Wpisy 2 690 321 – 2 690 420
1 sierpnia 2016 00:00 → 1 sierpnia 2016 14:01, 100 wpisów
Z pewną...nieśmiałością opuszczam to prosektorium,Requiescat in pacem
od dzis 2 tyg wakacji do pracy 16 sierpnia we wtorek w poniedzialek jakies wolne po uj wiedziec czemu i po co
nowy miesiac nowe nadzieje ze sukces zabawe sierpniowa czas zaczac
nie bede sie bawil w zasmiecaniem czata ide w liczbowe zabawki rebusowe
sasiadka tej wyzej opisanej 3 dziesiatki po prawej wizard sorrki za nasladownictwo to ja wracam w liczby
gryksiea dałeś na tace wczoraJ?W KOŚCIELE CZY TEESIE DAŁEŚ TACE?
wiesz ts ze ja do takich miejsc nie zachodze bo nie mam po drodze jesli o mnie ho prowakatorze zartownisiu powino zburzyc lub w nich dyskoteki porobic lub kafejki
wole dac ts niz darmozjada itp szaranczy ts czasem daje a ci puste slowa lub w imie kogos chca za darmo wsio kogos kogo nie spotkalem nie widzialem ale ok tu sa wazne liczby nie tematy zerowe
A ŚDM takie piękne z Papieżem Franciszkiem były nie patrzyłeś?nie wierze.
wiesz master ze to temat by innych oburzylo a prowokujesz wiesz ze ja sie bede nabijal
mosz 5 tale od paftego 4,12,19,72,41
to może połączyć to w 10 i trafiamy 10/10 i jedziemy do Watykanu d,odwiedzić pape Franciszka i Rzym
no chyba ze jakies dziewczyny byly by tam stroj erotyczny jaki by nie byl nie wazny
...no dobra ,zaczekasz na mnie chwile
...tam tylko straż papieska w uniformach
to puszczaJ to 10 jo tyż puszcza i jedziemy dookoła świata
jak tylko straz a pingwiny vel zakonice dziewice jak to mawiaja byla by dziewica gdyby nie ta pod spodnica/habitem
a 44 letnie to już stare dzieci mają ze 26 lat nawet mo
...dziecko
jade sie puścić
Pewniak MM 15
Parka MM 37,34
Trójka MM 38,35,41
Piątka MM 30,49,22,44,47
Dziesiątka MM 42,48,51,54,57,66,67,69,70,72
Parka MM 37,34
Trójka MM 38,35,41
Piątka MM 30,49,22,44,47
Dziesiątka MM 42,48,51,54,57,66,67,69,70,72
mam nadzieje ze dobrze wybralem pewniaki i je dopasowalem..... od dzis wakacje a w sobote biore slub cywilny 1 raz w zycju slub z zonka wielo letnia tak wiem ze zona po slubie ale inne nazwy bliskiej osoby ktora i ten tego ten 69 mi nie odpowiadaja w tym tyg mam caly tydzien kawalerski wieczor ba cale dnie.........
W miejscowości Słupsk padła wygrana 421 507,50 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Połomia padła wygrana 134 486,80 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Andrychów padła wygrana 81 879,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Katowice padła wygrana 81 879,00 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Ulanów padła wygrana 81 879,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Międzyrzec Podlaski padła wygrana 210 043,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Jędrzejów padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
i bania u cygana do rana nastepnie to ona bogini sexu a potem jazda spadam po cos do picja moze browarek lub browarek lub browarek
dzieki podroz oplacona ale ci cos slonca nima ale po co mi slonce jak bede mial obok siebie a pozatym tydzien miodowy to nie na sloncu w lozku tez nie jest tyle miejsc
andrychów nie daleko mnie
W miejscowości Słupsk padła wygrana 421 507,50 zł w grze Multi Multi
W miejscowości Połomia padła wygrana 134 486,80 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
https://youtu.be/q54nxjImK1Q to dedykacja dla gryksa od ŚDM Kraków 2016
55
2 690 394. masterszef 2016-08-01 (11:32) Polandia południowa
master wiedzialem przed otwarciem ze sam gniot wiekie g i sie nie mylilem
master wiedzialem przed otwarciem ze sam gniot wiekie g i sie nie mylilem
jak mi sie nic nie chce caly tydzien za mna w sobote w niedziele pracowalem teraz 2 tyg urlopu i slub w sobote biore cywilny nie ma to jak 1 raz w zycju brac slub do soboty kawalerskie
zastanów się co robisz
wczoraj patrzylismy na tekst przysiegi malzenskiej nie wiemy czy damy rade byc powazni
w pracy mi tez to mowia zreszta jej kolezanki tez i dodaja w sumie to czemu masz miec lepiej niz my
zastanów się co robisz
ale kieca ale szpilki
no