Wpisy 2 670 410 – 2 670 509
22 czerwca 2016 21:49 → 23 czerwca 2016 00:21, 100 wpisów
>>>bolek31>>
Sprobuj drugi link[source2]...mozna takze odswiezyc strone kilka razy,a nawet zamknac i otworzyc ponownie przegladarke[bo u mnie wlasnie sie troche zawieszal odbior]....
Sprobuj drugi link[source2]...mozna takze odswiezyc strone kilka razy,a nawet zamknac i otworzyc ponownie przegladarke[bo u mnie wlasnie sie troche zawieszal odbior]....
KR Reykjavik-IA Akranes : 1
Sao Paulo-Sport Recife : 1
FC Minsk-FC Granit M. : 1X
Belgia-USA : 2
Kazachstan-Niemcy : 2
Szwajcaria-Polska : X2
Wlochy-Hiszpania : X2
Sao Paulo-Sport Recife : 1
FC Minsk-FC Granit M. : 1X
Belgia-USA : 2
Kazachstan-Niemcy : 2
Szwajcaria-Polska : X2
Wlochy-Hiszpania : X2
>>bolek31>>
Sprawdzalem TERAZ obydwa adresy[ZDF i SAT1]...obydwa dzialaja...,jesli cos nie gra u Ciebie ,to moze byc jakis problem techniczny,np.slabe lacze..itp.
Sprawdzalem TERAZ obydwa adresy[ZDF i SAT1]...obydwa dzialaja...,jesli cos nie gra u Ciebie ,to moze byc jakis problem techniczny,np.slabe lacze..itp.
Dopisano wygrane Super Szansa
http://pl.blitzortung.org/live_lightning_maps.php?map=15
burze nie grożą
burze nie grożą
Widzę, że wygrane w Lotto się posypały jak z rękawa. 4 wygrane po 19 mln. z czego 3 w Pińczowie i 1 w Kielcach. Co ciekawe trzy z nich padły przy ul. Źródeł a jedna przy ul. 7 Źródeł. Nie no teraz już na poważnie : skąd TS bierze te dane ? Czy naprawdę nie dysponują systemem komputerowym, który określił by szybko i jasno gdzie padły wygrane. Przecież tu chodzi o zaledwie 3 wygrane z jednego losowania Lotto a cały system Totalizatora sparaliżowany...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 530 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
>>>bolek31>>>
Jesli masz w laptopie zainstalowany VPN[sa wersje platne i DARMOWE],to jest jeszcze lepszy sposob na ogladanie ZDF-u....po prostu wpisujemy adres www.zdf.de i po chwili na ekranie mamy obraz ...zyleta,w HD....W ustawieniach VPN trzeba wybrac serwer niemiecki.....Kanal ARD[a tam sa naprzemiennie mecze z EURO] takze sie tak da obejrzec....
Jesli masz w laptopie zainstalowany VPN[sa wersje platne i DARMOWE],to jest jeszcze lepszy sposob na ogladanie ZDF-u....po prostu wpisujemy adres www.zdf.de i po chwili na ekranie mamy obraz ...zyleta,w HD....W ustawieniach VPN trzeba wybrac serwer niemiecki.....Kanal ARD[a tam sa naprzemiennie mecze z EURO] takze sie tak da obejrzec....
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 206 866,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
TS ma taki system komputerowy,że z góry wiedza już przed tym jak pomyślisz przed kuponem co zakreślisz i wylosowując celowo oboki
2 670 306. wizard 2016-06-22 (17:55) Władca Kulweczek
honor 5 my tez to mamy
honor 5 my tez to mamy
god na bogactwo dzis byl
3 numery wez 23,24, 59 rozaniec
3,23,32,24,42,59 6/6 1300 zl
3 numery wez 23,24, 59 rozaniec
3,23,32,24,42,59 6/6 1300 zl
w bibli napisane kto szanuje ojca swego bedzie dlugo zyl wygra w totka i duzo dziewic
bedzie mu sie wiodlo
bedzie mu sie wiodlo
Cześć w Mini Lotto 1/5 0/5 1/5 0/5, a Super Szansie nic. Wczoraj miałem w Mini Lotto na chybił trafił 3/5. Moja druga trójka w życiu, w tamtym roku miałem, ale sam zaznaczyłem. I postawiłem na mecze, po 10 zł na 4 kupony, bo pani tak ponieważ wygrana ponad 2800 i musiał bym jechać do Olsztyna. Jeden kupon na dwa zrobiła. Ale mecz Włochów nie wszedł, dałem remis i wygraną. No a tam było 6 meczów i 3 trafiłem co były dzisiaj. Ale co tam spróbuje jutro za 10 zł. A wy jak tam ? Bardzo ładną dziewczynę spotkałem jak miałem jechać pociągiem przy dworcu. Blondynka około 16 lat, 155 cm około, 45 kg około, a chciałem zagadać. Wygramy ze Szwajcarią !!!
Ale zgrabna, mogłem zagadać. Ogólnie widzę coraz więcej bardzo ładnych, jak do pociągu, czy w mieście blondynek. Aha bo u dziadka byłem co udar miał, już 8 dzień. Wyjdzie z tego ? Ciężki słyszałem jest. Coś mówił i otwierał oczy, a tak to śpi. Modliłem się do Św. Jana Pawła II.
sw Jan P a jakie on mial moce? modl sie do Ojca Pio prawdziwy mag
Dzięki Laurciu-Ale tylko virtualnie,bo na 14-tą nie grywam-Brjan DZIĘKI
Mojej ulubionej trójki dawno nie było...11,24,77....może już czas na nią