Wpisy 271 234 – 271 333
15 kwietnia 2011 23:15 → 15 kwietnia 2011 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Rysiu...czekam..zobaczę

plusikx10 ja też japońca mam, suza. Obawiam się że ze względu na tsunami mogę mieć problem z częściami. Mam żadko spotykany w Polsce model :/
Asia nie mam z kim chodzić na kijki sam muszę,każdy śniadanie,obiad,kolacja i brzuch do góry

http://binguj.pl/ tu tez parę żeczy wygrałem Lestek- plusikx10 hazrdzisci zartuję ucjekam puzno już do jutra

No szkoda..byłoby rażniej..
...
...Asia,śpią a mi się nie chce ale idę rano 4 zabiegi,na dobranoc
Ulexa

Ulexa

my tu gadu, gadu a tam mi Kocur w***zielił mięso na pasztet
dostał ścierką przez łeb i wyfrunął przez okno ...a śmiałam się z nadszyszkownika 
narka wszystkim
dostał ścierką przez łeb i wyfrunął przez okno ...a śmiałam się z nadszyszkownika 
narka wszystkimtypy jutro
rysiu..
dobranoc..
dobranoc..Asia do jutra

Mam Swifta w wersji 4x4. Ta wersja jest produkowana tylko w Japonii a różni się od europejskiej. Dlatego mam ogromny problem...
Artur123 koniecznie zatypuj
Wspomóż potrzebującego hihi
Artur123 koniecznie zatypuj
Wspomóż potrzebującego hihiBonus Multi Multi: 450 000 złotych
Auto cudowne ale skrzynia zupełnie niedostosowana do przenoszenia napędu na obie osie.
jak masz kontakty w stanach to jak mówiłem prześle ci orginalną skrzynie zresztą co ja gadam swifta całego ci prześle w częściach tam on kosztuje 12 tysi
Ryszard dobrej nocy i milych snow..
Saltosky ..milych snow i dobrej nocy..

Saltosky ..milych snow i dobrej nocy..

za 18 tysi taką akurkę można mieć że w polsce na ulicach szał macicy
Kumulacja Jokera: 2 600 000 złotych
Potrzebuję aktualnie wybierak pierwszego biegu i dwa łożyska. Z łożyskami nie ma problemu ale o wybierak się martwię. Poprzednio części sprowadzałem z JP bo Suzuki ma taką strategię, że części nie można kupić nigdzie na rynku, tylko u nich... tragedia :/
http://img811.imageshack.us/f/zdjcie1.jpg/ tak obecnie wygląda mój garaż 

artur wtopiłem trochę grosza na grosiku więc w to nie wejde binguj dość sprzętu w domu kasa potrzebna
Wesoly i Andromeda..bawcie sie tak..dalej..
troche wesolosci wprowadzacie na te strone..
bo tak to by juz ..tu byl tylko ..stoicki..spokoj..ojej..

troche wesolosci wprowadzacie na te strone..

bo tak to by juz ..tu byl tylko ..stoicki..spokoj..ojej..

Za Tobą pujde jak na bal,niczego mi nie będzie żal ,pujde jak we śnie

Dopisano wygrane jokera
gdzie statystyki to bardzo interesujące moderator się nie stara
Andromedko -na tańce jeszcze musimy się zapisać....chyba ,ze umiesz tańczyć to mnie nauczysz?

ojej Pawełek
musimy sie razem zapisać...umiem takie pląsy ,bujane -pląsy bioderek

musimy sie razem zapisać...umiem takie pląsy ,bujane -pląsy bioderek

plasikx10..to widac ze na zla strone ..trafilas..
poszukaj gdzies indziej..bo watpie abys tutaj cos
trafil..chociaz..kto cie wie...
poszukaj gdzies indziej..bo watpie abys tutaj cos
trafil..chociaz..kto cie wie...
wesoły dziś zagrałem i wygrałem ale nie w tym rzecz. Nie można wisieć ciągle na arturze123 bo nie zawsze będzie mógł podać typy.
Pamiętasz Dyzmę? Dać rybę a dać wędkę? Ja wolę wędkę i spróbować pogłówkować samemu. Artur ma jakiś sposób, gdyby tylko uchylił rąbek tajemnicy, my wszyscy razem moglibyśmy zrobić burzę mózgów i ograć tę całą bandę z TSa!
Pamiętasz Dyzmę? Dać rybę a dać wędkę? Ja wolę wędkę i spróbować pogłówkować samemu. Artur ma jakiś sposób, gdyby tylko uchylił rąbek tajemnicy, my wszyscy razem moglibyśmy zrobić burzę mózgów i ograć tę całą bandę z TSa!
sorryy nie wiem czemu mi sie tyle wpisało-wpis zdublowany bo nie chciał wejść a teraz wyszło 5 razy to samo sorki
Lestek.. tak to prawda..ale trzeba jeszcze rozmawiac
z kims ..kto ma pojecie..hmm

z kims ..kto ma pojecie..hmm

No to rozpocznę ja, może się przyłączycie.
Ja całkiem niedawno obserwowałem parki, które w ostatnich 50-ciu losowaniach wypadały 8 razy. Trafiałem przez kilka losowań z rzędu plusa i max 6/10. Później coś się nagle zmieniło.
Ja całkiem niedawno obserwowałem parki, które w ostatnich 50-ciu losowaniach wypadały 8 razy. Trafiałem przez kilka losowań z rzędu plusa i max 6/10. Później coś się nagle zmieniło.
nie bądź Angeliko zazdrosna-przyjade jutro do wrocławia to Ci zazdrość przejdzie

ach Pawełku

to ja założe te fajne koronki dla Ciebie--zjedz mnie

LESTEK-MOJE ZASADY SĄ PROSTE----NIE pomagam nikomu,kogo nie znam-lub kogo nie chce poznać hah

plusikx10..czy jest twoj brat sztywny czy miekki..
nikogo to nie interesuje..malolacie..
nikogo to nie interesuje..malolacie..
artur ma prosty sposób gra 2 dziesiątkami i tyle dzisiaj na 14 podał z mapy ale i tak wielki szacun bo ma farta mi tak nie idzie
nie znam i nikogo wiecej nie chce poznac----wchodze na chat-bo sie dobrze bawie!!!!!!!!!!!!!
dobra bawcie sie..dobrze..
nie jestem w temacie..
i nie chce..byc..
nie jestem w temacie..
i nie chce..byc..
U lilka uciekła
qrcze...
wesoly ja kiedyś bardzo nie lubiłem chata. Ostatnio się przełamałem i częściej zaglądam. A przez prawie rok unikałem jak ognia. Kiedyś zresztą były tu straszne cyrki i może dlatego...
A ja tam zawsze jestem otwarty na nowe znajomości
qrcze...wesoly ja kiedyś bardzo nie lubiłem chata. Ostatnio się przełamałem i częściej zaglądam. A przez prawie rok unikałem jak ognia. Kiedyś zresztą były tu straszne cyrki i może dlatego...
A ja tam zawsze jestem otwarty na nowe znajomości

NANANANANA