Wpisy 2 683 526 – 2 683 625
17 lipca 2016 22:09 → 17 lipca 2016 23:26, 100 wpisów
Liczy się:fart i wyczucie,żadne mapki ci nie pomogą,tyle w temacie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 900 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ci co w mapki zaglądają i sa mądrzy,to na drugi dzień,ze patrzą w portfel,że jest
pusty
pusty
...i nigdy tej pewności nie będziesz miał jeżeli jesteś przy zdrowych zmysłach.
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
4-35 trzy inne numery w srodku i 20 zl i juz 5 kafli przez 20 lat
8 eternity 9 wiecznosc 12 wieczne zycie na srodeczku
nawracajcie sie i wierzcie w ewangelie
nawracajcie sie i wierzcie w ewangelie
Za 7,50 w MM o 14ej:dwie linie 1400,Bingo 1300,więc nie pisz bzdur,jak nie masz farta,to nie graj:bo zostaniesz,bez portek,tyle wtemacie
ciapilex nie jestem ateista.............. zatypowane 5/5 jest 4/5 kosz i cos jeszcze coz jedni maja pecha i sobie frustracji .... 555 łamia palca w d a inni maja farta i maja
ciapilex zeby nie bylo nie gadam z toba ide cos wydymac marzy mi sie kolejna w tym roku 8 z 10 choc cel 10/10
gryks Pamiętasz ten zestaw :60ek i 70ek miesiąc temu,TS je powtórzy jutro
po co nie ktorzy tutaj wlaza to nie wiem frustracja pech samotnosc depresja
brjan to jest troll nie pisz z nim wlasnie sie bawi malym lub mala muszelka innej podniety nie zna........... nie pamietam brjan 60 70
spadam do liczb bo tutaj mozna sie trolowaniem zarazic od transylwanskiego ciapilexa
Choc gryks Ty tez nie wykazales sie dzis zbytnia inteligencją drwiąc z biskupów i papieża nawet dusia to zauwazyla
jacunn ten camilex od dawna dziala mi na nerwy ......... to sobie uwazajcie wasz wybor
Mozesz nie wierzyc,Twoja prywatna sprawa.Ale takie teksty ktore piszesz zle swiadcz a tylko o Tobie
To ze dziala na nerwy to nie znaczy ze musisz poslugiwac sie takimi tekstami.Wez pod uwage to ze na multipasco sa tez osoby wierzące
to ze mam wlasne zdanie nawet jesli sie komus to nie podoba tylko zauwarz co sie pisze na tych co nie wierza czy to ateisci czy tez bezwyznaniowcy
Spoko Gryks to byla tylko drobna uwaga,nikogo nie chcialem urazic.
dobra skoro sie przepraszamy to i ja przepraszam bede pisal tylko o liczbach chyba ze ktos cos do mnie bedzie mial to bede pisal do niego tak by ktos 3 nie byl obrazony macje po
Staro chinskie przyslowie brzmi "Zgoda buduje a nienawiść rujnuje "
Powiedzial pan i ludzie będą szczęśliwi aż po Konica życia swego.
dobra ok postaram sie delikatnie bez urazy skoro mamy zyc w zgodzie czy nie mozemy zostawic wlasna wiare czy nie wiare dla siebie samego
Dobranoc wszystkim,szczęśliwej nocy i wiele pomysłów na jutrzejsze losowanie.
Wszystkim bez wyjatku,spokojnej nocy a jutro milego i slonecznego dzionka