Wpisy 2 714 381 – 2 714 480
13 września 2016 17:24 → 13 września 2016 19:19, 100 wpisów
o 14tej 3 z 3 wpadło
krasnalek
dusia
dusia
krasnalku,jak u Ciebie ostatnio z wygranymi
zgrywus
kto mi doładuje paysafcard? jak wygram oddam mnogo wiele
przykra sprawa bo spadala mi 3 i tydzien temu typilem 3 i nie weszlo
3/3 plus ,razy 1,6,9
3/3 plus ,razy 1,6,9
krasnalku,pewnie TS odkłada na Twoją wygraną i jak trafisz,to po całości
ja się teraz czaję na trójcę 13,23,34
...bo rychu squrczybyk mnie złoił
34 też czasami
gówno bacy 7,bobek kozi 4,uszy uirbana 8
uszy urbana 8
jak don kichot z wiatrakami
la mancha 80 ,tees śmierdziuch 10
cipciana 4 ,marszczerano 7
Bylem w urzędzie pracy nic niema dla mnie bruneta moia dziś dekold na wierzchu sex sex
Nic dziwnego ze tyle gwaltow jak same sie prosza
Takie cieplo to odrazu by sie chciało
2-10 skupisk nietrafilem te same na wieczór mam
my czekamy cierpliwie latami na nasz dzien a ktos codzien ma na pstryk palucha
Malo ludzi w mieście dzis same remonty wszystkie ulice naraz PiS pakuje kase w swój eloktorat
Dalej tak puidzie to może Jarek każdemu mercedesa kupi jesteśmy rasa panów
Jak pan chce by mi Niemiec nuty lizak albo Antek zajmie ten ciotowaty kraik
Coto Tarnów 6
ide sie spu... na totolotek
Aha ale ja mieszkam na wsi 10km super teren otwarty pagórkowaty pola las
rychu 0 tabletki na wontrobe 44
robert to masz 10 klm do totka?
Sex mi się chce jak człowiek widzi tako mludke
Wizard tak rozwalone i chcesz trafić ja tylko skupiska trafiam jak strzele to 3naraz trafie Anie 1
po co te pagorki tylko nogo bolo od lazenia lepiej jak jest wszedzie plasko
Plasko unas niema teren pagórkowaty Tatry widac ale pogoda musi byc super
Pasko temat systemów jak na świecie grają mnie ciekawi te sam sposób czy inne patenty maja
Gdańsk to powietrze dobre od morza tam macie gleby ciężkie unas tez glina wiec tam gdzie indziej traktor da rade z plugiem 4 unas 3 ledwo idzie
Ojciec koniem obrabial zamlodu oj miała baska sil sporo by udrxec plug człowiek ledwo dyszal i kon dzis zieloni by nas wsadzili do paki
To dobre gleby pewnie z10ton pszenicy z hektara unas 3 ale nawozów nie dajemy pola Malo to hobby ojca
moj wujek mowi ze chcial byc rolniekiem, poszedl ze wsi do miasta i byl maszynisto na starosc wrocil na wies ale ziemi nie ma tylko ogrodek
za to jego brat mlodszy setki ha, tak to bywa
za to jego brat mlodszy setki ha, tak to bywa
Wojsku bylem w Szczecinie to pamiętam tylko powietrze czyste człowiek ziechal z wysokości to w bieganiu zawsze bylem w pierwszej 3 bylo dozo sil w plucach
jak jade z mazur do gdanska to czuc roznice powietrza, morze i wiatr troche ratuje
Unas niema pól takich tu niebylo pegeerów sa to pola po 3 5hektarow zaledwie teren nie pozwala na pól takie jak Wielkopolsa kujawy czy Mazowsze
dzis zrobilem na 120 dobrych piw wieczorem ladnie to przemnozyc i dzien historia
laurka pewnie znow wyskoczy z jakims programem dla dzieci na ktorym zrobi kokosy jak na 5,10,15
moze mikolaj mi przyniesie albo zajac wielkanocny zeby nie bylo sniegu juz i sucho
rowerland12,landrower21
gryksiedawaj pione paftemu na multi
wizard nie chce mi sie cofac , dawales moze lub co wydumasz za histerie naa temat 04 07
a na tace dałeś?