Wpisy 267 060 – 267 159
11 kwietnia 2011 15:21 → 11 kwietnia 2011 20:09, 100 wpisów
tak ostatnio 3/3 i jedna stawka x ...?? 4/4.. oraz wczoraj 9/9 i poszło mi super na 22,15
horse ja to tylko skubnę coś czasem z doskoku ale mag ma tam regularną wyżerkę 

gram 50 liczbami ..do tego mam parki.. wybieram....
hosiu
wyżerka, właśnie muszę coś zjeść.. dopiero co weszłam.. i jestem głodna jak "wilczyca" więc uwaga!!!!
hosiu
wyżerka, właśnie muszę coś zjeść.. dopiero co weszłam.. i jestem głodna jak "wilczyca" więc uwaga!!!!torsan ja czekam jak będę miała DUZE PRZEKONANIE a 0/10 w typowaniu
, później to już tylko mały systemik 
na 5/10 
, później to już tylko mały systemik 
na 5/10 
torsan ..kiedyś zrobiłam Ci psikusa i napisałam na Twoje gg, ale to było z rok temu 

a wlanę sobie takie typki na dziś a co mi tam 1, 11, 14, 15, 21, 23, 31, 39, 42, 45, 48, 49, 50, 51, 61, 63, 66, 72, 75, 80
Nie mam pomysłu na to aby w swoim systemie zmniejszyć ilość liczb więc robię sobie przerwę. Dziś w nim było 11 liczb

Agata ja mam 14 i z tego wpada sredni 4 do 5 na jedno losowanie . ale zeby az tyle co ty masz to juz za duzo.
Fajna strona o z ameryki w multi http://www.citylotto.com/New_York_pick10_lastyear.html
jak się nie wkurzyć
wchodzę do "żółtej budy" siedzi "blondi" szczerzy kiełki już od drzwi
i pomyslałm sobie ..ku....a jak dziś mi powie "ZNOWUUUUUUUUU" to tak jej d...e ,że z papci wyskoczy!!!!Przewraca "ślepiami".... obyło się bez słów!!!! Ma szczęście...2) zamawiam pizze i sosy -PODKREŚLAM PROSZĘ BIAŁE!!! TAK ROZUMIEM... K...A PRZYWIEŹLI, I CO DODATEK ...SOSY czerwone!!!!
wchodzę do "żółtej budy" siedzi "blondi" szczerzy kiełki już od drzwi
i pomyslałm sobie ..ku....a jak dziś mi powie "ZNOWUUUUUUUUU" to tak jej d...e ,że z papci wyskoczy!!!!Przewraca "ślepiami".... obyło się bez słów!!!! Ma szczęście...2) zamawiam pizze i sosy -PODKREŚLAM PROSZĘ BIAŁE!!! TAK ROZUMIEM... K...A PRZYWIEŹLI, I CO DODATEK ...SOSY czerwone!!!!4, 13, 22, 37, 38
Hefajstos, a to moja piatka na jutrzejsze Mini.
Mag - Take it easy, wszak zlosc pieknosci szkodzi
Hefajstos, a to moja piatka na jutrzejsze Mini.
Mag - Take it easy, wszak zlosc pieknosci szkodzi

Mag. Jeszcze jedno. Czasami to fajnie tachich debili
spotkac na swej drodze. Powiem tak. Czasami lubie ogladac serial "Kiepscy", zawsze to milo dowiedziec sie, ze sa na tym
swiecie glupsi niz ja.
pzdr
spotkac na swej drodze. Powiem tak. Czasami lubie ogladac serial "Kiepscy", zawsze to milo dowiedziec sie, ze sa na tym
swiecie glupsi niz ja.
pzdr
kol
3 liczby masz
furka tez niczego sobie.. można by poszaleć
nawet "ślepia mu wyłażą
3 liczby masz
furka tez niczego sobie.. można by poszaleć
nawet "ślepia mu wyłażą
wpadną wieczorem moje 3 pareczki
z......i 55
się wturla!!38 zaczyna szaleć!!!
artur zobacz swoje.... szansa na poprawkę.. wygranej!!!
z......i 55
się wturla!!38 zaczyna szaleć!!! artur zobacz swoje.... szansa na poprawkę.. wygranej!!!
Witam.
Moje typy na dzisiejszy wieczór: 13,24,40,41,50,55,57,64,67,70.
Moje typy na dzisiejszy wieczór: 13,24,40,41,50,55,57,64,67,70.

Normalnie skandal ze strony oddziału T.S Białystok,jak to możliwe że od soboty niemożna w całym olecku wysłać kuponu
kasika witaj nie żartuję próbowałem w sobotę kilka razy o różnych porach w różnych miejscach w olecku dziś też i to samo nawet w punktach nie wiedzą kiedy ruszy ponownie wysyłanie itp
Witam wszystkich 
Grając w Jokera, wywnioskowałem ze gra jest bardzo dziwna i szanse wygrania przez gracza są tragicznie minimalne. Jedynie co może trafić to JOKER (10zł), płacąc 2,50, a liczby z maszyny 4/50 to czysty przypadek, szczęście. Według mnie to TS powinien zmienić zasady gry, żeby gracz sam typował wszystkie liczby. Jestem pewny że wygranie by częściej padały.

Grając w Jokera, wywnioskowałem ze gra jest bardzo dziwna i szanse wygrania przez gracza są tragicznie minimalne. Jedynie co może trafić to JOKER (10zł), płacąc 2,50, a liczby z maszyny 4/50 to czysty przypadek, szczęście. Według mnie to TS powinien zmienić zasady gry, żeby gracz sam typował wszystkie liczby. Jestem pewny że wygranie by częściej padały.

KoCIO to aż dziwne bo przecież tracą na tym
ciekawe co im się popsuło
ciekawe co im się popsuło
Witam wszystkich.

W.N
pozdrowienia od Aniki poczta od niej wysłana ma problemy z kompem
pozdrowienia od Aniki poczta od niej wysłana ma problemy z kompem
W.N
to znaczy poczta wysłana od Aniki ale nie wie czy doszła do Ciebie
to znaczy poczta wysłana od Aniki ale nie wie czy doszła do Ciebie
zastanawiam się nad trójką pewnych liczb, tak dla sportu sobie wymyśliłem dziś grać trójkami! ale widzę że nikt nie zdradza swoich choćby pojedynczych pewniaków
P
P