Wpisy 2 667 392 – 2 667 491
16 czerwca 2016 14:27 → 16 czerwca 2016 16:04, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 430 000 zł
Ja unikam tluszczow trans typu boczek. Wole usmazyc na oliwie.
A ja na słonince odlewam łoj same kawałeczki i ze szczypiorkiem pycha
skwareczki
masterszef chlebek ze smalczykiem i do tego ogóreczek małosolny mniam
ten smartfon wywale na szczęście jutro komp po naprawie
Teraz to nawet ciezko dostac slonine, o grubej to w ogole nie ma mowy. I mowie o bazarku a nie jakims markecie.
wystarczy że się lila pokazała i konkretna rozmowa nawet się pośmiałam do ekranu
Lila a ile masz aktualnie? I dlaczego mi nie dajesz szans na 200?
GOSIA-z terapii został mi jeszcze rok a jutro i w czwartek mam egzaminy z asystenta osoby niepełnosprawnej
Mnie sie nie spieszy na druga strone i moge zyc do konca dni tej planety albo i dluzej. Zalapie sie na autostopa przez galaktyke
Coco aktualnie mam 38 jeszcze a jak nie będziesz jadł boczusia to do 200 nie dobijesz
Lila w tluszczu odkladaja sie wszelkie toksyny, takze nie polecalbym takiego pozywienia
ile jest pkt za trafienie ostatniej liczby w super szansie o 14 ?
Lila
z tego co pisałaś można wywnioskować że masz grupę krwi zero
z tego co pisałaś można wywnioskować że masz grupę krwi zero
No wlasnie wystarczy mi, ze pelno toksyn wokol mnie, to po co mam jeszcze truc sie z wlasnej woli? Juz nie jednego palacza pogonilem. A ludzie sa na tyle tepi, ze musza wozic dupe wlasnym autem, chocby najwiekszym gratem. Korona z gowna im spadnie jak wsiada na rower.
ładne herezje na czacie tłuszcz jest istotnym budulcem człowieka, ale trzeba dbierać go rozważnie czyli unikać utwardzanych oraz podgrzewania roślinnych, zwierzęce są ok (wbrew mitom )
lila-tutaj ciężko dziewczynę znaleźć jutro i w czwartek egzamin mam z asystenta osoby niepełnosprawnej
Majpan lubie mięso ale nie uwielbiam,więcej warzyw w menu niz mięsa,moim meny oczywiście
torsan ***a co Ty garbaty jesteś czy co? Jak tutaj trudno znalezc?
Teraz to takie popularne. Zeby zycie kialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek...
lila-skończę edukację i się wyprowadzam do większego miasta może tam znajdę bo tutaj spora większość powyjeżdżała
Cocojambo
Tylko nie wklejaj fot nieletnich
2 667 452. Cocojambo 2016-06-16 (14:44)
Teraz to takie popularne. Zeby zycie kialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek...
Tylko nie wklejaj fot nieletnich
2 667 452. Cocojambo 2016-06-16 (14:44)
Lila dlatego srednia dlugosc zycia mezczyzn sie wydluza, bo zaczynaja o siebie dbac, a kobiety wrecz przeciwnie. Kobieta jak zacznie palic, to predzej padnie na raka niz rzuci. Moj ojciec palil nawet dwie paczki dziennie i po zawale rzucil z dnia na dzien.
W sobote chyba rusze rowerkiem z Wawy do Plocka, trzeba sie troche rozruszac
http://kelton.pl/product-pol-76-Kelton-HOME-Prowadnice-do-sciany-HD18.html wizard cos dla ciebie
ja juz mam wszystkie zabawki nie ma miejsca na nic, laweczka styka oki
5, 14,19, 44,80 to byl kod do niesmiertelnosci
piatek ale nie 13 i nie 17
piatek ale nie 13 i nie 17
2 667 243. wizard 2016-06-16 (10:27) Władca Kulweczek
ja ide po 80
ja ide po 80
laurka 30 losowan do konca miecha nie licz na 30 a moze
2 667 255. wizard 2016-06-16 (10:43) Władca Kulweczek
rano najlepiej lata 44 a 33 wcale i wez tu wybierz
2 667 255. wizard 2016-06-16 (10:43) Władca Kulweczek
rano najlepiej lata 44 a 33 wcale i wez tu wybierz