Wpisy 2 671 533 – 2 671 632
25 czerwca 2016 17:14 → 25 czerwca 2016 18:52, 100 wpisów
obyy nie
Hyba karne Bendą
coz wielkie brawa PASKO zostaw na stale jesli to mozliwe ta emote
Rrrrooobbbeerrtt jestes bezbłedny
ale cisną nas
kto bedzie narzekal na reprezentacje polski po tym spotkaniu po tych meczach ma odemnie potrojnego fakira
i teraz sie zacznie
karne to juz loteria
Piszczk trzemu to niewpadlo
d
z
i
e
k
u
j
e
m
y
z
i
e
k
u
j
e
m
y
jeeest
RRRRRRRRROOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBERRRRRRRRRRTTTTTTTTTT nie udzielaj sie
szacun
jak ktos dalej narzeka ze lewy nie strzela ze tamto sramto to sie nadaje......... szacunek
uff, ale sie ciesze....
kondi ja tez ale do ciebie sie nie przytule wybacz wole do zonki
Przed meczem stawiali na karne
ile piw wypiłem to nie wiem, ile modlitw odmówiełem - Jezus raczy wiedzieć...udało sie!!!
JA 4 WYPILEM Z SZALIKIEM POLSKA NA SZYJI ZA OKNEM CALY CZAS POLSKA BIALO CZERWONI NA DOBRE I ZLE
bialo czerwone to barwy nie zyciezone bialo czerwone to barwy nie zywciezone
ide z psem na spacer, bobiedny nawet nie wie , o co tak darłem morde przez ponad 1,5 h
jedynie bol to w czwaretek mam 2 zmine ale mam nadzieje ze szef pusci na zakladowa strefe kibica sam gra w noge
Szwajcarzy żegnaja sie z turniejem najładniejszą bramką mistrzistw
brak slow szacunek uznanie brawa radosc szczescie na taka druzyne czekalismy moze nie zbyt czasem pikna gra ale jaka walka
pasko ostatni raz dzis bede upierdliwy zostaw jak to mozliwe ta emote
o 21 sie zobaczy z kim w czwartek z portugalia czy z chorwacja osobiscie wolalbym portugalie ale moge sobie chorwacja to chorwacja i racej oni beda przeszkoda dla naszych do polfinalu ale damy rade z taka gra jak w 1 polowie szczegolnie
albo nie przeciez nastepny mecz walia irlandia pln stawiam na walie
Pokazała się >>>> Keno
pewnie przestrzeli tak jak wczorajsza pierwsza
pewnie przestrzeli tak jak wczorajsza pierwsza
chcialem tylko wyrazic swoje zdanie kazdy z chlopakow robi od poczatku euro zajebista prace owszem bywaja slabe momenty w takich chwilach jeden za wszystkich wszyscy za jednego rownie dobrze napastnicy mogli by grac w obronie ho o to ze lewandowski milik to nie polska polska to oni i pozostali ide sie napic ze szczescia wymasowac zonki stopki bo wytrzymuje z takim kibolem jak ja
ja tylko na chwilkę bo tak leje że szok i z pewniościa prąd zabiorą
u nas dzisiaj to trzecia burza z czego druga przeszła obok i tylko słychać było grzmoty
w legnicy dopiero sie imprezka burzowa zaczyna na dodatek na lotnisku dni legnicy odbywaja sie miedzy innymi bad boys blue papa d to ja wracam na mecz