Wpisy 2 686 329 – 2 686 428
24 lipca 2016 19:52 → 24 lipca 2016 21:06, 100 wpisów
śledcie moje zestawy w mini dziś na pewno nie gram ale jutro już tak we wtorek prawdopodobnie zagram tylko dużego 20 razy ten sam zakład ale do wtorku daleko i się moge rozmyślić co do dużego
znam gościa pracuje u mnie na zmianie trafił 3/3 w multi 540 i zagrał w dużego lotka ten sam zakład puścił 180 trafił 3/6 ponad 4000 zgarną widziałem jego kupony
znam gościa pracuje u mnie na zmianie trafił 3/3 w multi 540 i zagrał w dużego lotka ten sam zakład puścił 180 trafił 3/6 ponad 4000 zgarną widziałem jego kupony
witamwe wtorek puściłam 2 zakłady z chybika mini i nic nie miałam ,a w środę sprawdziłam i bym miała 4/5 ale tego kuponu nie posłałam
widzisz zdjęcie w profilu żałuje że wtedy tego nie puściłem 20 razy po dwa razy
jaki upał zimno
ja chce 40C w cieniu
mało
daj mu zimnej wody
doktor kup mi 20 zakładów w mini jeden zchybika i 19 razy go przepisz
dostaniesz 10 procent od wygranej
nie gram w ta grę nigdy nie wygrałem nawet 1 zet wiec omijam ja szerokim łukiem wole przekręt
żartuje jestem nad jeziorem pisze z komórki dziś nie gram bo najblisza kolektóra otwarta jakieś 9 kilometrów jestem trzeżwy jutro 1 zm
doktor dostaniesz 20 procent żartuje,,, we wtorek gram za 60zł w dużego 20 zakładów takie same liczby bez plusa
krasnalek gdzie jesteś wczoraj miałem mega fuksa w mini lepiej niż 4/5 ale gorzej niż 5/5 krasnalek nie
Witam,
Na 21.40 sobie posłałem mm ósemkę z plusem 8 18 60 64 75 77 78 80 i mini mam aktywne jeszcze dziś 2 10 19 29 42. Mini z chybika multi typowane, wahałem się czy wysłać - wysłałem. Ostatnio na nic nie liczę, ale bałem się że jak nie wyślę, to potem będę sobie w brodę pluł. Jak już się skreśli to lepiej wysłać.
Na 21.40 sobie posłałem mm ósemkę z plusem 8 18 60 64 75 77 78 80 i mini mam aktywne jeszcze dziś 2 10 19 29 42. Mini z chybika multi typowane, wahałem się czy wysłać - wysłałem. Ostatnio na nic nie liczę, ale bałem się że jak nie wyślę, to potem będę sobie w brodę pluł. Jak już się skreśli to lepiej wysłać.
Dionicos jak ci idzie
Śniady zaszlachtował maczetą dzisiaj u frycków kobietę w ciąży podobno Polkę
noooooooo wwrrrreeszcie 307 zeta u buka zaroz wam pokaże
Krasnalek wczoraj mialem mega fuksa lepiej niz 4/5 w miniale w mini wczoraj za 4/5 placili troszke wiecej niz ja trafilem sprawdz moje zestawy w mini
za dwójke 2 zł
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI2NjA2NDY0NTUwMDppO6Glspfe%2FwTKuzI%3D&kind=MAIN
krasnalek
torsanno wreszcie ,na euro miałem 260 zeta tylko wygrane
Torsan w czoraj bylem pod totalnym w plywemwejdz na moj profil i sprawdz stale liczby w mini ale fuks
dobrze że slowan nie zmoczył po 1 połowie ale 1-0 było i kotka +3,5 gola trafione trudny typ
Dzis okolo 15stej zem sie dowiedzial co zem wczoraj trafil
Krasnalek w mini gram co losowanie wiesz ze czasem takie przekrety robie 20zakladow te same liczby
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI2NjA2NDY0NTUwMDppO6Glspfe%2FwTKuzI%3D&kind=MAIN awe cezar
Dzis bylem nad jeziorem od rana do kolektory nie poszedlem za dalekoooo dzis na sucho jutro 20zakladow liczby te same 1zaklad zchybika 19 razyprzepisane
slovan kotusiu po 1 połowie 1-0 było i dałem 1 typ dobrxze że nike remis bo bym sie wqur. a tak lubike zielen fortuny
zibi gdzie chodzisz na molo?
Miedzybrobzie bielskie dziś
a na gamrot chodzisz??/
ale sama piłeczka nożna wlazła na zielono najlepiej ako grać prosty do 8-10 meczy i gitara
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI2NjA2NDY0NTUwMDppO6Glspfe%2FwTKuzI%3D&kind=MAIN
Dlatego dzis sie nie puscilem 20zakladow w mini liczby te same tam kolektory zamkniete w niedziele jak by co dzis wyszlo ze trafile to na pewno nic nie trafilem dzis wszystkie gry na sucho
Krasnalek widzialas moj zestaw mini dzis nie gram ale jutro puszczam 20zakladow w mini te same liczby
zbigniew widziałam ale o niczym innym nie piszesz tylko o swojej wygranej strasznie lubisz się chwalić
ja też sie lubie chwalić bo jestem pafty pliszka https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI2NjA2NDY0NTUwMDppO6Glspfe%2FwTKuzI%3D&kind=MAIN
Co by bylo jak bym wczoraj trafil 20 razy 4/5
zbigniew daj skan tego 3/5 x 20
grajcie u buka tu lepiej trafia się
lepiej pusc za ta kase system 7 jeden zaklad