Wpisy 2 677 960 – 2 678 059
7 lipca 2016 22:30 → 8 lipca 2016 04:53, 100 wpisów
Lepiej być zerem niz leszkiem
Golllllllllllll
Francja.......
Lubie zaby
Grizman zasluzyl na złoto piłkę
Co Niemcy robią i sędzia
Śpią
Glupia decyzja sędziego itakie efekty
Francja the best
TS żądamy zalegalizowanie gier Europejskich,jesteśmy w Unii czy nie,mamy takie same prawa jak każdy członek Uni
Jeszcze 4lata pasko bedzie mistrzem swiata
A ja tam gram we wszystkie gry na necie i serdecznie ich p*******le i wszystko
Wlosi naruszyli Niemców
Brjan...czsami zagram u zagranicznego buka ale to za parę graszy nigdy grubo
Hitlery przegrywają warto za to wypić
Brjan....na niekture buki trzeba mieć uwagę bo są co oszukują ja już się na takiego natknąłem
Ale ogólnie u polskiego buka na necie gram
A u zagranicznego to jak ugram z 50zł i na skrila wpłacam
Hiszpania a raczej Barcelona wygrali wszystko Niemcy slabsi Algierie ledwo pokonali ifartem a Argentynę teraz kiepsko
Grałem na bet-at-home i 2000zł mi nie wyplacili bo się uparli na skan dowodu mam nieczytelny wyslałem im w najlepszej jakości oni znowu to samo i potem już do nich pisalem i zero odpowiedzi do tej pory
Zelek ma pawer to widac ale niechce by wygrali bo zdobędzie to czego messi niema
Ale najlepszy sposób isć do buka naziemnego dostać kupon do ręki i tyle w temacie
Brjan....
>>profesor1980>>
Jak najbardziej mozesz obstawiac mecze[i to za DUZE kwoty] przez neta...ale u....legalnych bukmacherow...STS....,FORTUNA......U zagranicznych ,oprocz tego,ze mozesz miec problem z wyplata ewentualnej wygranej..,to jeszcze dodatkowo....mozna zostac ....zlimitowanym...Buk..jak zauwazy,ze za duzo wygrywwasz,to pozwoli Ci zagrac jedynie za bardzo male kwoty..... W STS-ie i FORTUN-ie tego nie ma....A nawet gdyby cos zaczeli kombinowac to wlasnie mozna zagrac w punkcie naziemnym,zupelnie anonimowo...i praktycznie za dowolna kwote.....A tlumaczenia typu,ze np.w zagranicznym buku nie ma podatku i przez to jest wieksza wygrana ..,to tez jest lipna gadka...,bo wystarczy tylko DODAC ...JEDNO zdarzenie na kuponie np.mecz siatkowki,pilki recznej,kosza...z kursem AKO 1,3....i ten podatek mamy w swojej kieszeni..
Jak najbardziej mozesz obstawiac mecze[i to za DUZE kwoty] przez neta...ale u....legalnych bukmacherow...STS....,FORTUNA......U zagranicznych ,oprocz tego,ze mozesz miec problem z wyplata ewentualnej wygranej..,to jeszcze dodatkowo....mozna zostac ....zlimitowanym...Buk..jak zauwazy,ze za duzo wygrywwasz,to pozwoli Ci zagrac jedynie za bardzo male kwoty..... W STS-ie i FORTUN-ie tego nie ma....A nawet gdyby cos zaczeli kombinowac to wlasnie mozna zagrac w punkcie naziemnym,zupelnie anonimowo...i praktycznie za dowolna kwote.....A tlumaczenia typu,ze np.w zagranicznym buku nie ma podatku i przez to jest wieksza wygrana ..,to tez jest lipna gadka...,bo wystarczy tylko DODAC ...JEDNO zdarzenie na kuponie np.mecz siatkowki,pilki recznej,kosza...z kursem AKO 1,3....i ten podatek mamy w swojej kieszeni..
>>zgrywus>>
To zalezy od tego jakim jestes graczem..,tzn.ile lat grasz.Jesli masz odpowiedni staz,to taki kurs AKO 1,3 ulozysz w zasadzie bez problemu...,np.bierzesz opcje:koszykowka 1 polowa/kwadra 1X...albo siatkowka: 1 set Handicap +2,5.....albo.....punkty w kosza,pilke reczna,siatkowke....gemy w tenisa.....pilka noznaver >1,5..... gola..........Mozliwosci jest mnostwo.....Oczywiscie,ze nie ma 100% gwarancji trafienia..,ale to jest chyba oczywiste...Gra sie przeciez nie tylko jednorazowo...Nie wygrasz dzisiaj....probujesz dalej....
To zalezy od tego jakim jestes graczem..,tzn.ile lat grasz.Jesli masz odpowiedni staz,to taki kurs AKO 1,3 ulozysz w zasadzie bez problemu...,np.bierzesz opcje:koszykowka 1 polowa/kwadra 1X...albo siatkowka: 1 set Handicap +2,5.....albo.....punkty w kosza,pilke reczna,siatkowke....gemy w tenisa.....pilka noznaver >1,5..... gola..........Mozliwosci jest mnostwo.....Oczywiscie,ze nie ma 100% gwarancji trafienia..,ale to jest chyba oczywiste...Gra sie przeciez nie tylko jednorazowo...Nie wygrasz dzisiaj....probujesz dalej....
tak gwarancji nie ma , ale grasz do skutku musi wpaść i zgarniasz kasiurę
idę sobie
idę sobie