Wpisy 2 690 938 – 2 691 037
1 sierpnia 2016 23:23 → 1 sierpnia 2016 23:59, 100 wpisów
jesli ustawiaja dobra ok tylko ze jesli ho o mnie mam na to wy.. ten tego ten bo lubi zabawki ts to tak jak inni wywalaja kase na papierosy wode piwo na slodycze na co kolwiek ja na ts tematow religijnych nie bede poruszal tylko ze kazdy wywala wlasna kase a to jest najwazniejsze kazdy ma swiadomosc ze moze nic nie trafic a jak trafi to ma radoche
po co komu glowna nie czepiajac sie ortografi kazdy robi babole owszem bylo by milo wygrane po 100 daja tez radoche pisze zeby nie bylo o sobie
a moze jak jestescie tacy wspaniali tomacie jakis system i zagramy razem
ja tam nie licze na nie wiadomo jakie wygrane puszczam bo lubie te zabawki ts ide w liczby nie przeszkadzam w frustracjach narzekaniu jak macie cos do ts cos wam nie pasi to nie grajcie
patrze jak wpisujecie swoje typy oraz nabijacie sie z siebie z innych
https://www.youtube.com/watch?v=RKrNdxiBW3Y
Polecam na zastanowienie się !!
Polecam na zastanowienie się !!
coz zycje choc lepiej zartowac niz sie nabijac ale ok roznie bywa
dumalem nad 49 tylko ze ja nie cierpie srodkow 48 50 bylo ciezko mi dac 49 czy jak by bylo 31 33 w losowaniu dac 32
https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ
To jest super przerobka Thin Lizzy
To jest super przerobka Thin Lizzy
zali mi was barany-to tyczy sie tylko mezczyzn bo wiem ze i kobiety tu pisza
<<80>> już poluje troche...h...mmm
no popatrze na to53 jak radzisz
no popatrze na to53 jak radzisz
przez jednego barana ktory nie wiedzial co to gumka po latach powstal gracz 79 to jest nasza kasa kiedy takie tempaki to zrozumieja nasz wybor
Kombinujcie panowie aż Wam z mózgownicy gowno wypłynie z centralnym kompem w warszawce nie mamy żadnych szans.
wole grac lubie grac i mi nikt tego nie zabroni ani zakarze ani tez nie bedzie mi pisal gadal rozne farmazony
No ok grasz jeden frajerze z drugim i myślisz ze wszystko Kuźwa jest ok. Cdn
Graczu ....o co Ci chodzi....my tu się swietnie bawimy a Ty coś tu mącisz....
to TY masz jedynie problem ....więc Dobranoc Ci
to TY masz jedynie problem ....więc Dobranoc Ci
bo ja sie dobrze bawie w typowaniach wspolnym zdrowym wspolzawodnictwie wydaje kase bo moge bo lubie bo chce na co chce
Frustracją od was bije na kilometr bo nic nie możecie wygrać, żałośni jesteście camilex i gracz79
chce wam tylko przekazac tempaki ze niemozecie na forum dawac numerow glaby kapusciane
bede sie zachowywal jak bedzie mi pasowalo pouczaj sobie kota lub psa a jak nie masz kup
ze tez luzno kaftanik zapieli poluzowal sie wylazlo to takie dorwalo sie do kompa i szaleje