Wpisy 269 710 – 269 809
14 kwietnia 2011 14:37 → 14 kwietnia 2011 17:03, 100 wpisów
typy na lotto,14 cyferek do rozmyślania :4,5,10,31,44,45,15,34,18,39,25,27,28,32.
Na minilotto 10 cyferek do rozmyślania :2,9,17,26,30,11,27,37,36,4
Na minilotto 10 cyferek do rozmyślania :2,9,17,26,30,11,27,37,36,4
biedny, głupi kol,
powiedz co ci jest?
a jak nie mozesz mówić-pisać - wstaw chociaż jakąś ikonkę
powiedz co ci jest?
a jak nie mozesz mówić-pisać - wstaw chociaż jakąś ikonkę
kol masz nasrane w garch???
będę tłumaczył Kol-Polski 

admin wykasuje "lewego" bo śmieci....
pisze że chciałby coś dostać....
...ładnego...
ale go tu nie lubią 

Daje prezenty - MIKOŁAJ ci zawitał na forum i ser żólty rozdaje

kol
nic nie ma rozum w głowie , nic nie umie pisać
iść tam baw sie z zabawkami
nic nie ma rozum w głowie , nic nie umie pisać
iść tam baw sie z zabawkami
kwiatki wącha - narkoman
Czy tu jest jakiś normalny człowiek co umie pisać, bo Kola to do przedszkola trzeba wyprawić z jego zabawkami. Tylko zaśmieca czat

