Wpisy 2 692 203 – 2 692 302
5 sierpnia 2016 15:27 → 5 sierpnia 2016 20:48, 100 wpisów
kupiłem se 25 zakładów w mini liczę na 1/5
pasko a gdzie wygrane super szansy po godzinie 14stej
Qurwia ciężka no rozwala ten totolotek francowaty miałem 13,23,25 to chłolerta było 12,23,25 do fiksa jasnej ciasnej
6,42 na miny wchodzisz sie okaze co
czasem i mina wlezie na czlowieka
czasem i mina wlezie na czlowieka
np bonus 38 bylo ze sie powtorzy bo kilka ostatnich bonusow nie wlazlo drugi raz
krasnalek a zarazem spadam już teraz do pracy na 12 h 4 godziny płatne 100 procent
na dziś mini wiesz gdzie szukać
lece pa może tu zajże o 21;40 jak mi poszło
jak w 3 tyg nie wygram w multi albo mini bede musial lecic na roboty
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 544 000
książe wizardzie zapodaJ mi 8 liczb do keno
Greg grasz na lottolandzie u rycha?
to zapodaj mi na keno jakieś dobre num,era
krasnalek
mam ostatnie 50 groszy na keno u rycha dawać dobre typ0y
co to za bzdura z tym pokemonem?
Trochę już stara sprawa, ale dopiero dziś to przeczytałem:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17945934,Kobieta_myslala__ze_wygrala_14_milionow_zlotych__Pochwalila.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17945934,Kobieta_myslala__ze_wygrala_14_milionow_zlotych__Pochwalila.html
przed 14:00 liczyłem na 24 no to jest 23...25
He he HE -43- TEŻ MIAŁEM
He he HE -43- TEŻ MIAŁEM
..a jak biorę na oddzielnych kuponach różne wersje z obokami to ich nie ma
Niestety ma przewagę miażdżącą
gdyby było chociaż na miesiąc odwrotnie to gnoja puścilibyśmy w samych skarpetkach
gdyby było chociaż na miesiąc odwrotnie to gnoja puścilibyśmy w samych skarpetkach
przyglądałem eis jej i jakoś mi nie leży nie ma jak się do niej podczepić
@ gryks76
Rozważ ten ślub, przełóż na 29 lutego,będziesz miał z głowy rocznicę ślubu przea 3 lata a za porada Kwaśniewskiego, że sierpień to miesiąc trzeźwości, też trzeba przenieść na tą datę... to możemy sobie pozwolić
Rozważ ten ślub, przełóż na 29 lutego,będziesz miał z głowy rocznicę ślubu przea 3 lata a za porada Kwaśniewskiego, że sierpień to miesiąc trzeźwości, też trzeba przenieść na tą datę... to możemy sobie pozwolić
Po żniwach 6 ton owsa obrodzil wiaderkach nosić plus 2 tony do worków o***lem sie jak nigdy anic stego niema
@doktor2p
biorę znieczulenie, czekam na operację kręgosłupa czy ,to dobry pomysł , czy K etanol Duo...?
Jak dobrze, że mamy doktora na stronie...zawsze to po za kolejką
biorę znieczulenie, czekam na operację kręgosłupa czy ,to dobry pomysł , czy K etanol Duo...?
Jak dobrze, że mamy doktora na stronie...zawsze to po za kolejką
Awy miastowi pewnie optarliscie rękę od ***acij
Ryczel od czego ci poszedł kręgosłup choc podzwigaj 50kilowr worki zboża ci minie ból