Wpisy 268 901 – 269 000
13 kwietnia 2011 22:35 → 13 kwietnia 2011 23:18, 100 wpisów
Lila,adres nadaj a ja wprowadzę na GPS

KORN
ty też jedziesz z nami do częstochowy?
ty też jedziesz z nami do częstochowy?Pasko Loga wywalił ze stronki. Scigają ? Moze i ja powinienem. Pasko miałeś jakieś ostrzeżenie od TS w sprwaie loga ich?
Pawcio.To znaczy, że może nie będzie ta gra,aż taka zła,ciekawe jakie wygrane będą,a skoro regulaminy już mają w kolekturach to pewnie ruszy wkrótce
Zortha..milo byloby bardzo..gdybym mogla rowniez..
Ciebie ...zapytac sie o liczby..slyszalam ze jestes
..dobra..lecz koleje losu..na to nie pozwalaja...
bardzo Cie pozdrawiam..i ..do Milego...
Ciebie ...zapytac sie o liczby..slyszalam ze jestes
..dobra..lecz koleje losu..na to nie pozwalaja...
bardzo Cie pozdrawiam..i ..do Milego...

Gratulacje dla wygranych

Ja już zmykam jutro znowu pobudka przed 5-tą rano
DOBRANOC WSZYSTKIM

Ja już zmykam jutro znowu pobudka przed 5-tą rano

DOBRANOC WSZYSTKIM

6/8, 4/5
Nawet nawet
)) dawalem 1,3,4 szkoda ze nie poszla 4
byloby 1300 a nie 80 :/korn ja mam dalej a po drodze zabieram,jedziemy na 

krysienka

Dziekuje Zortha 
moze jutro uda sie ustrzelic chociaz 5/5

moze jutro uda sie ustrzelic chociaz 5/5

Totalna s..ka
Do..bra..noc

Teraz..dostalam..jakis dziwny ...Impuls...
Panowie..Wybaczcie..ale....
Wen..calus
Ryszard..tez
Korn......
Siam9..za sorry..tez..
oraz dla Codde..
i..dla Lili i Kasi ....
Panowie..Wybaczcie..ale....
Wen..calus

Ryszard..tez

Korn......

Siam9..za sorry..tez..

oraz dla Codde..

i..dla Lili i Kasi ....

Lila
Ulexa

Ulexa

anika - przebolałaś już stratę kocura ?
...jasne ,że do miłego 

...jakby coś było bardziej niż pewne, to staram sie podawać na czacie ...na razie same falstarty więc siedzę cicho 
...jasne ,że do miłego 

...jakby coś było bardziej niż pewne, to staram sie podawać na czacie ...na razie same falstarty więc siedzę cicho 
ulexxa a myślałam, że naprawdę o mnie zapomniałaś
ale już się nie gniewam

ale już się nie gniewam

kasika

Notrhug: Już trochu testowałem trafienia i też trudno trafić. Max chyba 9 albo 10 mi się udało na 12 trafić. Zależy jak będą płacić.
już śpię

artur123....30 nie wskoczyły,szlag by je trafił,ale jutro się pięknie wysypią.

Halo ..Wen..jestes..moze...
jak nie ..to szkoda..bo..
chcialabym..przeslac Tobie..
najbardziej..namietny..pocalunek..
na ..Dobranoc..tak....Wen...taki..mocny..

jak nie ..to szkoda..bo..
chcialabym..przeslac Tobie..
najbardziej..namietny..pocalunek..
na ..Dobranoc..tak....Wen...taki..mocny..

Witam. No niestety, ale muszę dmuchać na zimne i usunąłem loga gier liczbowych z multipasko.pl. Dzisiaj miałem wezwanie na Policję i chociaż chodziło głównie o xlotto.pl i użyte tam loga, to również multipasko.pl jest na celowniku. Generalnie loga usunąłem kilka miesięcy temu, ale dzisiaj zostałem wezwany do złożenia zeznań.
Co ciekawe wykonałem również telefon do TS i tam poinformowano mnie, że do mojej strony nic nie mają i raczej to nie od nich bezpośrednio spłynął wniosek do prokuratury o te znaki towarowe...
będziemy przynośić Ci cebulę ...odszczekuję wszystko co powiedziałam 

Poinformowano mnie, że strona jest przeglądana z zainteresowaniem i wszystko jest w porządku, walczą natomiast ze stronami takimi jak np. 3gry.pl
Janusz przecież to jest dozwolone użycie. Można używać znaków do celów informacyjnych.
hmmm ....ale z drugiej strony to dla nich darmowa reklama
... przecież nie podszywasz się pod nich i nie czerpiesz z tego korzyści 
... przecież nie podszywasz się pod nich i nie czerpiesz z tego korzyści 
No zobaczymy co będzie dalej. Ja też jestem zaskoczony. Padały pytania typu "Czy byłem świadomy, że wykorzystując znaki towarowe TS popełniam przestępstwo"
lila-nie stawiaj na 30-ki,będzie tylko jedna z tego przedziału liczb,ja daję na 10/10 siedemdziesiątki i drugi kupon 10/10 na 60-ki miłej nocy Ci życzę i niech Ci się numerki przyśnią

Postępowanie było wyjaśniające, a ja byłem jako "świadek". Dopóki nie jestem o nic oskarżany, to nie mogę się raczej dowiedzieć kto za tym stoi.
Pasko: Tylko żeby teraz ten ktoś nie zawiadomił, że zdradzasz przebieg postępowania heh. ciekawe kto złożył ten wniosek. Dasz rade się dowiedzieć?
Gdyby to zrobiło lotto, to strzelają sobie w stopę. Jak by nie było, reklamujesz ich produkty.
Rzecznik TS poinformował mnie, że będzie ustalał z ich prawnikami, czy to wyszło od nich tj. Totalizatora...
Pasko: Jak się dowiesz od rzecznika oficjalnie czy to od nich to daj znać. A co z wynikami, że trzeba było napisać, że są nieoficjalne, że za szybko są podawane?
xlotto.pl same sie prosiło bo w nagłówku juz napisało o przeciwienstwie do TS.......
Uhm, zobaczymy jak sprawa się potoczy. Ja również jestem zainteresowany tematem.
Pasko Twoja rada dla mnie zostawić czy tez zmienić i wywalić loga TS.? odp.

No zobaczymy. Póki co czekam na informacje od TS. Pod koniec miesiąca mogę również zadzwonić do pani aspirant komendy Policji w Warszawie, która prowadzi sprawę.
Ja składałem zeznanie w Rzeszowie na wniosek komendy z Warszawy...
Ja składałem zeznanie w Rzeszowie na wniosek komendy z Warszawy...
korn w sumie napisali prawdę ,że na oficjalnej stronie Totalizatora trzeba długo czekać na wyniki
korn748 dodaj adnotację, że znaki towarowe są własnością TS i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.
ortha Tak ale nie musieli piać ze u nich są szybciej niź stronie TS.
Pasko ciekawe bardzo ciekawe--ale komu przeszkadzała ta stronka???no chyba konkurencji......
No ja nie wiem czy właśnie osoba prywatna może coś takiego zgłosić. Tak jakbym ja miał na coś patent, a korn zawiadomił Policję, że torsan go wykorzystuje...
czy ma ktos yakies systemy rozpisywane na 20 liczb ?pozdrawiam wszystkich grayacych

zaraz będe z powrotem przy kompie,nara