Wpisy 2 664 213 – 2 664 312
10 czerwca 2016 14:57 → 10 czerwca 2016 19:14, 100 wpisów
Na 34 losowania trafiłem 14 razy pewniaka co daje 40% skuteczność ciekawe ile będzie na 100 losowań
>>emeryt>>
100%Dlatego tez, chyba tylko wyjatkowy naiwniak bedzie ladowal kase w ta gre
100%Dlatego tez, chyba tylko wyjatkowy naiwniak bedzie ladowal kase w ta gre
W Katowicach nawet samolot lata i ciągnie za sobą szyld SUPER SZANSA na 2 000000 żeby tylko ludzie się skusili i zagrali w to badziewie
SS Szczecinie i Częstochowie apropo Częstochowy jadac pociągiem często się chowa za wzgórza
światowy dzień jazdy nago na rowerze
Międzynarodowy Dzień Elektryka
Międzynarodowy Dzień Elektryka
2 664 214. 69daro
to tak
jak, żeby wygrać TRÓJKĘ w lotto, czyli 24 zł
trzeba wysłać
163 zakłady x 3 zł
to tak
jak, żeby wygrać TRÓJKĘ w lotto, czyli 24 zł
trzeba wysłać
163 zakłady x 3 zł
jestesta golasy rower pewnie tez mata, wasze swieto i latwa kasa
jedyna szansa to ten miedzynarodowy 14 dzien 19 elektryka 28
po***i nas 13
po***i nas 13
2 663 920. Majpan 2016-06-09 (22:32)
Wkerwia mnie już to całe zakichane typowanie
ale wstępnie dam 39
Widzę że tradycja na zielonej zamiera
Wkerwia mnie już to całe zakichane typowanie
ale wstępnie dam 39
Widzę że tradycja na zielonej zamiera
https://www.facebook.com/niedlauchodzcowpl/videos/805830659554229/
Kopaczową mogli przywieźć mu do towarzystwa to by sobie z nim posiedziała... tak w ramach integracji ...
Kopaczową mogli przywieźć mu do towarzystwa to by sobie z nim posiedziała... tak w ramach integracji ...
Mogę powiedzieć że uciszyłem dwóch śniadych niedawno (wręcz piszczeli mi nad uchem) ale "najlepsze" było to jak zareagowali nasi kochani rodacy
tylu wrogich spojrzeń dawno nie odnotowałem
tylu wrogich spojrzeń dawno nie odnotowałem
..i nie byli to imigranci raczej studenci
więc teoretycznie na tyle powinni być inteligentni żeby wiedzieć że nie są u siebie.
więc teoretycznie na tyle powinni być inteligentni żeby wiedzieć że nie są u siebie.
Witajcie wszyscy
Majpan, doktor2p
Moje na dzisiaj to 59,11,4,40.64,36,46
Majpan, doktor2p
Moje na dzisiaj to 59,11,4,40.64,36,46
Forsetka
Ja dopiero zasiadłem przed cyfroland
także jeszcze nic nie wiem
Ja dopiero zasiadłem przed cyfroland
także jeszcze nic nie wiem
http://www.poranny.pl/wypadek/a/dubicze-cerkiewne-wlodzimierz-cimoszewicz-mial-wypadek-lexus-uderzyl-w-ursusa,10094586/
2 663 687. stoneczka 2016-06-09 (18:25)
73,74,44
to wczoraj podałam dla Tadeo
73,74,44
to wczoraj podałam dla Tadeo
szkoda ze sama nie zdałam ale to z lenistwa bo mi się nie chciało wychodzić
ja tez widzialam Twoj wpis i tak mi zaswitalo, jak je podalas, ale lenistwo niestety zwyciezylo
dla forsetki i 100neczki a dla doktorka inauguracyjnie na poczatek vikendu
nie bylem w szkole prymasem z matmy : wyplacane ok 40% wygranych ze zgromadzonej puli , 60 zostaje w zoltym krolestwie , wieczorne losowania kilkukrotne zwiekszaja im dochody, ludziki po glupieli... najgorzej jest w zb - agresywny markieting , nawet hostesy
musze ponegocjowac z pracodawca: od lipca niech wyplaca 20% wiecej zebym mogl wesprzec ts
musze ponegocjowac z pracodawca: od lipca niech wyplaca 20% wiecej zebym mogl wesprzec ts
ja się pytałam u siebie w kolekturze to pani powiedziała że może z dwie trzy osoby dziś zagrało a było po 16
ja po kilku dniach obserwacji w roznych pkt wysylam: szacun dla emerytow i rencistow : nie daja sie kolektorom stanowczo dziekuja, raczej zamozniejsi grywaja , pozostali podejrzewam z ciekawosci , raz czy dwa wysla i bedzie po zabawie
q urwia dobre numery były na 14 a party tylko 4/7 nie zejdzie się wi3cej qurwica tylko tak ciula i ciula wybaczcie błędy bo piszę guwnianym smartfonem bo komp się zepsuł w naprawi . A z kasą krucho
pafty