Wpisy 2 710 452 – 2 710 551
7 września 2016 08:56 → 7 września 2016 12:43, 100 wpisów
Monet
Bywały,takie lata
Bywały,takie lata
stokrotka
ja jestem ze Śląska
ja jestem ze Śląska
a ja tak na granicy
stokrotko dobrze bo po szpitalu 22 kg schudłam w tym 17 kg wody bylo .jeszcze czeka mnie rozrusznik......uciekam bo brat podjecał
stokrotka
Chcesz zwiedzić Śląsk ?
Chcesz zwiedzić Śląsk ?
Wolałabym prawy.....ale nie jestem dobra w odgadywaniu Twoich zagadek. ...ostatnio się nie udało z 4,5....
Emerytko -Nie,ale mam takie pytanie, tak dyskutowaliśmy ze znajomymi sobie ze znajomymi o cenach owoców. powiedz mi proszę, jak wiesz ile u Was kosztuje kg jabłek na bazarku/targu itp.? nie chodzi mi o sklepy, markety.
laurka ..no trudno nie udało sie 4,5 ..ja bylem chory psychine trafiłem 2/2
Nie byłam już dawno na bazarku,to nie wiem.
krzysio
Dzień dobry.
Dzień dobry.
emi ..widze zmienilo juz nie grają zdrapka .. a ty juz koniec grac ..miałaś ostanio 50 zł
stokrotka
Zapytałam kuzynkę,bo akurat byla dzisiaj na targu.Więc jabłka są po 2 zł i po 2,50 zł.
Zapytałam kuzynkę,bo akurat byla dzisiaj na targu.Więc jabłka są po 2 zł i po 2,50 zł.
Majpani już wszystko wiem jesteś babą a udajesz faceta z brodą
majpan ..kiedy obrazałeś mnie i co załujesz ....ja nie kradnie twoje pewniaki ..aty krytykujesz nie obchodzi mnie nie bede przeprosić jak wszyscy
krzysio
W "miedzyczasie" miałam też pare zdrapek z wygranymi.
W "miedzyczasie" miałam też pare zdrapek z wygranymi.
Pomylony prześladuje tutaj kilka Kobiet
marzy mu się teraz z brodą
marzy mu się teraz z brodą
emi ..widzisz tu ludzie ..jak bogaty chwali wyobrazaja i śmieje ..a jak biedny ..ludzie miłują prosi MM czyli dwa rózne mózgu sprawy fałszu..a w chuuuuuja ludzie chodzi mądre i gamoniom
krzysio
Ludzie muszą być różni,inaczej byłoby nudno.
Ludzie muszą być różni,inaczej byłoby nudno.
stokrotka
31.08 miałam 4/5 z takich liczb 03,12.21,36,37,to myślę,że taka piątka w najbliższym czasie nie wpadnie.Chociaż kto wie ?
31.08 miałam 4/5 z takich liczb 03,12.21,36,37,to myślę,że taka piątka w najbliższym czasie nie wpadnie.Chociaż kto wie ?
gratulacje, ja 4 w mini jeszcze nigdy nie miałam, ale tez gram mało
majpan ..a ty szukasz dziewczynki ..nie zdązysz na wakacje juz było mineło czasu ..nie spotkałeś...imprezka ..
Na moje oko to dzisiaj 13 wejdzie.
Jak jej się zechce ..... kapryśne jakieś te niby pewniaki ostatnio..
Jak jej się zechce ..... kapryśne jakieś te niby pewniaki ostatnio..
W miejscowości Bielsko-Biała padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Świdnica padła wygrana 200 000,00 zł w grze Keno
Monet
W mini ?
W mini ?
13 mam w multi
majpani to raczej szuka faceta niż dziewczynka....krzysio
Monet
U kolegi wszystko OK.
U kolegi wszystko OK.
Monet
Dzięki,przekażę pozdrowienia.
