10 jeszcze 5/5 jakies moze cos z tego 08,12,56,59,62,69,35,27,40,39,42,43,44,49,47
kobiety nie narzekaja tak jak ja przez te nocki cofam dni zawsze sa 2 gole sie jak mnie zona pogoni lub jest nd coz po 7 dniach sam stwierdzam zem zarosl jak cap
hey tym co weszli tym co wejda nie bede sie wital z wami osobna co chwile fajnie macie bo ja za h do pracy