Wpisy 2 697 625 – 2 697 724
14 sierpnia 2016 22:06 → 14 sierpnia 2016 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 90 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
mr88 Z obserwacji twojej gry,liczby masz dobre,wystaw na 14ą w MM,podpowiem,które wejdą
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Brjan - jeszcze nie mam pomysłu jakie na 14sta ale napewno cos 10/10 plus x5
Jak narazie nie mam zbyt dużych sukcesów w walce z Ts - wiec nie wiem czy takie dobre sa te liczby
Jak narazie nie mam zbyt dużych sukcesów w walce z Ts - wiec nie wiem czy takie dobre sa te liczby
zadna dziwara 54,64 to najlepsze w swoich przedzialach na niedziele w
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 154 648,30 zł
graliscie tak? macie np. 20 zestawow roznych liczb po 10 skreslen i puszczacie tylko te ktore liczby najlepiej chodza?
angierski nie puszczam nigdy liczb,co najlepiej chodzą,bo ich nie wylosują ,jak puszczam
im wiecej liczb trafimy tym mniej wyselekcjonujemy zestawow np. ze 100 wki
no dobra ale nie wazne, poprostu zestawy wybieralbym z testera liczb,
wystarczy trafic 3/3 zeby wybrac 9/10 ktora jest najbardziej chodliwa
dobra ja mam swoje metody kazdy ma, komu sie uda to jego wygrana
Qrcze-wyskoczyło mi jakieś "skanowanie komputera"-nie wiem o co chodzi...ale niech im będzie!
Jak pokazuje się komunikat o podobnej tematyce,sprawdż żrudło nadawcy
I dlaczego musi grzebać w twoim komputerze,bo do tego jesteś ty i administrator
@gonzaga
ja przeżyłem zaszyfrowane piliki na wszystkich partycjach, odzyskać można tylko za kasę, bez pewności że otrzymasz klucz deszyfrujący...
ja przeżyłem zaszyfrowane piliki na wszystkich partycjach, odzyskać można tylko za kasę, bez pewności że otrzymasz klucz deszyfrujący...
http://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/2016/04/wirus-locky.aspx
Mnie proponują:naciągacze,oszuści,programy darmowe pod którymi ukryte są opłaty,z miejsca zgłaszam spam i kasuję,wchodzę na forum i ostrzegam przed oszustami internautów
Jak zakładał Windows 10,to tak,u mnie ulepszyli przeglądarki i aplikacje,mam szybszy komp i mogę aplikować wszystko
Windows 10 wciskają aktualizację z wcześniejszych wersji, , po pewnym czasie korzystania trzeba będzie zapłacić za korzystanie z 10
RYCHFER Jak na razie,mam go już dłuższy czas i nic nie wołają żadnych opłat
Przepraszam, błędy w wypowiedzi, jak masz NETA to doczytasz o co chodzi...