albo chce wąchać od spodu....
Powiem tak, jestem modem na pewnym forum i za coś takiego u mnie miałby banana jak nic ale ja tu nic nie sugeruję.
a tak w ramach dnia dziecka bo skoro nie wiesz za co to nie mamy o czym gadać
a wieswagenow to akurat nie lubie..
śmieci dużo ,narka
Bo... ...pracowałem przy nich 3 lata i... ...tak już mam
Mina klienta z fakturą za wymiane pompowtrysków bezcenna
Bonus Multi Multi: 420 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Wzrosła sprzedaż większości produktów Totalizatora Sportowego
14.04.2011
Z porównania danych za I kwartał 2010 i 2011 roku wynika, że dynamika sprzedaży wszystkich produktów Totalizatora Sportowego wyniosła łącznie 15,9%. Optymistyczne dane są zapewne wynikiem zarówno działań sprzedażowych spółki, jak i lepszej koniunktury na rynku.
Pierwszy kwartał 2011 roku Totalizator Sportowy kończy sprzedażą z działalności podstawowej na poziomie 761 mln złotych. To blisko 105 mln złotych więcej niż przed rokiem (15,9% r/r). Największy wzrost, na pewno w dużej mierze dzięki lutowej kumulacji, odnotowała gra Lotto â aż o 30,2%. Przy tej okazji warto wspomnieć, że nasi Klienci wyraźnie aktywizują się przy trzecim stopniu kumulacji.
Doskonały cykl koniunkturalny odnotowały loterie i Mini Lotto. Oba produkty mają trwały, wieloletni trend wzrostowy, w zakończonym kwartale odnotowały historyczne wartości â odpowiednio â 71,6 mln (24,7% r/r) oraz 38,8 mln (12,2 % r/r). Kończący kwartał marzec przyniósł rekord w historii sprzedaży Zdrapek â poprzedni wynik został poprawiony o 6%.
W mojej ocenie rynek gier losowych w Polsce ożywił się - powiedział Sławomir Dudziński, prezes zarządu Totalizatora Sportowego. Widać optymizm, który wpływa na udział Polaków w grach i loteriach. Chcemy dobrze wykorzystać ten czas i pozostać na drodze wzrostu. Wejście nowych produktów i uruchomienie dodatkowych kanałów dystrybucji z pewnością pozytywnie wpłynie na sprzedaż. Szukamy również metod ożywienia gry Joker i Multi Multi. W połowie roku będziemy wiedzieć na ile dynamiczna i trwała jest obecna tendencja wzrostowa. Póki co spokojnie i bez emocji realizujemy ambitny plan sprzedaży przewidziany na ten rok â dodał S. Dudziński.
14.04.2011
Z porównania danych za I kwartał 2010 i 2011 roku wynika, że dynamika sprzedaży wszystkich produktów Totalizatora Sportowego wyniosła łącznie 15,9%. Optymistyczne dane są zapewne wynikiem zarówno działań sprzedażowych spółki, jak i lepszej koniunktury na rynku.
Pierwszy kwartał 2011 roku Totalizator Sportowy kończy sprzedażą z działalności podstawowej na poziomie 761 mln złotych. To blisko 105 mln złotych więcej niż przed rokiem (15,9% r/r). Największy wzrost, na pewno w dużej mierze dzięki lutowej kumulacji, odnotowała gra Lotto â aż o 30,2%. Przy tej okazji warto wspomnieć, że nasi Klienci wyraźnie aktywizują się przy trzecim stopniu kumulacji.
Doskonały cykl koniunkturalny odnotowały loterie i Mini Lotto. Oba produkty mają trwały, wieloletni trend wzrostowy, w zakończonym kwartale odnotowały historyczne wartości â odpowiednio â 71,6 mln (24,7% r/r) oraz 38,8 mln (12,2 % r/r). Kończący kwartał marzec przyniósł rekord w historii sprzedaży Zdrapek â poprzedni wynik został poprawiony o 6%.
W mojej ocenie rynek gier losowych w Polsce ożywił się - powiedział Sławomir Dudziński, prezes zarządu Totalizatora Sportowego. Widać optymizm, który wpływa na udział Polaków w grach i loteriach. Chcemy dobrze wykorzystać ten czas i pozostać na drodze wzrostu. Wejście nowych produktów i uruchomienie dodatkowych kanałów dystrybucji z pewnością pozytywnie wpłynie na sprzedaż. Szukamy również metod ożywienia gry Joker i Multi Multi. W połowie roku będziemy wiedzieć na ile dynamiczna i trwała jest obecna tendencja wzrostowa. Póki co spokojnie i bez emocji realizujemy ambitny plan sprzedaży przewidziany na ten rok â dodał S. Dudziński.
Najlepsze ożywienie MM nastąpi przez podniesienie wygranych na poszczególnych szczeblach.
Prezes poczuł wzrost sprzedaży to pewnie podniesie ceny kuponów...hehe
Nie wrócą te czasy, gdy w zwykłym losowaniu było po 300 000 wygranych z trzema trafieniami.. .
Jakie wygrane...? Przecież stadiony trzeba budować na Euro,a kasy brak...to nie ma co liczyć na dużo wygranych w lotto,bo kasa idzie...wiadomo gdzie.
Gdy wprowadzano lottomaty za trójkę w dużym lotku płacili 10 złotych.
Hefajstos na stadiony to podatnik da, a oni ze sprzedaży kieszenie sobie napchają.
Witaj Wędrowco netowy
Witaj Wędrowco netowy
Jandzia. Witaj.. .

Pan Prezio się ożywił
Ciekawe czy pamięta co obiecał, że wybuduje na Służewcu.
Chyba już mu zapał przeszedł, bo drugiego Singapuru nie widać!
Obiecanki cacanki

Ciekawe czy pamięta co obiecał, że wybuduje na Służewcu.
Chyba już mu zapał przeszedł, bo drugiego Singapuru nie widać!
Obiecanki cacanki

Rynek gier sie ożywił bo stopa życiowa sie bardzo obnizyła
Wędrowco wolę
Wędrowco wolę

dzis zagrałem po kilkuletniej przerwie w multi i znowu przegralem 5 zl ;]
zobacz www tak ma być
http://www.iv.pl/images/46591274358231867372.jpg

http://www.iv.pl/images/46591274358231867372.jpg

program lotek 2002 obliczył niz w głowie