Wpisy 2 714 927 – 2 715 026
14 września 2016 00:00 → 14 września 2016 05:18, 100 wpisów
ooooj o 14 duża teansformacja bójcie sieu ksiezycowe liczby padają znaczy podmieniają
Ja mówię, że nie wystarczy już dzisiaj skupiać się na liczbach na wieczór lub rano, czy południe, wymieszane i oba zestawy teraz brać należy pod uwagę, a jak się coś ocieli to powiedzcie
ok...to 24 i 77 bierzemy pod uwagę...ja jeszcze myślę nad 2 i 9 i 48
fakt faktem o 14.OO małe takie do 34 liczby padną, no może do 40? chociaż ja rozkładu jazy na ta godzinę nie znam, ale teraz tory zmieniają
i dobra czas spadam ..dejj spokój tutaj balaganiu podają rózne liczby ..narazie ide tam moje miejsce i dobranoc i okeY ..laurka ..jutro bedziesz przegrasz i znowu idziesz do ł
laurka ..ja tu nie chce ..mówisz nie >>znać<< ,,no trudno musze tam obejrzeć lepsze niunia zelka
nie szantażuj laurki, nie pozwalaj kochana... tego kwiatu pół światu
Wsztstkie spod karty diabła, o liczbach mówię, rytualik czy cuś działa
laurka ..ona jest fajna ..kontaktuje mnie ..tutaj ..mają zarty śmiech na sali
(Wszystkie) Idę spać zmęczona, ale mam dychie wytypowanom niewaznie czy sie trafi, ważna adrenalina do ...
laurka ..tutaj mają duzy stresy i przegrają tak uciekają uzytkowniku ..prawie jak nic nie ma chwali wygrać
Nie jestem z Wami chociaż jestem ponad Wami, jasne? I dajmy tematowi spokój.
wiem wszystko no prawie wszystko , i nie łap mnie pod kit bo te numery nie zemną
Dlatego Wiesz tylko, albo prawie wszystko, a to jest równoznaczne ze wszystkim i z niczym, puentując. AVe.
pan blue niebiesko ..i co ciągle rózne tematy rozumu ..a MM nic nie podajesz i co
Nie gram na 14.OO , ale liczby podałam powyżej jak chcesz, niech Krzyś czyta i rozpatruje.
jak ty podajesz i co masz lizcby MM wyyzej wpisu ..ja nie dziekuje ..nie gram .. ..jutro bedzie leje mój krew
Janosik moje na NIE
1,2,8,12,20,26,28,29,30,32,36,37,42,46,49,51,54,62,68,73
Moje na NIE
1,2,8,12,20,26,28,29,30,32,36,37,42,46,49,51,54,62,68,73
Moje na NIE
Krasna jak się bawić to się bawić na 14h zrobię tak Twoje na nie jak i wieczorne wywale z reszty wybiorę te które się mi spodobaja
krasna 1 rok ...dziwne nie trafisz ...po ty tu wyłudzi ludziom MM ...
gryksioo ,,,nie dawaj liczby na 14:00 ..jak nie wyskoczy wszystkie,,,ona kłamie grzeczna ..tak urazi i płaczu..
Krzysio dla mnie to zabawa jesli krasna podaje to co w tym zlego
Zonka myknie do pracy a ja podumam w pracy na telefonie nie to samo
krasna ..jak twoje dzieci urośnie juz dorosły jak byk juz ..a ty jeszcze nie wygrasz 5/5 MM ani kiedyś
krzysio jak pewnie widzisz nie odpisuje tobie więc proszę nie pisz do mnie
gryksioo ..ona ma złe ..nic nie lubi mnie ..z powodu nie równa .. ona ma inna rozumu ..ja tez inne rozumu ..to sie nazywają złe