Wpisy 2 714 881 – 2 714 980
13 września 2016 23:37 → 14 września 2016 01:14, 100 wpisów
ide pod prysznic doic cyca bo jeszcze mnie ktora kiwnie musze byc w formie
Dawnymi czasy była w butelce 0,5l z etykietą,na której były namalowane dwie kości i czaszka
ale widze u kogo ..nie mozecie spac do łózka ..brak kasa tak siedzicie tutaj ..gadacie tyle ..prawie macie nerwosolu TS
Nie chciałem o niej pisać,skoro ją wystawiasz Blue,to daję 40 i 4/4 jest
laurka ..ale problem ..nie zlapie lizcby MM ..ale problem jak ludzie grają TS ..proble zarabiają za cienko praca
24-też dobre>77+24-Tak mówię pro publico bono-bo o tej porze nie gram!
majpan ..brutalny chłop ..był w sejmie ..i bójka ...a teraz ty bedziesz nastepny jak stary
ooooj o 14 duża teansformacja bójcie sieu ksiezycowe liczby padają znaczy podmieniają
Ja mówię, że nie wystarczy już dzisiaj skupiać się na liczbach na wieczór lub rano, czy południe, wymieszane i oba zestawy teraz brać należy pod uwagę, a jak się coś ocieli to powiedzcie
ok...to 24 i 77 bierzemy pod uwagę...ja jeszcze myślę nad 2 i 9 i 48
fakt faktem o 14.OO małe takie do 34 liczby padną, no może do 40? chociaż ja rozkładu jazy na ta godzinę nie znam, ale teraz tory zmieniają
i dobra czas spadam ..dejj spokój tutaj balaganiu podają rózne liczby ..narazie ide tam moje miejsce i dobranoc i okeY ..laurka ..jutro bedziesz przegrasz i znowu idziesz do ł
laurka ..ja tu nie chce ..mówisz nie >>znać<< ,,no trudno musze tam obejrzeć lepsze niunia zelka
nie szantażuj laurki, nie pozwalaj kochana... tego kwiatu pół światu
Wsztstkie spod karty diabła, o liczbach mówię, rytualik czy cuś działa
laurka ..ona jest fajna ..kontaktuje mnie ..tutaj ..mają zarty śmiech na sali
(Wszystkie) Idę spać zmęczona, ale mam dychie wytypowanom niewaznie czy sie trafi, ważna adrenalina do ...
laurka ..tutaj mają duzy stresy i przegrają tak uciekają uzytkowniku ..prawie jak nic nie ma chwali wygrać
Nie jestem z Wami chociaż jestem ponad Wami, jasne? I dajmy tematowi spokój.