Wpisy 2 670 883 – 2 670 982
24 czerwca 2016 00:00 → 24 czerwca 2016 14:02, 100 wpisów
Donato35: jesli masz pomysł jak grać zdrapkami, to przedstaw propozycję
prowadzącemu stronę
Majpan
prowadzącemu stronę
Majpan
Wyhodowałem czyste lekarstwo:Żyworódka Pierzasta,tak mi się wysiała,że mam małą plantację
naturalnego lekarstwa na wszystkie dolegliwości
naturalnego lekarstwa na wszystkie dolegliwości
Kto pamięta o moim,bólu i wycięciu obcego z uda,po piciu soku i okładów z liścia Żyworódki
Pierzastej:ból ustał i nie ma obrzęków
Pierzastej:ból ustał i nie ma obrzęków
nie tak , mam buczenie w prawym uchu żeby zasnąć to musi mi się chcieć spać i to dosyć mocno ,
wczoraj poszedłem spać dosyć rychło około 5 wieczorem i czuję się wyspany
wczoraj poszedłem spać dosyć rychło około 5 wieczorem i czuję się wyspany
lewy Co do zielarstwa:dużo czytam,o roślinach przydatnych człowiekowi,bo to leczenie: chemią,suplementami mi nie odpowiada i polecam wszystkim :leczmy się naturalnymi środkami
lewy Często miewałem szum w lewym uchu,posmarowałem w uchu sokiem z Żyworódki i mi przeszło
Ludzie brexit kto ma prace hyba ja straci dzis
Lepiej naiesc sie na zapas
Koniec świata kryzys
Vielen Dank an Frau Merkel
Początek końca UE rozpoczęty.
Putin zapewne okaże Ci wdzięcnośc pruska szantrapo.
Początek końca UE rozpoczęty.
Putin zapewne okaże Ci wdzięcnośc pruska szantrapo.
2 670 855. Majpan 2016-06-23 (22:19) Wejdą piony
Jutro budzimy się po Brexicie i bezrobocie znowu dwucyfrowe
Jutro budzimy się po Brexicie i bezrobocie znowu dwucyfrowe
Panie Majpan>>>> na frasunek dobry trunek.
Stan silnie pod.ku.rwie.nn u mnie .
Stan silnie pod.ku.rwie.nn u mnie .
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/euro-2016/euro-2016-pieciu-polskich-kibicow-skazanych-na-kary-wiezienia/9vr2vg
Tutaj jeszcze z innej beczki Polaka do pierdla chociaż nikogo nie ukatrupił
tak jak kacapy
No cóż najokazalszy most w Paryżu nosi nazwę "Przyjaźni Francuzko rosyjskiej..."
czy jakoś tak
Tutaj jeszcze z innej beczki Polaka do pierdla chociaż nikogo nie ukatrupił
tak jak kacapy
No cóż najokazalszy most w Paryżu nosi nazwę "Przyjaźni Francuzko rosyjskiej..."
czy jakoś tak
Lub ktoś nakręca sondaże i niezłą kapuchę poczesze
w krótkim czasie
w krótkim czasie
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/n4ulu1u1pbjh8c3a7ev5blctj1/VJUMWoc5yG9x.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
ojej ma tyle kapuchy ho ho i jeszcze więcej i jeszcze będą jemu sypać kapuchę no nie
idę sobie
idę sobie
Stało się
Jedno jest dla mnie pewne na 99% mamy w plecy cokolwiek dalej będzie się działo
Jedno jest dla mnie pewne na 99% mamy w plecy cokolwiek dalej będzie się działo
Panie Majpan>>>> teraz będzie stopniowa "erozja" UE
Coraz więcej Panstw zacznie myśleć (już myśli) o własnym bezpieczeństwie gospodarczym o granicach,napływie bezproduktywnej ,roszczeniowej i wyjątkowo ekspansywnej masy ludzi z innej kultury i wyznających obcą europie religię.Państwa się będą zamykać i zabezpieczać we własnym zakresie.
Nam to już tylko granice(teoretyczne) zostały których należy pilnować .Bo przemysłu sami się POzbyliśmy w imię solidarnej,wspólnej -dającej poczucie bezpieczeństwa i trwania UE.
Coraz więcej Panstw zacznie myśleć (już myśli) o własnym bezpieczeństwie gospodarczym o granicach,napływie bezproduktywnej ,roszczeniowej i wyjątkowo ekspansywnej masy ludzi z innej kultury i wyznających obcą europie religię.Państwa się będą zamykać i zabezpieczać we własnym zakresie.
Nam to już tylko granice(teoretyczne) zostały których należy pilnować .Bo przemysłu sami się POzbyliśmy w imię solidarnej,wspólnej -dającej poczucie bezpieczeństwa i trwania UE.
No dobra czyli opcja optymistyczna trochę poboli a potem
nie ma cwaniaka nad Polaka i czas prosperiti
nie ma cwaniaka nad Polaka i czas prosperiti
W miejscowości Dąbrowa Górnicza padła wygrana 220 896,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
dzis danki i jana u mnie tacy mieszkajo po 18 i 57
nie dziekujcie
nie dziekujcie
hey...to do gryks76 czy jakos tam,wpisał mi sie na profilu...dzisiejszy radosny dzien (spory zarobek na giełdach)nie popsuje mi twój wpis...chodzi tylko bys myslał co mowisz mimo zes robotnik pracujacy na zmiany,to nie bol-powaznie....
Cześć jestem u dziadka w szpitalu, miał udar. A co u was słychać ? Musze sobie Mini Lotto kupić. I postawie na mecze sobotnie.
Tak myślałem że Wielka B wystąpi z UE. Mogłem u bukmachera postawić.
Brytania
...942 lekka nieścisłość
http://beatared.com/2015/09/urokliwe-zakatki-nad-sekwana-most-aleksandra-iii.html#
http://beatared.com/2015/09/urokliwe-zakatki-nad-sekwana-most-aleksandra-iii.html#