Wpisy 2 665 901 – 2 666 000
13 czerwca 2016 00:01 → 13 czerwca 2016 02:29, 100 wpisów
pozdrawiam wszystkich graczy
hmmmm,ciekawe,czy Jocia jest gdzieś w pobliżu
gonzaga
gonzaga,nie wiem,czy bawisz się w bukmacherkę,ale dzisiejsze wyniki mogły zasilić niejedną kieszeń
camilex,a Ty znowu po nocach nie śpisz i odbywasz harce
2 665 925. camilex 2016-06-13 (00:54)
Ty nawet nie masz tyle lat ile ja gram.
Ty nawet nie masz tyle lat ile ja gram.
cześć camilex "Powtarzam ze wszystkie gry TS są ustawiane."
zgłosiłeś juz to do prokuratury?
zgłosiłeś juz to do prokuratury?
camilex,widzę,że masz osobowość mnogą,na szczęście da się ją leczyć,oby nie za późno
jociu
nie jestem za ts, jestem ciekaw, a co z tymi kuponami dokładniej?
Camilex-Wszyscy jesteśmy uszczęśliwieni Twoją tu obecnościąA Pasko w szczególności -Bo chat by dawno zdechł
camilex, a zastanawiales sie keidys nad tym, zets nie musi oszukiwac bo i tak niezaleznie ile ludzi bedzie grac to zawsze beda na grubym plusie?
wiem nic nie możesz, taki biedny jesteś iw ogóle przywyczaiłem się do wymijających odpowiedzi od osób, które nie mają argumentów więc spoko
nie doceniaszmnie, ale możesz napisac tylko glowne zalozenia, nie ma problemu
a w miedzy czasie mozesz odpowiedziec na latwiejsze pytanie "camilex, a zastanawiales sie kiedys nad tym, zets nie musi oszukiwac bo i tak niezaleznie ile ludzi bedzie grac to zawsze beda na grubym plusie?"
No qrva r e w e l a c j aArgumentem za tym,że losowania są ustawione Są>>>KUPONY
chyba, że twoja koncepcja rozmowy polega na tym, że stawiasz tezę, a wszyscy kiwają głowami
Ralfek-On nie potrafi utrzymać się na żadnym z tematów dyskursu
camilex, nie rób se jaj ja nie będę dawać antytezy dopóki nie odpowiesz bo na tym polega dyskusja
kolejna cecha ludzi bez argumentów - zrzucają winę na rozmówcę, że nie daje kontry, tylko po co moja kontra jak nie znam argumentu??? nie mam jak się odnieść. co wiecej po mojej kontrze odpowiedziałbys to samo - tak bo tak, lub nie bo nie
"camilex, a zastanawiales sie kiedys nad tym, zets nie musi oszukiwac bo i tak niezaleznie ile ludzi bedzie grac to zawsze beda na grubym plusie?"
bo na pytanie dlaczego uwazasz ze ustawione nie odpowiadasz bo to zbyt "skomplikowane", to moze powyzsze bedzie mniejskomplikowane?
bo na pytanie dlaczego uwazasz ze ustawione nie odpowiadasz bo to zbyt "skomplikowane", to moze powyzsze bedzie mniejskomplikowane?
znów odwracasz kota ogonem,tysiące ludzi odpowiadało na to pytanie, wszyscyżyją
jesteś świadom, że rzucasz bezpodstawnie oskarżenia? to gorsze niż odpowiedz na proste pytanie
dyskusja z toba jest jalowa i zalosna, ide narazie,zastanow sie co mowisz i jaki to ma sens - zaden
Ale...jest nadzieja-Don Camillo nas wybawi od mafii,Starozakonnych,iluminatów,Vatykanu,Totka-itd.itp...