Wpisy 2 659 384 – 2 659 483
1 czerwca 2016 22:49 → 1 czerwca 2016 23:53, 100 wpisów
Brian, tylko ze w Anglii z podatku jest zwolniona kwota 62 tys rocznie a w Polsce tylko 3200 zł rocznie, widzisz różnuicę? Golic biedaków aby innym biedakom dodać do koryta? śmieszne
sprawdziłeś już swoje 1001 zakładów, żeby triumfalnie ogłosić światu, że trafiłeś trójkę
1:2 i wszystko w temacie, gimbusy z Afryki wklepali
dokłądnie, z koloniami holenderskimi, z gimbusami
szczelali nam, chyba z głodu szczelali
wg mnie też szczelali dla buków
Majpan, co się czepiasz, szczelali i tyle w temacie
wiem jak się pisze ale specjalnie piszę inaczej abyscie zrozumieli mój bleffffffffffff
Szpakowski powiedział, że są zmęczeni po zgrupowaniu. Za dużo w fifę grali
w fifę to se mogą pukać ale szczelać to juz nie mogą?
myślę że jednak czas w Polsce na wymianę kadry piłkaszyków polskich na gimbusów z łodzi imigranckiej z Afryki, tam drzemie potencjał, pamiętacie Pelego?
Emmanuel Olisadebe
pierwszy czarnoskóry reprezentant Polski. Sławę i
Sławę i
coś się gimba ten Multi pasek
Dobra ze sto zakładów na jutro szykuję
kurde ale jakbym miał takiego farta jak skikaniec to zapewne tym jednym z ogołoconej
świnki poczesałbym kapuchę
kurde ale jakbym miał takiego farta jak skikaniec to zapewne tym jednym z ogołoconej
świnki poczesałbym kapuchę
Ale co grał w Polonii to grał. I mistrzostwo Polski zdobył. Olisadebe był spoko
zdobył Emanuel a poten ? Ateny kierunek bo Polska nic mu nie zaoferowała .... Teraz tez ci piłkarze nic nie oferują Nam wiec My im też, gra pod dyktando buka?
mimo wszystko Olisadebe był spox, krótko ale walczył dla Nas, przygruchał sobie blondyneczkę i potem do Atenek bo widział ze ten kraj nie ma perspektyw. Gimbusek z Afry a przewidział kolejnosć zdarzeń tak jak w buku
Nasi reprezentanci to bardziej biznesmeni jak sportowcy. Reklamy są najważniejsze. Aby żonki były zadowolone.
żegnam polskich kibiców, nie szczelam bo po co, te piłkaszyki nie umieją szczelać, ja strzelam, na 100%, papaptki
plis dont goo, oki
jednak w polskiej kadrze jakby zatrudnić 10 gimbusów z Afry to by to wyglądało lepiej, te polskie gimby to tylko selfie se robią i martylogoię
i polskie chude dupeczki na selfi se pstryki robią, żenada
te ich kochanki, żony i jakies chude pupska z rezerwatu,potem po zwykłej walce z gimbusem z Afry mówią że wszystko ok tylko zabrakło... no właśnie,czego?
dlatego proszę o więcej piłkarzy z Afry Ma ktos jeszcze jakieś pytania? Będą tańsi i bardziej efektywni, na 500% a nawet na 800%.
Na zgrupowaniu w Jastarni trenowali z babami (żonami, kochankami)
zgrywus, ok, padłem po ostatniej bramce, raczej gimbus afro naturalizowany nas uchroni przed kompromitacją niz kazdy polski piłkarzyk szczelający bąki, taka prawda
silber, 100/100
po co im te krochmalnice z sutkami? na pociechę ? po przegranym meczu?
niech sie lansują na miszczostwach świata w lataniu na miotle
Silber ale czy to źle że w Jastarni piłkarze dbali o swoje kobiety? Przecież tam tak ładnie...kto by o piłce myślał
Nie to nie źle. O kobietę trzeba dbać. Ale nie na zgrupowaniu, bo to jest ich robota
laurcia, silber, macie racje ale jednak to ich robota a nie wczasy,powinni szczelac
wpierw szczelać a potem zarabiać a nie odwrotnie, tak kontrakty się podpisuje, nie umiesz szczelac to wont
Emeryt
Ja obstawiałam 3:1 dla naszych
Ale nadal wierzę że dadzą radę na Euro
Ja obstawiałam 3:1 dla naszych
Ale nadal wierzę że dadzą radę na Euro
Witam!!!-Mariusz-Co Ty pierdzielisz???>>>...427Grecja TO ma perspektywy
gonzaga, widziałeś meczyk? chyba nie widziałes
gimbusy z łodzi imigranckiej wysypali się do Neodentarskiej Holandii z kolonii i udają Neo?
kumasz bazę?