Wpisy 2 683 069 – 2 683 168
17 lipca 2016 14:05 → 17 lipca 2016 16:50, 100 wpisów
Majpan z przykreceniem sruby to prawda ale zobacz ile by wiecej trafilo kasy do budżetu panstwa bo bylo by mniej mozliwosci placenia pod stolem przez rozne firmy
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 5209681
Wylosowany numer to: 5209681
Dopisano wygrane Super Szansa
prezio musi znowu pokazać jak się wygrywa główną nagrodę, aby zachęcić grających
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Prezio ma gowno do gadania w TS jest grupa trzymającą władzę.(ustawiacze)
Jednemu sie porąbało i w jednej kolekturze dal wygrać w pensje 2 osobą.
02,12,20,22,41,42,52
03,11,21,23,43
11,15,68,79,80
c h u j wam w dupe TSy
03,11,21,23,43
11,15,68,79,80
c h u j wam w dupe TSy
camilex jedz juz do tego krakowa na dni orgi na te co sie skonczyly wczoraj ciebie nie wpuszczono na te co beda wchodzi kazdy wpisowe to pocalowanie purpurowego lub tego co przyleci w bialej sukni w 4 litery
witam ,nie obrażajcie się nawzajem.... religie zostawcie w spokoju bo to jest sprawa indywidualna czy się wierzy czy nie .....
trzeba szanować innych bez względu na to jakie poglądy wyznaje----to trochę boli jak się czyta takie rzeczy
trzeba szanować innych bez względu na to jakie poglądy wyznaje----to trochę boli jak się czyta takie rzeczy
camilex tez tak uwazam,ale komus wygrac dac musi bo nikt by w te gry ts nie gral
Dusia w pelni podzielam Twoje zdanie,dlatego napisalem ze slowa gryksa nie byly mile
Camilex po to by TS jak najwiecej zgarnąl do siebie.W mini i lotto za bardzo nie moze bo 50 procent musi przeznaczyc na wygrane.W pozostale zas gry moze kombinowac do woli.Dlatego w multi tak trudno cokolwiek sensownego wygrac
Camilex skąd wiesz że ustawionepo prostu nie przyszła jeszcze pora na te właściwe
Kiedys można było trafić 3 w lotto dawniej duży lotek a teraz gowno.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 539 000
qurwa blada teesowska m.ć zlodzieje 5 zakładów multi i ni ch..ja ani złotówki buractwo tEESA NIE ZNA GRANIC Pazerności
oszołomy tees przestańcie kantować
wiecie jak sie nazywa maszyna losująca teesu ??? K A N T W Y C I O R
czemu qurwa jak nienadam to wyłażą te moje liczby ,jak nadam to oboki co za patałachy tees
i kto powie,że nie mAjstrują w liczbach
17 tego pechowy dzien 13 ale za to
niebo 5, heaven 6, eternity 8, wiecznosc 9, wieczne zycie 10 7/7
niebo 5, heaven 6, eternity 8, wiecznosc 9, wieczne zycie 10 7/7
na 22 ---mólti kólti 2,7,28,65,70
na wieczor mniej liczb ale same ostre i celne, liczy sie na dyche i zlote traci
dzis 10 rocznica moj staruszek odjechal dzis do wiecznosci
ale multi chcial mi dac
tylko ze ja nie napisalem tych numerow na niebo i wiecznosc jakbym w to nie wierzyl ze wyjdzie i wejdzie
ale multi chcial mi dac
tylko ze ja nie napisalem tych numerow na niebo i wiecznosc jakbym w to nie wierzyl ze wyjdzie i wejdzie