Wpisy 2 686 313 – 2 686 412
24 lipca 2016 19:32 → 24 lipca 2016 20:53, 100 wpisów
abraham 7 i 10ciu sprawiedliwych 14 w sodomie albo nawet parszywa 13 stka
masterszef gdzie mieszkasz
Ostatnio wstawiłeś skan wygranej ponad 200zł a na 800zł nie wstawisz?
ts
i co może frytki do tego
wklej skan choc tej jednej 3/5 bo twierdziles ze 20 ich pusciles
zibi a co się tym tak interesujesz ,chcesz mi spadek dać???
bo puściłem za 3 złote wygrana 4/6 w dużym prawie równe 280 to mój rekod wtym miesiącu stawka 3 wygrana 280 jak by za truje płacili w mini 300 to odrazu zmieniam w profilu tu się liczy koszt gry czyli do koszta gry prowadze w dużym 3zł zapłacone wygrana prawie280 a tak to poco zawsze gdy robię przekręt informuje krasnalke puściłem dziś np 20 zakładów te same liczby dziś ja
estem nad jeziorem trzeżwy jutro 1 zm wczoraj na losowaniu tu byłem pod wpływem totalnym wpływem tylko dlatego czy w multi nie trafiłem na sucho 5/5 a mini sprawdziłem rano około 16 50 mały szok
estem nad jeziorem trzeżwy jutro 1 zm wczoraj na losowaniu tu byłem pod wpływem totalnym wpływem tylko dlatego czy w multi nie trafiłem na sucho 5/5 a mini sprawdziłem rano około 16 50 mały szok
śledcie moje zestawy w mini dziś na pewno nie gram ale jutro już tak we wtorek prawdopodobnie zagram tylko dużego 20 razy ten sam zakład ale do wtorku daleko i się moge rozmyślić co do dużego
znam gościa pracuje u mnie na zmianie trafił 3/3 w multi 540 i zagrał w dużego lotka ten sam zakład puścił 180 trafił 3/6 ponad 4000 zgarną widziałem jego kupony
znam gościa pracuje u mnie na zmianie trafił 3/3 w multi 540 i zagrał w dużego lotka ten sam zakład puścił 180 trafił 3/6 ponad 4000 zgarną widziałem jego kupony
witamwe wtorek puściłam 2 zakłady z chybika mini i nic nie miałam ,a w środę sprawdziłam i bym miała 4/5 ale tego kuponu nie posłałam
widzisz zdjęcie w profilu żałuje że wtedy tego nie puściłem 20 razy po dwa razy
jaki upał zimno
ja chce 40C w cieniu
mało
daj mu zimnej wody
doktor kup mi 20 zakładów w mini jeden zchybika i 19 razy go przepisz
dostaniesz 10 procent od wygranej
nie gram w ta grę nigdy nie wygrałem nawet 1 zet wiec omijam ja szerokim łukiem wole przekręt
żartuje jestem nad jeziorem pisze z komórki dziś nie gram bo najblisza kolektóra otwarta jakieś 9 kilometrów jestem trzeżwy jutro 1 zm
doktor dostaniesz 20 procent żartuje,,, we wtorek gram za 60zł w dużego 20 zakładów takie same liczby bez plusa
krasnalek gdzie jesteś wczoraj miałem mega fuksa w mini lepiej niż 4/5 ale gorzej niż 5/5 krasnalek nie
Witam,
Na 21.40 sobie posłałem mm ósemkę z plusem 8 18 60 64 75 77 78 80 i mini mam aktywne jeszcze dziś 2 10 19 29 42. Mini z chybika multi typowane, wahałem się czy wysłać - wysłałem. Ostatnio na nic nie liczę, ale bałem się że jak nie wyślę, to potem będę sobie w brodę pluł. Jak już się skreśli to lepiej wysłać.
Na 21.40 sobie posłałem mm ósemkę z plusem 8 18 60 64 75 77 78 80 i mini mam aktywne jeszcze dziś 2 10 19 29 42. Mini z chybika multi typowane, wahałem się czy wysłać - wysłałem. Ostatnio na nic nie liczę, ale bałem się że jak nie wyślę, to potem będę sobie w brodę pluł. Jak już się skreśli to lepiej wysłać.
Dionicos jak ci idzie
Śniady zaszlachtował maczetą dzisiaj u frycków kobietę w ciąży podobno Polkę
noooooooo wwrrrreeszcie 307 zeta u buka zaroz wam pokaże
Krasnalek wczoraj mialem mega fuksa lepiej niz 4/5 w miniale w mini wczoraj za 4/5 placili troszke wiecej niz ja trafilem sprawdz moje zestawy w mini
za dwójke 2 zł
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI2NjA2NDY0NTUwMDppO6Glspfe%2FwTKuzI%3D&kind=MAIN
krasnalek
torsanno wreszcie ,na euro miałem 260 zeta tylko wygrane
Torsan w czoraj bylem pod totalnym w plywemwejdz na moj profil i sprawdz stale liczby w mini ale fuks
dobrze że slowan nie zmoczył po 1 połowie ale 1-0 było i kotka +3,5 gola trafione trudny typ
Dzis okolo 15stej zem sie dowiedzial co zem wczoraj trafil
Krasnalek w mini gram co losowanie wiesz ze czasem takie przekrety robie 20zakladow te same liczby
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI2NjA2NDY0NTUwMDppO6Glspfe%2FwTKuzI%3D&kind=MAIN awe cezar
Dzis bylem nad jeziorem od rana do kolektory nie poszedlem za dalekoooo dzis na sucho jutro 20zakladow liczby te same 1zaklad zchybika 19 razyprzepisane
slovan kotusiu po 1 połowie 1-0 było i dałem 1 typ dobrxze że nike remis bo bym sie wqur. a tak lubike zielen fortuny
zibi gdzie chodzisz na molo?