Dzięki,przekażę pozdrowienia.
kolega R z wawa został opchnięty wraz z kamienicą roszczenie....reprywatyzacja wava
2 710 490 ...dej spookuj masz pomieszame twój rozumu ...byłes złyyyyyyyy i czas znikam ...
Haka Grundbaum jak jeszcze troche poprezydentuje to ten strzelisty gotyk co od ruskich niby w dowod przyjaźni dostaliśmy przehandluje.
Monet
A myślisz o nowym ?
A myślisz o nowym ?
Co myśle?
nie wiem jak to wyjdzie. Życze im jak najlepiej. Ale stare broni się jak może i utrudnia jak potrafi.
Wiem za to jedno. Tamto juz trwać nie mogło. Rozkadli i wyprzedaliby wszystko. I w końcu s***ili .
nie wiem jak to wyjdzie. Życze im jak najlepiej. Ale stare broni się jak może i utrudnia jak potrafi.
Wiem za to jedno. Tamto juz trwać nie mogło. Rozkadli i wyprzedaliby wszystko. I w końcu s***ili .
jeszcze wiele trupów wypadnie z POwskiej szafy.. a smród będzie taki ze cele się same będą otwierać.
Monet
O nowym przyjacielu.
O nowym przyjacielu.
Monet
Moja już też wiekowa.
Moja już też wiekowa.
To długo żył.
Moja ma prawie 14
i jeszcze rok temu dobrej formie biegał skakł.. ale ostatnio tył mu zaczęło odłączać
łapki odmówiły posłuszeństwa
przestał jeśc
pice strzykawką dostawał...
ostatnie pól roju go tak zniszczyło.
łapki odmówiły posłuszeństwa
przestał jeśc
pice strzykawką dostawał...
ostatnie pól roju go tak zniszczyło.
To aż serce pewnie bolało na to patrzeć.
Ilekroć czytam ten wierszyk (wiesz jaki) to łezki lecą.
Ilekroć czytam ten wierszyk (wiesz jaki) to łezki lecą.
Monet
I znowu lezki poleciały.
I znowu lezki poleciały.
MONETmoim znajomym też odszedł psiak ..pustka mówią ,zawsze ich witał ,myślą zeby wziąć nowego ze schroniska
EMI mój piak jak przyszłam po 11 dniach ze szpitala tak się tulił i żalił że aż się popłakałam...
dusia
Bo pies to najwierniejszy przyjaciel.
Bo pies to najwierniejszy przyjaciel.
Miałem-świnke Morską-tak sie zwierzak umiał pożegnać przed zdechnieciem że szok,zwierzęta są mądrzejsze od ludzi.
to ja wiem ..teraz leży koło mnie ...mój brat nie mógł się nadziwić że tak tęsknił...on do południa był zawsze ze mną ,a jak mnie nie było to do wieczora był sam.........teraz mnie nie opuszcza na krok...
macie poanalizujcie
13,48,30,11,62,22,14,33,01,34,
04,16,31,42,61,
07,12,16,21,70,
02,04,07,12,61,
żegnam
13,48,30,11,62,22,14,33,01,34,
04,16,31,42,61,
07,12,16,21,70,
02,04,07,12,61,
żegnam
Dusia-daj mu kupon pod nos-może bedzie miał nosa do liczb
Andreas3864
I za wczorajsze mini
I za wczorajsze mini
Wszystki Grającym wysokich
emerytka46-niestety niemiałem lużnego 1 tys.żeby zagrać systemem,ale od dzisiaj to rozpisuje na kuponach,a u ciebie jak wygląda walka z pazernym TS-???
też miałam w ubiegłym miesiącu 5/12.naturalnie nie zagrane.
Walka nierówna,na moją niekorzyść
Walka nierówna,na moją niekorzyść
Rozpisałam i wpadło 4/5.Ale marnie akurat wtedy płacili
emerytka46-Trzeba próbowac,a nóż się fartnie,wszyscy grajacy na to liczą,-u ciebie w multi 8-emka zaliczona czas na 9tke-trzymam
Andreas3864
Tak jest
Tak jest