Wpisy 2 695 440 – 2 695 539
11 sierpnia 2016 15:44 → 11 sierpnia 2016 20:18, 100 wpisów
Cześć brawo Polki o to chodzi, szkoda złota ale to jest sport !!!
Złotooooooooooooooooooooooooo !!!
Mamy to !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo brawo brawo jesteście wielkie i tak ma być. A zaraz piłkarze ręczni i siatkarze wygrają !!!
ponoc dzis haracz ts zbieral po kolektorach jesli wierzyc a bylem w 4 bliskich mnie kolektorach z tego wzgledu nie moglem 700 zl dzis wybrac na jutro sie ugadalem
wyslalem na wieczorek miedzy innymi ta sama 5/5 co dala mi o 14 pelna pule
powiem wam wygrywajcie kasa rzadzi tv cudo szkoda ze nie bralem 55-65 cali
osobiscie wolly podoba mi sie 13 14 32 33 54 ale jak bedzie to sie okaze
gryksie3 słupek było5/5 żebym qurna wszystko spisał a ja dupa stołowa wybrołem inny zestaw
ale jasnowidzem niejestem niestaty
gryksiulku to podaj mi 1 zestaw na jutro wpołednie
465 jan maria jackowski
gryks76
Drugi raz jak bedziesz wysylal MM na 5 skreslen to dawaj stawke chociaz X2....,bo sa wlasnie pozniej problemy w kolekturach z wyplata kwot wiekszych niz 500 zlotych...Gdybys dal chociaz RAZY 2 to moglbys teraz na spokojnie jechac do oddzialu TS ...Po 1400 zeta juz mozna sie bujnac[mimo,ze standardowo robia tam wyplaty od kwoty powyzej 2280 PLN]..,a pod sam oddzial podjazd.....TAXI
Drugi raz jak bedziesz wysylal MM na 5 skreslen to dawaj stawke chociaz X2....,bo sa wlasnie pozniej problemy w kolekturach z wyplata kwot wiekszych niz 500 zlotych...Gdybys dal chociaz RAZY 2 to moglbys teraz na spokojnie jechac do oddzialu TS ...Po 1400 zeta juz mozna sie bujnac[mimo,ze standardowo robia tam wyplaty od kwoty powyzej 2280 PLN]..,a pod sam oddzial podjazd.....TAXI
z człuchowa
i jan maria rokita/diabeł/ z krakowa
gryksiu daj paftemu jeszcze raz 5 na multi na jutro obiecuje że nadam co polecisz
młody żonkoś ...to ma dobrego trafa cyla i do gier także
jest tam kto??
gryksiulku 5 teczke na jutro plis pewnom jak dziś
bo bida u paftego jak makioem zasiał i jak piszczy
krasna
ja sie napalilem na keno go u rycha na lotrtolandzxie i od wczora ze 30 zł poszło
ale zagrałem chyba ze 150 zakładów po 50 groszy i gdzieś co 3 zazkład sie zwracał albo np; . za 2 liczby trafione za 50 groszy stawka to 2.50 sie wygrywa to takie piepsazenie w bambus raz miałem 4/5 5 zł.
grałeś może w to lewy??
to takie wciągające jest ale też cinko z wygranymi
to nie graj lepiej bo rychu pieron wymyślił kanciarke dopiero
to wszystko przez tuska
i buula komorowskiego
Dzisiaj na wieczór Lipę widzę
chyba ze parki o których niedawno pisałem błysną
chyba ze parki o których niedawno pisałem błysną