Wpisy 2 685 302 – 2 685 401
22 lipca 2016 22:50 → 22 lipca 2016 23:58, 100 wpisów
Dobra kilka liczb ustrzeliłem wątek polityczny był z orangutanem podroczyłem się
mogę iść w kimę
Dobranoc
mogę iść w kimę
Dobranoc
banana jak małpa nie znalazła tak nie znalazła bo to przecież małpa
Cześć wczoraj byłem po ocet w sklepie, pod naszym domem, mama chciała. I wszedła piękna blondynka, około 18 lat, 175 cm około, 55 kg około, zgrabna, białe spodnie. A potem za nią i spytałem jak ma na imię i skąd ? Powiedziała Natalia, na Facebooku ją znajdę. A o numer spytałem podała, ale się okazało ze kogoś innego. Możliwe że pomyliłem ? Mowila że do koleżanki idzie, bo zaprosiłem ją na kawę. No ale napisałem i nie odpisała, co mam zdobić ? Aha ja ją pamiętam jak byłem na stażu z UE w gimnazjum to była w 3 klasie chyba 2014. Bardzo mi się podoba.
jak dobrze liczę to już jest 1001 która się Tobie krzychu podoba
Zrobił bym dla niej wiele. Choć widzę ostatnio wiele bardzo ładnych dziewczyn. Jak bylem w mieście i z mamą w barze akurat, bo potem do dziadka w szpitalu zajrzeliśmy, urodziny ma. Taka 20 około sprzedawała, 160 około, 45 około. Już ją kiedyś widziałem, spojrzała się na mnie. Jak zagadać fajnie ?
Ale ona jest cudowna.
No to co mam zrobić ? Chcę jej zaimponować.
Zakochałem się na maksa.
Ona jest cudowna.
No co zrobić ?
Nie ma co owijać w bawełnę.Dorośli wiedzą do czego się rzecz sprowadza
Powiedziałem że trochę nieśmiały jestem. A ona spokojnie.
Ja nie myślę tylko o tym.
Chcę aby była szczęśliwa i radosna. Chciałbym ją jakoś uszczęśliwić.
Rady
jutro przyjezdza do mnie z gdyni Monika, nigdy nie mialem zadnej Moniki szok
Monika dziewczyna ratownika
Monika dziewczyna ratownika
ja mialem na 1 spotkaniu tylko 20 pare to sie nie znam
ale jakos szly, jak chce to pojdzie
ale jakos szly, jak chce to pojdzie
Ale nie odpisała jeszcze od wczoraj.
Nie bylem jeszcze z dziewczyną. A próbowałem na GG i tak na żywo.
Chłopie ale grunt w tym że nie pisze. Co zrobić ? Myślałem nawet żeby skuterem pojechać i kupić bukiet.
To wszystko tłumaczy...tak się przygladam tym twoim wpisom, krzysztof c i stwierdzam, że niesamowitym amatorem jesteś w kwestii związków.
Ja myślę,że na razie powinieneś odpuścićMusisz zacząć z kimś doświadczonym
Krzysztof
Niczego się nie nauczyłeś
Moja rada-daj sobie spokój z kobietami....to nie jest jeszcze twój czas....sorki....nie obraź się
Niczego się nie nauczyłeś
Moja rada-daj sobie spokój z kobietami....to nie jest jeszcze twój czas....sorki....nie obraź się
gdzie ja Monike jutro wezme sam nie wiem, zaciagne na chate albo i nie
zawsze ta niepewnosc
zawsze ta niepewnosc
trzeba kontakt wzrokowy, zagadac cos, flirtowac twarzo w twarz, brac numer i sie umawiac
nie marnuj czasu i nie ma co sie cykac nie gryzie
nie marnuj czasu i nie ma co sie cykac nie gryzie
A tata mi mówił co ja tak zaczepiam ? Najpierw robota, szkoła, bo dziewczyna chce pieniądze.
