Wpisy 2 680 893 – 2 680 992
13 lipca 2016 16:48 → 13 lipca 2016 20:59, 100 wpisów
Lece po piwo
hejka{{hej}na dzis bardzo skromnie. 10 zakladow mini z maszyny
Dlaczego warto wytatuować sobie 1000$ na penisie:
1. Można bawić się swoją forsą.
2. Można patrzeć, jak kapitał rośnie.
3. Twoja kobieta może ciągnąć kasę, ile chce!
1. Można bawić się swoją forsą.
2. Można patrzeć, jak kapitał rośnie.
3. Twoja kobieta może ciągnąć kasę, ile chce!
a nie sa hehetydzien temu ostatnia 3. jest w profilu skan
Jedzie kierowca nowa Beemka, a ze auto dobre to jedzie 120... 160... nagle z zakrętu wyłania się furmanka i roz***ziuuuu... kierowca nie wyrobił! Wysiada z auta, patrzy - konie zmasakrowane, no to je dobił,żeby się nie męczyły. Podchodzi do bacy ze strzelba w dłoni i pyta:
- Baco, jak z Wami?
Na to baca, przykrywając urwane obie nogi:
- Nawet mnie ku*wa nie drasnęło!
Stu Beduinów ucieka przez pustynię przed Murzynem. Europejski turysta ze zdziwieniem pyta :
- Dlaczego uciekacie ??? Was jest setka, a on jeden.
- A wiadomo, komu przyłoży ?!
- Baco, jak z Wami?
Na to baca, przykrywając urwane obie nogi:
- Nawet mnie ku*wa nie drasnęło!
Stu Beduinów ucieka przez pustynię przed Murzynem. Europejski turysta ze zdziwieniem pyta :
- Dlaczego uciekacie ??? Was jest setka, a on jeden.
- A wiadomo, komu przyłoży ?!
2 680 844. masterszef 2016-07-13 (14:54) Polandia południowa
gryksiejedziesz na dni młodzieży na spotkanie z papieżem?
Tak jade sex dzikie orgie 17 tki podfarbowane na 30 zakonice bez habitu gumki co prawda za darmo ale ja wole bez to jak w kaloszach lub calowanie przez szybke oj sie bedzie dzialo ale najpierw mala rozgrzewka od jutro rusza mega orgiewka sex grupen woodstock sie zaczyna dlatego teraz z calego swiata na te dni docieraja by sie zintegrowac by potem bylo gorecej tylu ludu ze jak zacziemy jutro to jest szansa na wieksze zaliczenie w spiewie alelluja
gryksiejedziesz na dni młodzieży na spotkanie z papieżem?
Tak jade sex dzikie orgie 17 tki podfarbowane na 30 zakonice bez habitu gumki co prawda za darmo ale ja wole bez to jak w kaloszach lub calowanie przez szybke oj sie bedzie dzialo ale najpierw mala rozgrzewka od jutro rusza mega orgiewka sex grupen woodstock sie zaczyna dlatego teraz z calego swiata na te dni docieraja by sie zintegrowac by potem bylo gorecej tylu ludu ze jak zacziemy jutro to jest szansa na wieksze zaliczenie w spiewie alelluja
estymi ja ten rozaniec biore bede po pupciach bil w trakcje igraszek az sie korale rozsypia
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 538 000
wizard jak bedziesz w legnickim seven to uwarzaj bo pewe pany sa chetne a pozniej przychodza panowie jak szafy pan skorzystal pan placi
dobra wiecej wam nie podpowiadam ide sie wysalac torsen podanie a potem paparapa
Krasnalek
Dostałem 50 mega netu i 500zl gratis tylko na 30 dni
Robertttt jadostalem 500mega nety na 14 dni jak to wykozystac
500zl na telefon isms 50 Internet zato ze zariwstrowano mam karte
Itak niemam dokoho dzwonic
Krasnalek juz spi albo
Bara bara bara
Bara bara bara
Poco
Po 500plus
Doktor odebrales poród
Krasnalka rodzi obywatela lepszego sortu