Wpisy 2 669 390 – 2 669 489
20 czerwca 2016 00:03 → 20 czerwca 2016 11:47, 100 wpisów
Ide przesadzać Żyworódkę Pierzastą,bo bardzo obrodziła małych,będzie dużo 500+
Jak Tosiek tego nie zobaczy to wlatają >>> 01...68 jeszcze raz
a 43 ???
Cosik zabarłożyłem
a 43 ???
Cosik zabarłożyłem
No jestem przesadziłem tylko 50 sztuk ,bo deszcz zaczął,nad ranem jeszcze 50 sztuk
O cholera zapomniałem,dzisiaj wnuczki urodziny:6,10,20,26 zaraz muszę jej napisać na
życzenia do Anglii
życzenia do Anglii
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/73/ec/a4/73eca401a751f8c63635fd7764575ba8.jpg
Dzień dobry.Miłego dnia.
Dzień dobry.Miłego dnia.
doktor2p
tak jak pisalem wieczorem tak sobie zagram
09,06,02,24,11,08,03,05,20,29
73,77,75,80,60,63,66,69
42,37,34,50,53,55,49,52
38,41,35,33,31,30,44,26
09,06,02,24,11,08,03,05,20,29
73,77,75,80,60,63,66,69
42,37,34,50,53,55,49,52
38,41,35,33,31,30,44,26
gryksiewzionem wczora 2 zakłady mini/a tees ma nogi świni/dwójkę dół chłolera na chybił trafił kilom w płot
opłaca bez mydła ten wstrętny tEES
o gołaca qurwa ma być
wyj Ebie ten smartfon przez okno za błędy
nie machaj rasiami bo pofruniesz a jak sie zorientujesz to bedziesz wygladal tak jak zajaczek z kawalu kiedy to chcial sie nauczyc latac wiec poprosil o pomoc orla ani tez nie wal glowa o sciane szkoda sciany
a mi cos moi smarfonio szwankuje wolno chodzi jak jest blokada mam takie koleczko musze po ekranie przejechac nim na inne kolko co mordega jakis wirus czy cus bo nie mam specialnie jego za walonego
to są oszuści kaźni skasować pieprzyć blokować strony a potem samo się naprawia cudownie{{starzec
kaźom skanować
mi jak pisze to jakvniesprawdze to przeinacza tekst qurwia
np. napiszę przeinacza i wnikam to napiszę przeznacza jak niesprawdze burok
widzisz napisałem wbijam to wnikam dali
napiszą to małpa dała napiszę
master ja spadam typnelem mini teraz lotto i ide sie wyslac puscic nadac czy jak kto tam woli fajna ta emota pasko mogby ja zostawic
W miejscowości Stąporków padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Wielbark padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
dzisiaj trzymać Za Anglików. Wygrają dzisiaj ze Słowacją my bez gry mamy awans.
Jakieś dziwne obawy mam przed maczem z Ukraińcami
Jakieś dziwne obawy mam przed maczem z Ukraińcami
hey kondi a nic ciekawego mam juz liczby pewne do losowania do multi jak i mini i lotto a jak bedzie sie zobaczy
marzy mi sie remisik lub porazka niemcow nie mam nic do nich zeby nie bylo
monet no wlasnie nie swiruj nie kracz lewy ma strzelic i milik zielinskiego bym chetnie zobaczyl w wejsciowym skladzie no i przy dobrym wyniku starzynskiego ktory mam nadzieje ze zostanie w zaglebiu nie zagra co prawda w 1 rundzie LE bo licze na sukces w 1/8 i gre dalej
pamietasz gryks, jak pisałem, żebyc nie stawiał na Austiaków z Wegrami
póki co, najgorszym zawodnikiem turnieju (prócz Ronaldo) jest Milik
tak, ale jakby w polu karnym tylko polski trampek stał, to więcej bramek dla nas by wpadło
poza tym koleś w ogóle nie ma poczucia humoru---jak tak ogladam te urywki i filmiki z mistrzostw
Zyczyć to sobie można.Tyle że Ukraincy o ostatni honor walczą a komu jak komu ale naszym to nie odpuszczą. A bilans w tym stuleciu mają zdecdowanie na korzyść, trzy wygrane dwa remisy.
W tym wieku nie przegrali z Polska.
W tym wieku nie przegrali z Polska.
Monet...czas zmienić bieg historii...dokonali tego chociażby Cleveland w NBA dzisiaj w nocy...aura ku temu widać,że jest
kondi osobiscie mi sie nie podoba ale juz pare razy mi sie twoje liczby nie podobaly a wlazly tak wiec kto wie 11 16 73 czemu nie
ostatnia kasę wydalem na paliwo i bramki, żeby do Wrocka na weslele w sobote dojechaci wrócić
ja tam kondi swoje juz mam nie kombinuje co ma byc to bedzie ewentualnie wezme jeszcze 5/5 z chybika ale sie zobaczy
no to dobrze wiec moze puszcze i jeszcze 1-10 to w 5 PLN sie zamkne
bo takie leciutkie wskazanie na tenprzedział mam i na niego najlepiej mi idzie, wiec moze i tym razem cos skapnie
ja ide sie puscic od godziny chyba wiec ide teraz bo sie nie puszcze a jak cos bedzie to bede na losowanku
Pińczów ciągle blisko mnie padają wygrane Żabno rzut beretem Pińczów tez nietak daleko