To może z tą z baru spróbuje. Najlepsze rady wynagrodze.
dziewczyny wychodzo za tych lkolesi ktorych znajo, a jak cie nie bedzie znala predko to odpadasz
No ale chciałem ją na: kawę, coś dobrego do jedzenia, pograć na konsoli, porozmawiać, zaprosić do restauracji, potem jeszcze na orlik pograć w tenisa.
A uczucia sie nie liczą. Jak jej to uświadomić ?
krzysztof c - po prostu , bądź sobą !! - nie szalej z ekstrawagancjami
Chyba są sposoby. A masował bym jej stopy.
Chyba są sposoby ?
laurcia - cóż tam kociaku słychać , jak Twoje typowania a w szczególności wygrane oczywiście ??
Krzysztof>>>...347 nie będę więcej powtarzał.Na starej p.czy młody Ch.j się ćwiczy
Seven
I typowania i wygrane bardzo słabiutko...ale najważniejsze że mam więcej punktów niż wizard
Czuje że w weekend coś od TS wyciągnę
I typowania i wygrane bardzo słabiutko...ale najważniejsze że mam więcej punktów niż wizard
Czuje że w weekend coś od TS wyciągnę
Grałem z kolegą i graczem z gry w PGA Tour Tiger Woods 13, to po pierwszym dniu, 1 Johnson -4 2 kolega -2 3 ja +7 kiepsko, ale jeszcze 3 dni rywalizacji. Gramy o puchar, którego kupię, widziałem bardzo ładny w sportowym za 83 zł duzy srebrny.
krzysztof c - a mówią że kobiety są zmienne - zmieniasz temat jak skarpetki
laurcia - plecki - ale dziś wytypowałem 12/20 i wpadło mi 400PLN
źle rozpisałem i tylko kilka szóstek z dziewięciu skreśleń
źle rozpisałem i tylko kilka szóstek z dziewięciu skreśleń
Mam PS3 Super Slim i 9 gier. Byłem spytać w sklepie po ile mają PS4 ale nie mieli, tylko Xbox One i chłopak mówił co sprzedaje ze jeszcze lepszy jest, z FIFĄ 16 za 1799. Tylko kolega ma PS4 to wolę wtedy będziemy grać.
wizard - o tak !! Ty potrafisz , tylko , że krzysztof c Ci jej nie podeśle
ja se powiesze 55-60 cali 4k na sciane na dniach i kupie kierownice ps4 i bede jezdzil
w rajdach
w rajdach
Proszę rady, nagrody czekają fajne. Ale jak nie to nie ? Skończę przygodę na stronie na zawsze co ? Chcecie ?
2 685 385. laurcia 2016-07-22 (23:52)
To Krzysztofa trzeba rozruszać
wizard - Twoje zadanie
To Krzysztofa trzeba rozruszać
wizard - Twoje zadanie
Witam wszystkich
krzysztof c wcale Ci sie nie dziwie, ze nie mozesz znalezc dziewczyny
jezeli Ty rozmawiasz z nia na takie tematy, co tu piszesz na chacie to sie wcale nie
dziwie.
Od dluzszego czsu czytam Twoje wpisy,ktore nie interesuja nikogo,bo malo kto Ci odpisuje.Rozwoj Twoj jest na poziomie 14-latka,a nie 24-latka i moze to dziewczyny tez zauwazaja.
krzysztof c wcale Ci sie nie dziwie, ze nie mozesz znalezc dziewczyny
jezeli Ty rozmawiasz z nia na takie tematy, co tu piszesz na chacie to sie wcale nie
dziwie.
Od dluzszego czsu czytam Twoje wpisy,ktore nie interesuja nikogo,bo malo kto Ci odpisuje.Rozwoj Twoj jest na poziomie 14-latka,a nie 24-latka i moze to dziewczyny tez zauwazaja.
bedzie miejsce i pora to juz pojdzie z to dziewczyno , tylko vaseline kupic
A jak wracaliśmy z miasta w niedzielę, to jak ze sklepu wchodziłem dziewczyna miała stopę wystawionat za szybę, dwie były, ale chłopaki w sklepie. A spodnie moro sobie kupiłem na targowisku za 25 zł.